تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 846 از 966 اولاول ... 346746796836842843844845846847848849850856896946 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,451 به 8,460 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

ممنون بابت توضیحات.آخه تو سایت azmoon زده پذيرش دانشجو در اين دوره تنها براي نيمسال اول سال تحصيلي 93-92 معتبر بوده و پذيرفته‌شدگان امكان ثبت‌نام با تأخير در نيمسال بعدي را نخواهند داشت.این یعنی اینکه میشه ثبت نام کنی ولی نمیشه از بهمن ماه بیای.غیر از اینه؟بهم گفت ثبت نام بکن و مدارکت رو بهمن ماه بیار برای تشکیل پرونده و اینجوری واست ترم مهر ماه که نبودی مرخصی رد میشه
    مشکلی نداره. وقتی توی سایت شما ثبت نام میکنید و پرینت رو دریافت میکنید به منزله قبولی شما در اون رشته دانشگاهی هست.. هر ساله خیلی ها تو کنکور دانشگاه آزاد قبول میشن اما ترم های دیگه میرن ثبت نام میکنن، از نظر دانشگاه آزاد این پدیده ای کاملا طبیعی هستش!

2. 2 کاربر از paranoid_android بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

من برای ترم بعد فقط دو تا درس دیگه دارم، یه عمومی و یه 4 واحدی. ترم آینده می تونم همین 5 تا دونه واحدو بگیرم یا سایت ایراد می گیره؟ (چون ممکنه نتونم حضوری برم دانشگاه بگم درستش کنن)
    میتونم از مدیر گروه بخوام که بعضی از درسای رشته های دیگه رو (که دوست دارم در موردشون مطالعه کنم) برام اضافه کنه؟

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

رشته ی حسابداری برای کارشناسی هر ترم تقریبا شهریه اش چقدر میشه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

رشته ی حسابداری برای کارشناسی هر ترم تقریبا شهریه اش چقدر میشه؟
    فکر نکنم بیشتر از 500 600 باشه

6. این کاربر از ahmad0120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اسم :رضا p30world and FB

پيش فرض

الا سال اولیم رشته شیمی محض تهران شمال . بهم گفتن رشتت خوب نیست و این حرفا گفتن میتونی بری عمران بدون کنکور واحد سمنان . خودم ساختمان سازی و این حرفا رو دوس دارم .چیکاررر کنم ؟>؟؟ موندم به خدا

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

الا سال اولیم رشته شیمی محض تهران شمال . بهم گفتن رشتت خوب نیست و این حرفا گفتن میتونی بری عمران بدون کنکور واحد سمنان . خودم ساختمان سازی و این حرفا رو دوس دارم .چیکاررر کنم ؟>؟؟ موندم به خدا
    متاسفانه رشته های علوم پایه زیاد وضعیت جالبی تو ایران ندارن و اغلب فارغ التحصیلان این رشته ها مثل شیمی یا فیزیک بیکار میمونن یا توی دبیرستان ها و آموزشگاه ها تدریس میکنن.. من شخصا جای شما باشم میرم طرف عمران. اگه یکی از دانشگاه های تاپ دولتی بود اون موقع جای تامل داشت ولی دانشگاه آزادی و خدا تومن باید شهریه بدی و تا آخر فارغ التحصیلیت استرس و دغدغه داشته باشی که فردا پس فردا چی میشه و این حرفا..

9. این کاربر از paranoid_android بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت

پيش فرض

متاسفانه رشته های علوم پایه زیاد وضعیت جالبی تو ایران ندارن و اغلب فارغ التحصیلان این رشته ها مثل شیمی یا فیزیک بیکار میمونن یا توی دبیرستان ها و آموزشگاه ها تدریس میکنن.. من شخصا جای شما باشم میرم طرف عمران. اگه یکی از دانشگاه های تاپ دولتی بود اون موقع جای تامل داشت ولی دانشگاه آزادی و خدا تومن باید شهریه بدی و تا آخر فارغ التحصیلیت استرس و دغدغه داشته باشی که فردا پس فردا چی میشه و این حرفا..
    من مشکل پول ندارم ولی اخه سمنان هست دور هست حداقل باید یه خونه اونجا اجاره کنم.. ولی اگه در اینده کار باشه برا عمران میتونم برم سمنان . یه چیز دیگه فقط . من میتونم ساله بعد کنکور بدم کنکوره ریاضی بدم بعد برم عمراانه رودهنو اول بزنم بعد اونجا قبول شم و انتقالی بگبرم برم رودهن ساله بعد ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت

پيش فرض

حالا اگه همین شیمی محض رو بخونم تا لیسانس میتونم گرایش بدم ؟ گرایش هاش چی هست ؟ یه توضیح میدیدن دوستان

تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

دوستان یه سوال ، کسی میتونه از رشته ی معماری بیاد رشته ی آی تی IT بدون اینکه کنکور بده، معدلشم هم بالای 17 هست ؟ اگر نمیشه ، راه دیگه به جز کنکور هست؟

خیلی ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

دوستان یه سوال ، کسی میتونه از رشته ی معماری بیاد رشته ی آی تی IT بدون اینکه کنکور بده، معدلشم هم بالای 17 هست ؟ اگر نمیشه ، راه دیگه به جز کنکور هست؟

خیلی ممنون
    من که ساختمان بودم سوال کردم گفت میتونی بری معماری فقط باید 16 واحد دیگه رو پاس کنی. بدون کنکور منظورم بود تو تبلیغاتشونم هست که با هر دیپلمی میتونید تو هر رشته ای برید.فقط باید یه سری تعداد های جدیدی رو پاس کنی

14. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •