اگر سرویس نامحدود یکساله 1 مگ بگیری تمام نیازت را برطرف میکنه و قیمت بسیار مناسبی هم برات میندازه
برای اطلاعات در زمینه سرعت به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کن
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
اگر سرویس نامحدود یکساله 1 مگ بگیری تمام نیازت را برطرف میکنه و قیمت بسیار مناسبی هم برات میندازه
برای اطلاعات در زمینه سرعت به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کن
سرویس های حجمی در ساعات روزانه روی 4 مگ هستند (البته بستگی به منطقه مخابراتی در استان دارد) ولی در کل سرعتت بین 400 الی 450 است
در ساعات رایگان بگیر و نگیر دارد، طبق سیاست آسیاتک در ساعات رایگان سرعت سرویس برمیگرده به حالت سرعت اسمی (یعنی 512 همون 64 کیلوبایت در ثانیه دانلود میکنه) ولی برخی اوقات و بیشتر برای شهرستانی ها این افت سرعت به این قدر شدید نمی باشد و معمولا دوبرابر بیشتر از سرعت اسمی سرویس است.
به شخصه خودم هیچ وقت محدود نداشتم ولی دوستانم که از آسیاتک یک مگ محدود دارند میگن در ساعات رایگان بیشتر اوقات 130 میزنه
البته اگر نظرات دیگر دوستان در این تاپیک را خوانده باشی بعضی گفتند که اصلا در ساعات رایگان افتضاح است و برخی هم میگن برامون تقریبا همون سرعت روزانه را میده،،، در کل باید خودت سرویس را برای یک ماه هم شده امتحان کنی تا قلق کار دستت بیاد
هنوز زوده که بگی adsl ات مشکل پیدا کرده، حداقل اگر چند روز دیگر اینطوری بود احتمالات زیر را میشه حدس زد
1- نویز روی خط تلفنت افتاده
2- اسپلیترت معیوب شده
3- پورتت در مخابرات دچار ضعف شده یا نویزگیر مخابرات برای پورت شما خراب شده
اگر مطمئنی که دو حالت اول مشکل شما نیست ساعت 6 بعداز ظهر به بعد زنگ بزن به نمایندگی آسیاتک و بگو کلا یک ست کامل سرویسم را برای یافتن ایراد و اشکال احتمالی تست کنید
آقا سلام:
ما هم به آسیاتکی ها پیوستیم.............
اما یه مشکل:
سرعت دانلودم از 30 بالاتر نمیاد........
دلیلش چیه؟؟؟
1 مگ نامحدود برنزی اسیاتک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
128 3 ماهه 9 گیگ آسیاتک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی گفت نویز خطت بالاست............چه جوری باید درستش کنم؟؟؟؟
امروز میخواستن برام آسیاتک وصل کنن زنگ زدم گفتن که سیم رانژه نداریم تمام مراکز مخابرات آمل 12 روزه که سیم رانژه ندران.زنگ زدم مرکزی بابل گفتن چون شرکت های خصوصی زیاد بهشون فشار میارن قراره امروز و فردا خوب میشه.خود نمایندگی آمل که زنگ زدم هم گفت نهایتا تا آخر این هفته.خدا کنه که راست بگن.
دوست عزیز مشکل برطرف شد از فردا میتونیم بدیم عزیز
سلام دوستان .
من از اهواز هستم من خودم وایمکس مبین نت دارم و از نظر قیمت فوق العاده طرح هاش گران شده خواستم عوض کنم و آسیاتک بگیرم و چند سوال دارم :
1-طرح نامحدود برنزی اسایتک سرعت دانلود چقدر هست و پینگ سرور های ایران و خارجی چقدر است ؟
2- بلک لیست از این حرف ها این شرکت مثل شاتل و پارس انلاین ندارد ؟
3 - مودم خود شرکت گفتن aztech دارن و نظرتون چیه از همون شرکت بگیرم یا از بیرون جداگانه مودم بگیریم ؟
4 - قیمت طرح ها از این گران تر نمیشود ؟
5 - قطعی این سرویس اسایتک چطور است ؟
در اخر نظر اساتید و دوستان با تجربه را خواستم من میخواه اینترنت باکیفیت بگیرم و نظرتون چیه از شاتل و پارسو اسیاتک البته نظر خودم اخری است فعلا چون اون دوتا محدودیت روی طرح های نامحدود دارن .
با سپاس دوستان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)