اقا این کتابای "ایات و روایات" و "قرابت معنایی" چطورن؟ واسه کدوم انتشارات بهتره (نشر الگو رو یکی پیشنهاد کرده)؟از خود کتاب بهتره؟
اقا این کتابای "ایات و روایات" و "قرابت معنایی" چطورن؟ واسه کدوم انتشارات بهتره (نشر الگو رو یکی پیشنهاد کرده)؟از خود کتاب بهتره؟
Last edited by moh72; 16-12-2011 at 15:40.
بچه ها کسی اطلاعاتی از کتاب نکات کامل زیست از گروه آموزشی صددرصد داره ؟
با قیمت 30هزار تومن ارزش داره بگیرمش یا نه؟
دوستان عزیز دوتا سوال دارم خواهش می کنم اگه تجربه کافی دارید جواب بدهید:
1.برای دین و زندگی داشتن یک کتاب برای آیات کافیه یا کتاب جامع بگیرم؟و اگه جامع گرفتم دیگر نیازی به کتاب آیات هست؟
2.بهترین کتاب برای آرایه ادبی چه کتابی است؟
با تشکر
يه سؤال دارم امسال پيش رياضی ام
پارسال حسابان سبز رو 80 ميزدم حالا برای ديف اول رمزينه آموزشی ميخونم و تست همين کتاب ميزنم
بيام تمرکزم رو روی تست های کنکور بذارم؟ (گاج نقره ای که منطبق شده) يا خيلی سبز؟
آیات و نکات دین و زندگی من از گاج راضی تز هستم باعث شده دین و زندگی رو از 70 به 85 افزایش بدم
قرابت معنایی هم انتشارات دریافت خوبه البته حجمش زیاده ولی یه بار کامل مرور کنین خیلی بهتون کمک میکنه
من دوم ریاضیم. میخوام در کنکور زبان 91 شرکت کنم . خواهشا بگید که باید چه اطلاعاتی رو وارد نکنم ، یا دلخواه وارد کنم؟. تا یکشنبه فقط وقت هست . خواهشا توضیح کامل بدید. منتظرم مرسی
![]()
نمی تونی شرکت کنی کسی که دیپلم نداره اگه در کنکور سراسری شرکت کنه براش تخلف محسوب میشه
تا کار دست خودت ندادی از این فکر بیافت
تازه اصلا نمیتونی این کار رو بکنی چون کد ره گیری سوابق تحصیلی نداری![]()
دو ترم کلاس زبان رفتی فکر میکنی نفر اول کنکور زبان میشی ؟![]()
بچه ها کنکور آزاد میشه شرکت کرد ؟ شرایط خاصی داره ؟
توی آزاد رتبه بیاریم میتونیم رتبه رو بفروشیم ؟
اگه فقط یه کتاب میخوای که مفهوم آیاتو واست بررسی کنه،کتاب آیات و روایات گاج خوبه(البته علاوه بر آیات،احادیث و ... هم داره)
قرابت معناییم که بدون تردید دریافت
حجمش یکم زیاده اما میرزه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)