حالا که ما رفتیم خوب شد.... پینگ چقده ؟؟؟ تایم اوت هم میده ؟؟؟
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
حالا که ما رفتیم خوب شد.... پینگ چقده ؟؟؟ تایم اوت هم میده ؟؟؟
پینگ بفرما :
تایم اوت اصلا..مث ساعت کار میکنه. ولی پاکت لاست یه کوچولو تو بازی ها داره....
شبانه هم همیار فعلا خوب کار میده...
اما من همش کارام با پ روکسی هست.... نوین نت با اکثر سرورای پ روکسی خوب جواب میداد اما حیف که این مشکلات به وجود اومده... کلا بعد چند دیقه از کار میفته ...![]()
Last edited by arashsard; 18-05-2013 at 13:03.
امروز بالاخره جواب شکایتم رو دادن
من 13 اردیبهشت اعلام نقص فنی کردم و امروز تازه جوابم رو دادن میگن
این مشکل برای بعضی از IP ها زیاد هست و برای بعضی ها هم کم
من ip ثابت گرقتم مشکلم یه خورده بهتر شد و برای مشکل سرعت دانلودم سرعتم رو رایگا ن برای یک ماه بردن 1 mb نا محدود
به محض اطلاع بگم که کریو آزاد شده
واسه شما چطور؟
تایید میشه ..همه چیز برگشته به حالت قبلی لگ هم دیگه توی بازی نداریم ...خدا کنه همیجوری بمونه باز گند نزن بهش
ممنون ولی حیف که نوین رو فیبر نمیده انگار. پس یعنی من بیخیال تک کانکشن بشم برم با این حساب مخابرات بگیرم دیگه؟ وایرلس چطور؟ ما تو مجتمع آپارتمان هستیم نمی دونم وایرلس اصلا جواب میده اینجا خوب یا نه؟ اگه هی قطعی داشته باشه که اصلا فایده نداره...
وایرلس هم خوبه... ولی یه هزینه اولیه به نسبت سنگین داره... آنتن و سیم یه سری خرتو پرت... فکر کنم 300 400 تمنی پات در بیاد واسه راه اندازه... ماتریکس و همیارنت وایرلس میدن...
از لحاظ قطعی چطور؟ وایرلس قطعی نداره؟تو هوای بارونی؟ یا نمیدونم تداخل موج مثلا
توی هوای بارون احتمال ضعیف شدن سیگنال هست... اما خب خوبیش اینه شیراز کم بارون میادبالاخره همه اینترنتای ایرای از زیر شیلترینگ 3پا و زیر ساخت رد میشه... هر اعمال شیلترینگ و قطعی که 3پا انجام بده روی وایرلس هم هست...
در مورد قطعی شرکت هم که با توجه به تجهیزات شرکت امکان قطعی وجود داره...
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)