با مراجعه به صفحات اجتماعی این شرکت مثل صفحه اینستاگرام شاتل به آدرس:
@shatel_ir
با مراجعه به صفحات اجتماعی این شرکت مثل صفحه اینستاگرام شاتل به آدرس:
@shatel_ir
ممنون ار شما
پارس انلاین الان خوب حجمی میده منکه اگه شاتل حجم رو بالا نیاره اخر این سرویس میرم هر جای که حجم بهتر میده
من الان آرت 1 دارم که سقف مصرفش 16 گیگ هست ولی بعضی ماه ها مصرفم به 30 گیگ هم میرسه منتها شاتل سرعت رو نمیاره پایین
در طرحای جدید هم ممکنه به همین شکل عمل کنه و اگر مشترک از سقف مصرف عبور کنه سرعتش پایین نیاد و بره روی 128 ؟
دوستانی که این طرحا رو گرفتن لطفا در این مورد گزارش بدن
سلام
لینکی که به شاتل لند منتقل میکنیم از حجممون هم کم میکنه یا نه ؟
نه
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس های دانلود شبانه، بسته های حجمی، سرویس های ثانویه که در یک پکیج در کنار سرویس های پایه عرضه می شوند منعی ندارند و شرکت ها می توانند عرضه کنند.
تنها موردی که الان درست نیست هنوز مورد نیم بها محاسبه حجم باسه سایت های هاست شده در داخل هست که شاتل بجای ان 500 سایت خاص رو لیست کرده و باید اصلاح کنه.
پ ن:
این اصطلاح غیر حجمی بیشتر جهت فرق با سرویس های حجمی که ترافیک داخلی و خارجی توش نداشت ایجاد شده و از لحاظ سیستمی بجز این مورد فرق دیگری با حجمی نداره ( به احتمال زیاد هم در اینده بین عموم دوباره حجمی صدا میشه وقتی دیگر با حجمی قدیم اشتباه نشه)
برای من یک ایمیل از طرق Shatel Kayako دومین shatel.ir و قبل از @ با Kayako که امده به من یوزر پسورد داده گفته دسترسی گرفتین برای بخش support
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر نمی کنم این چیزی باشه که شما می گیسوال مهم تر این چیه برا من فرستادن؟؟؟؟
+
این لیست قیمت های جدید پارس انلاین کلا تمام برنامه های منو ریخته بهم باسه تعویض سرویس
مثلا قرار بود خط پشتیبان باشه حالا امده نه تنها رو 16 مگ امده 275 مگ با قیمت منطقی داده، امده یک سرویس جدید 16 مگ با 500 گیگ و قیمت خیلی خوب هم گذاشته که کلا با حجم شاتل بجز نمک، فلفل هم پاشیده....
بابایکم تنوع بده... اگر اینجوری پیش بره من باید بجای تعویض سرویس،باید ساختار ارتباط و شبکه ام رو اصلاح کنم.
پ ن:
من نیمه تجاری/چند ساعت مصرف زیادم، دانلودر ها که مسئله حجم در مقابل قیمت براشون مهم است و کم مصرف ها که مسئله سرعت دارند اشتباه نگیرند![]()
Last edited by zed2; 15-12-2017 at 02:28.
اوه چه کردی به فکر انتقال به پارس آنلاین شدم
ادیت ............................................این هم از سرعت
Last edited by Mehdi Tamimi; 15-12-2017 at 03:46.
سلام
تا قبل اینکه این طرح های جدید بیاد من ART5 داشتم و با وبگردی روزانه نزدیک 2 گیگ مصرف داشتم(البته خانوادگی)اما با این طرح های جدید(4 مگ)از 20 آذر تا الآن 8 گیگ مصرف داشتم که این نشون میده که مصرفم کم شده!!!!در صورتی که تعداد نفرات و ساعات استفاده تو خونمون فرقی نکرده
البته همش مراقب هستیم که به حد نهایی مصرف نرسه
Last edited by black sabbath; 15-12-2017 at 10:56.
درود
دوستان اون طرح ده تومنی 4 گیگ بین الملل کلا حذف شده؟ نمیشه دیگه انتخابش کرد؟ برای من کم مصرف خیلی خوب بود بخاطر سرعتش! الان موندم چی بگیرم!!
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)