دوست عزیز منظور از اریج همون بازی ارجینال هست که اشتباه نوشته شده![]()
دوست عزیز منظور از اریج همون بازی ارجینال هست که اشتباه نوشته شده![]()
آقایون ببخشید . من فریمویر رو به 3.60 ارتقا دادم ولی multiman رو اجرا نمیکنه چیکار کنم ؟
دوست عزیز شما اشتباه بزرگی کردید که به 3.60 آپدیت کردید،با این کار دستگاتون رو به یه دستگاه اورجینال تبدیل کردید که قابلیت اجرای بازیهای کپی و نرم افزار های هـک شده رو نداره به همین دلیل نمیتونید Multi Man رو اجرا کنید.............
دانگرید هم نمیشه؟آخه یه مغازه گفتش 3.61 نمیشه ولی شاید 3.60 بشه
---------- Post added at 03:00 PM ---------- Previous post was at 02:59 PM ----------
یعنی من باید تا -- کردن فریمویر 3.60 باشم؟
دنگرد هم نمیشه
باید واستین شاید -- شد
الان خبری از -- 3.60 نیستش؟چند وقته دارن روش کار می کنن مگه؟
آخه یعنی نمیشه که نشه کاری کرد ؟ مگه میشه؟؟؟؟
نمیشه ببرم یه جایی دانگرید کنه یا یه پولی سر بدم واسم عوضش کنه؟ مغازه ای ،گارانتی ای ، یا اون مغازه ای که ازش خریدم... آخه 3 ماه بیشتر نیست خریدم... من یه بازی هم هنوز نخریدم...تازه می خواستم فردا برم هارد اکسترنال بخرم
نو ی نوی دستگام ... جایی نیست واسم عوضش کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی حتی بهم کار کرده یه سال دو سال بده بهم
نمیدونم والا شما گیمر های حرفه ای هستید ماها در حد سرگرمی بازی میکنیمبرا من دو چیز مهمه.گرافیک بازی.داستان بازی.همین 2 تا.و اکثرا هم توی عامه از کلمه گرافیک استفاده میکنند اگه دقت کرده باشید پیش دوست و آشنا.آقا گرافیک فلان بازی رو دیدی؟اوه اوه اون بازیه عجب گرافیکی داره؟بازی پر گرافیک الان چیه من بگیرم؟و ... میگم که از نظر عامیانه 90 درصد بازی گرافیکه برا من 50 در 50 %.50 %گرافیک.50%داستان.ولی شماها حرفه ای هستید اصلا گرافیک رو خیلی ناچیز میگیرید گیم اسپات هم حتما برا همینه به بازیهای پر گرافیک همش کم امتیاز میده
![]()
بازی سلیقس از نظر من گرافیک چندان اهمیتی نداره ، همین الانم به نظر من اون بازی هواپیما آتاری از خیلی از بازی های پر گرافیک فعلی قشنگ تره سلیقه من اونو می پسنده سلیقه شما گرافیک ... !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)