يه آپشن فايل جديد ميخوام براي بازي
والا من الان دارم PES SMOKE Patch 1.6 رو میگیرم 1.3 گیگه خیلی کامله .....
از سایت pes-patch.com
ممنونشما حتما add to list رو هنگام خريدن ميزني.با اين كار ، اون بازيكن به ليست خريد شما اضافه ميشه نه به تيم.براي خريد از ليست خريد يا همون Scout List از منوي Negotiations يا از هر روشي كه بازيكن مورد نظر رو پيدا مي كنيد روي بازيكن ضربدر يا همون A (پاييني) رو بزنيد.بسته به اينكه قرارداد بازيكن در چه حاليست گزينه هاي مختلفي مي بينيد كه براي دادن پيشنهاد گزينه Negot يا Apply For Transfer Negotiations رو انتخاب كرده و مبلغ مورد نظر رو پيشنهاد بديد.گزينه Open Trade Negotiations هم براي مبادله بازيكن با يه بازيكن ديگه هست.گزينه Apply for Loan Transfer Negotiations هم براي قرارداد قرضي هستش كه براي بازيكنانيست كه حداقل دو سال از قرارداد با تيم خودشون باقي مونده
حالا باید مبلغ رو بر چه اساسی پیشنهاد بدم؟
بعدش این پولی که من دارم همونیه که بعد از هر بازی زیاد میشه؟
اون اوایل هم میشه بازیکن بزرگ مثل مسی رو خرید؟
ممنون میشم اگر کسی save مستر لیگشو برام بزاره
سلام
کسی پچ لیگ ایران یا حداقل استقلال رو نداره ؟؟؟
اين پچ تيم ملي و استقلال و پرسپوليس هست كه بچه هاي persianpes زحمتشو كشيدن
راهنماي نصبش كامل توي تاپيكشون هست و حجمشون هم خيلي كمه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه دنیا ممنون........تا اونجا كه من ميدونم مهمترين پارامتر كه پيشرفت بازيكنان در مسترليگ رو نشون ميده growth type هستش كه متاسفانه در زمان انتخاب پارامترهاي مورد نظر در هنگام سرچ در مستر ليگ ، اين گزينه وجود نداره.ولي شما ميتونيد به قسمت اديت بازيكنان برين و بازيكنايي كه growth type اونها روي early peak يا early/lasting بود رو مدنظر داشته تا در مسترليگ اونها رو پيدا كنيد.بيشتر بازيكنان جوان هم پيشرفت خوبي دارن مثلا بين 17 تا 20 ساله.من كه راه ديگه اي نمي دونم.تا ببينيم ديگر دوستان راهي بلد هستن.ضمنا ميتونيد از بازيكنايي كه دوستان نام بردن استفاده كنين.پستهاي قبلي رو ببينيد.
سلام
بعد از چند ماه که گذشت کیت سرور جدید نیومده که قابلیت جدید داشته باشه ؟
با سلام
من مجبورم که ویندوزم را عوض کنم
تاحالا از سیو یه بازی ها استفاده نکردم و نمیدونم که چطور باید از سیو استفاده کرد
سیوهای بازی را جایی کپی کردم اما نمیدونم بعد از نصب دوباره بازی چطور از این سیوهای کپی کرده استفاده کنم
لطفا راهنمایی کنید که دقیقا باید چکار انجام بدم.
مرسی
میتونی کلا پوشه ی KONAMI رو یه جای دیگه save کنیبا سلام
من مجبورم که ویندوزم را عوض کنم
تاحالا از سیو یه بازی ها استفاده نکردم و نمیدونم که چطور باید از سیو استفاده کرد
سیوهای بازی را جایی کپی کردم اما نمیدونم بعد از نصب دوباره بازی چطور از این سیوهای کپی کرده استفاده کنم
لطفا راهنمایی کنید که دقیقا باید چکار انجام بدم.
مرسی
بعد از نصب ویندوز اون رو توی ducument دوباره برگردونی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)