سلام.بله .....
سلام.بله .....
سلام دوست عزیز واقعا خبر خوبی بود البته به شرط اینکه دوباره بعضی اساتید خوابشون نبره و وقتی کار از کار گذشت یادش بیفته که نمره هارو وارد نکرده![]()
بچه ها من شنیدم ترم تابستون از امسال میشه تا 8 واحد اخذ کرد (قبلا حداکثر 6 واحد می شد) بنظر شما این خبر صحت داره؟
من که تا به حال چیزی نشنیدم ... یحتمل شایعه ای بیش نیست !!!!
معدل کل ترم رو چطور بدست میارن؟(درس 4واحدی تا 1واحدی چطوری در معدل ضرب و تقسیم میشه؟)
نمره ی هر درس ضربدر تعداد واحد ( برای تک تک دروس اینکارو انجام بده )
بعد اعداد بدست آمده رو با هم جمع کن و تقسیم بر تعداد واحد کل واحد این ترمت کن ....
به عنوان مثال ...
ریاضی شدم 18 ضربدر 3 واحد = 54
اندیشه 15 ضربدر 2 واحد = 30
آمار 12 ضربدر 3 = 36
حقوق 17 ضربدر 3 = 51
تربیت بدنی 17 ضربدر 1 = 17
تعداد واحدهای این ترم = 12
ماکزیمم نمرات : 54+30+36+51+17 = 188 تقسیم بر تعداد واحد های این ترم که میشه ( 12 ) = 15.6
نمره هر درس رو در تعداد واحد اون درس ضرب كن، و بعد جمع نمرات كه به اين طريق بدست آوردي رو بر تعداد واحدها تقسيم كن.
مثلا اگه يه درس 4 واحدي با نمره 15 باشه و يه درس 2واحدي بانمره 20 و يه درس يه واحدي با نمره 19 ، معدل ميشه:
مرسی داداشمفکر میکردم نمره ها رو جمع تقسیم برتعداد دروس میکنن..
نمرات تشریحی چقدر بعد از اعلام نتایج تستی میاد؟
طبق بخشنامه جديد و با توجه به تغيير آيين نامه براي دانشجويان ترم آخر كه حداكثر 8 واحد درسي براي فارغ التحصيلي داشته باشند ، مي توانند 8 واحد رو در ترم تابستان اخذ كنند.بچه ها من شنیدم ترم تابستون از امسال میشه تا 8 واحد اخذ کرد (قبلا حداکثر 6 واحد می شد) بنظر شما این خبر صحت داره؟
و طبق قوانين قديم براي دانشجويان عادي فعلا همان 6 واحد درسي قابل اخذ مي باشد/
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)