درود
من دنبال خرید یک ظبط پایونیر هستم .. حدود قیمت 400 الی 500 . لطفا راهنمایی بفرمایید .
با سپاس
درود
من دنبال خرید یک ظبط پایونیر هستم .. حدود قیمت 400 الی 500 . لطفا راهنمایی بفرمایید .
با سپاس
بله آقا حمید سایزش همون 16.5 هستش.ممنون![]()
مدل 7150 اگر نو گیرت بیاد
پخش حرفه ای تر مثل P80 RS II هم هست کارکرده میتونی پیدا بکنید.
پخش های IN-Dash و 2-DIN هم هستن که بستگی داره برای چه خودرویی با چه امکاناتی بخوای که قیمت ها بالای 500 هزار
تومن هستن.
درود
ممنون از راهنمایی شما ... نمیخوام ظبط استوک بگیرم ... دنبال نو هستم . ماشین پراید هست . 1 جفت باند 6975 v2 - یک ساب ووفر پایونیر و یک آمپلی که اون هم مارکش پایونیر هست . ممنون از راهنمایی شما
Last edited by vbking; 04-09-2012 at 14:30.
سلام،خواهش ميكنم.انجام وظيفه هست گلم.
براي 1073 ميتوني 7205 كن وود بگيري.
اگه ميتوني بودجتون رو بالا ببريد 80PRS بگيريد.
ممنون از راهنماییتون ... میدونین حدود قیمتش چقدر هست ؟ RS2 چطور ؟
در ادامه صحبت دوست عزیزمون حمید جان
خدمت شما عرض کنم تو این رنج که شما گفتین بهترین پخش ها مدل هایی بود که من گفتم و مدل P80 RS بود که آقا حمید گفتن.
اینا که ما گفتیم پخش های بسیار عالی و حرفه ای هستن اما الان پخش نو بخوای در حد همون 400 هزار تومن یا کمتر هم میتونی انتخاب کنی.
اما P80 RS و P80 RS II رو حتما و حتما از نزدیک ببینید.
مدل P80 RS خیلی کم گیر میاد چون قدیمی هست همون RS II هم کم گیرمیاد.
آخرین قیمت هاشون بین 450 تا 500 هزار تومن بودن الان شاید بیشتر یا کمتر شده باشه انشالا رفتین برای خرید
قیمت نهایی هم دستتون میاد.
فقط یه تفاوت بین این 2 مدل هست اونم اینکه مدل P80 RS قابلیت خواندن فایل MP3 رو نداره و فقط فایل AUDIO ( صوتی ) رو میخونه.
این 2 پخش درگاه USB ندارن و اگر USB لازم داشتین باید از کیت های UB100 مخصوص پخش های پایونر رو به پخش P80 RS یا P80 RS II وصل کنید.( البته این کیت EXTERNAL هست )
Last edited by mohamad skystar; 04-09-2012 at 16:29.
سلام
درسته 80PRS محصول 2012 هست و خیلی کمه .قرار بود شرکت برای خرداد ماه وارد کنه با حدود 700 تومن قیمت ولی ظاهرا به خاطر نوسانات بازار نیاوردن.
P80RS هم محمد جان MP3 میخونه.پخش قبلی بنده بود که فروختم.
من RSII رو که ماله یکی از دوستام بود و خودم براش اکبند خریده بودم و فقط 1 هفته کار کرده بود. 600 خریدم واقعا آکبند هستش.خ سورنا آکش رو یه جا گفت دارم 1 تومن.البته 2 ماه پیش
اگه صدای حرفه ای میخواهی تو برند پایونیر فقط این پخشها هستن.البته p99 هم هست که بالای 2 تومنه![]()
حمید جان شما سروری
یه دونه ای داداش
حمید جان حدود قیمت 7205 کنوود رو می دونید
و اینکه با گارانتی کدوم شرکت خوبه و معتبرتره؟
و از چه کلاسیه؟
و اینکه بین پایونیر 5500T و کنوود 7205 و نیز آمپهای خود dls که تو پستهای قبلی معرفی کرده بودی کدوم رو انتخاب کنیم بهتره؟
باز هم ممنون از پاسخدهیت
Last edited by xxx13900102; 04-09-2012 at 20:58.
سلام دوستان من میخوام باندای سمند رو عوض کنم منتها نمیخوام زیاد هزینه کنم در حد 100 تومن یه چیز معمولی میخوام ببینم چیزی تو این رنج پیدا میشه ظبط هم سونی هستش مدل GT385 ممنون میشم راهنمایی کنید ببخشید دیگه تازه کارم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)