در مورد بوش یه توضیح بده ، مرسی
بچه ها این فروشگاه های معروف منوچهری اسمشون چی بود؟![]()
در مورد بوش یه توضیح بده ، مرسی
بچه ها این فروشگاه های معروف منوچهری اسمشون چی بود؟![]()
Last edited by hadinba; 27-02-2013 at 00:04. دليل: مروی حال ندارم برم ، منوچهری نزدیک تره!!! :دی
بوش عالیه
یه بوی خنک گیاهی ملایم داره خیلی هم شیکه به نظرم
پخش و موندگاری هم عالیه
دوستان گرامی اساتید ارجمند، لطفا یکی دوتا عطر خنک مردونه با پخش بو و موندگاری خوب معرفی کنید ((میدونم که عطرای خنک عموما دراین موارد ضعیف هستند))
من شخصا خیلی خیلی پورشه دیزاین((همون سبز رنگه با بوی غالب نعناع)) رو دوست میدارم.
یک چیزی توی همین مایه ها سراغ دارید؟
قیمت هم نهایتا 200البته حجم الزامی نداره 100میل باشه
پ.ن:لطفا در پیشنهاداتتون از پلوبلو و ایسی میاکی بلو فاکتور بگیرید
ممنونم![]()
متاسفانه گاهی بعضی از عطرهایی که به شدت رسانهای و معروف میشوند
مشکلات (همه گیر شدن و فیک شدن) را هم به دنبال خود دارند
رفقا من به شما پیشنهاد میدهم دنبال رایحههایی یاشید که هنوز معروف نشدن
حالا این رایحهای که هنوز معروف نشده میتواند متعلق به یک برند خیلی معروف باشد
برند مشهور دوچه گابانا یک سری پرایوت دارد که نامش D&G Anthology است
با شماره از هم متمایز شدهاند؛ مثلن ۱؛ ۱۸؛ ۶؛ ۲۱ اصلن هم شمارهها به ترتیب نیستند
از سال ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۲ تا الان ۹ شماره تولید کرده که همان جور که گفتم پشت سر هم نیستند
ولی رایحههایی به شدت دوست داشتنی دارند؛ یکی دیگر از مزیتهایشان همان است
که اول این نوشته گفتم
خوب من عاشق بوی شماره ۱۰ شدم
خنک و بهاری است
رایحهای به شدت طبیعی با پخش بوی زیاد
من که به ماندگاری اصلن اهمییت نمیدهم
ولی ماندگاری خوبی هم دارد
هم توی تابستان میشود استفاده کرد و هم توی زمستان
چهار فصل است؛ پاییز و بهار؛ شب و روز هم ندارد
![]()
Last edited by tehran corner; 27-02-2013 at 00:35.
قیمتش رو لطف میفرمایید؟
سلام.
چندین و چند صفحه از مطالب دوستان رو خوندم و واقعا خیلی برام مفید بود. ممنون.
من چند ساله عطر های مختلفی خریدم ولی بخاطر اینکه سینوزیت دارم، معمولا خیلی از عطر هایی ( خوشبو کننده ها، وووو ) که میخرم رو نمیتونم استفاده کنم و یک مدت بعد یا میدمش به برادرم یا یکی از دوستام :(
تنها چیزی که میتونم تحملش کنم و سردرد نگیرم بنتون united colors blue هست، چون خیلی لایته و البته عطرش رو هم دوست دارم. میدونم که جزو عطر های معمولی رده بندی میشه، ولی خب.. چه میشه کرد، فقط این رو میتونستم راحت استفاده کنم.. حالا 1 سالی هست که دیگه پیداش نمیکنم. پیشتر هم چند باری از ترکیه ( از نمایندگی بنتون ) خریده بودم.
دوستان اگر پیشنهادی برای اینکه عطر جدیدی بخرم دارند، لطف کرده راهنماییم کنند. اگر ارزشش رو داشته باشه قیمت چندان برام مهم نیست ، از 100 تومان تا 300 تومان یا حتی بیشتر. فرقی نمیکنه، فقط چیزی باشه که با توضیحاتی که دادم باهاش راحت باشم و در ضمن بدونم که تکه. عادت شاید بدی هم دارم که اگر عطری که دارم رو جای دیگه و از طرف کس دیگه استشمام کنم، دیگه ازش استفاده نمیکنم.
پیشاپیش خیلی ممنون.
آره واقعا،دیروز لالیک مشکیو یه دست فروش داشت میداد 20تومن،مو نمیزد با اصل،یعنی واقعا خوب کپی شده بود
در ضمن شیک هم تو گل سنگ قیمت کردم 202تومن!!!!!!!!!!!
بقیه جاها از 140 تا 150!
تصمیم گرفتم دیگه از ایران نگیرم،حتی اگه اصلم باشه قیمتش نجومیه متاسفانه
میاکه بلو که فیک نداره؟
استفاده از عطر بصورت غلیظ یا استفاده ی بیش از حد از عطر رقیق، هرچند می تواند ماندگاری و انتشار عطر را افزایش دهد و باعث شود اطرافیان استفاده کننده از رایحه لذّت ببرند امّا ممکن است باعث ایجاد سردرد و سرگیجه در استفاده کننده شود. در این مواقع برای رهایی از شرّ بوی تند و غلیظ عطر، استفاده کننده می تواند لباس های خود را با لباس های فاقد عطر تعویض و برای شسته شدن عطر از روی پوست بدنش، دوش گرفته و بدنش را با صابون بشوید.
دوستان کسی عطرهای مردانه MY رو تست کرده ؟ من شنیدم رایحه های خوبی داره...
امروز لانویت تویلت و قسمت شد تست کنیم .بوی فوق العاده ای داره ،
... موندگاری و پخش بوش هم خیلی خوبه . در مورد پخش بو ، در حین اینکه فکر می کردم پخش بوی متوسطی داره
( و واقعا" به حرف آقا فرید رسیدم که گفته بود مشام آدما خیلی زود به این رایحه عادت می کنه )، اطرافیا همه از پخش بسیار خوبش گفتن و از رایحه اش تعریف کردن.
در مورد رابحه هم متاسفانه نمی تونم توضیح بدم، ولی بوی گرم و شیرینی داره و خیلی کار شیکی هست. در ضمن ، به نظر من پخش و موندگاریش نسبت به پرفیومش بیشتر بود.
200 میل رو 318 می گفت.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)