کسی که گفته ایسوس خرابی زیاد داره معلومه هیچی نمیدونه ....
ایسوس بین تمامی برند ها کمترین خرابی رو داره
من تو این رنج با صفحه ی 14 مدل n43sn از ایسوس رو پیشنهاد میدم با گرافیک GT550M که واسه گیمینگ در رزولوشن اچ دی کافیه.
کسی که گفته ایسوس خرابی زیاد داره معلومه هیچی نمیدونه ....
ایسوس بین تمامی برند ها کمترین خرابی رو داره
من تو این رنج با صفحه ی 14 مدل n43sn از ایسوس رو پیشنهاد میدم با گرافیک GT550M که واسه گیمینگ در رزولوشن اچ دی کافیه.
زیر دو تومن همون مدلی که انتخاب کردین بهترینه.
بله گیر میاد ، قیمتشم 1890 هست.
ببخشید یه سوال دیگه: مدل n43sn چه مزایایی نسبت به مدل n43jq داره که اینو بهم پیشنهاد کردین؟
بازم ممنون
دوستان بنده بین انتخاب یکی از 3 مدل زیر مشکل پیدا کردم :
HP Pavilion DV3-4170 - DV6-6000 - DV6-6050
مصرف هم گیمینگ و اینترنت هست . البته نه گیمینگ خیلی حرفه ای .و وزن دستگاه و صفحه نمایشگر زیاد مهم نیست .
به نظرم 6050 خیلی سخت افزار خوبی داره ولی مشکلش رم پایینش هست. نمیدونم رم این مدل تا چه حد قابل ارتقا هست ؟
از نظر CPU هم زیاد با cpu های جدید اشنایی ندارم پس توی این زمینه ممنون میشم راهنمایی کنین.
الان مقایسه کردم اصلی ترین تفاوت 6050 با مدل بالاترش که 6080 هست cpu اون هست و توی بقیه ی زمینه ها کلا مشابه هستن . cpu مدل 6050 رو چطور ارزیابی میکنین ؟
و ممنون میشم تا سقف قیمت 1100 مدلی اگر با این امکانات و خصوصیات بهتر ترجیها از برند دل سراغ دارین راهنمایی کنین .
سلام
به نظر من 6050 مدل خوبی هستش و البته امکانات خوب یا حتی فراتر از انتظار شما برای کاراتون رو داره . رمش هم تا 8 گیگ قابل ارتقاست . سی پی یوش هم چیزی بین i5 560m و i5 580m در مدل های پیشین هست . این سی پی یو حتی در بعضی بنچمارک ها از i7 720qm هم پیشی گرفته (منبع :) که در کل میشه گفت سی پی یو قابل قبولیه و خوب کاراتو رامیندازه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا سقف 1100 ، asus k53sv i5 هم هست که خوب گرافیکش 540 ، 2G ه که از 6770 ضعیف تره . ولی در کل مدل خوبیه از لحاظ کیفیت ، گارانتی و قیمت(حدود 1050 با گارانتی سازگار)
گرافیکش بالاتر از این مدل هست و دارای 2 گیگ حافظه است.
بچه ها من میخوام asus n43sn بخرم چه فروشگاهی و چه گارانتی را پیشنهاد میکنید؟
تقاوت اساسي توي سي پي يو شون هست كه مدل اس ان از سي پي يو نسل 2 برخورداره
سلام
برای یکی از دوستام میخوام یه لپ تاپ بین 1200-1700 بگیرم.
بیشتر کارش هم گیم هست.
سایز ال سی دی هم 15-16 باشه.
cpu هم حتما core i7 باشه.sandy bridge برای لپ تاپ نیومده؟
من خودم اسوس و سونی رو ترجیح میدم.پیشنهاد شما چیه؟
دوستان چندتا سوال در مورد n43sl داشتم ، فوريه !
1) اين مدل كارت گرافيكش آپتيموس ( 1 انتل آنبرد و يه جي فورس اصلي) هست؟؟؟
2)با وصل شدن به تلويزيون 3 بعدي ، 3بعدي نشون ميده؟
3)شارژش چطوره؟
گارانتي مادايران دچطوره ؟ شامل كارت گرافيك و ... هم ميشه؟ شامل چيا نميشه؟
ببخشيد اما دارم ميرم براي خريد و فوريه قضيه!
مرسي
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)