سلام
دوستان یه سوال ...
من امروز جوابیه اعزامم اومد ... زیرش نوشته 180 روز اضافه خدمت بابت غیبت !
مگه نگفتن کسایی که تا برج 3 امسال دفترچه پست کنند اضافه هاشون بخشیده میشه ؟ پس چرا 6 ماه واسه من زدن ؟
سلام
دوستان یه سوال ...
من امروز جوابیه اعزامم اومد ... زیرش نوشته 180 روز اضافه خدمت بابت غیبت !
مگه نگفتن کسایی که تا برج 3 امسال دفترچه پست کنند اضافه هاشون بخشیده میشه ؟ پس چرا 6 ماه واسه من زدن ؟
درود.
دوست عزیز نترس.واسه همه این غیبت رو تو برگه شون زده.ولی وقتی رفتی پادگانت واست ورش میدارن.غصشو نخور الکی.
سلام.
دقیقا برای من هم ( 90 روز اضافه خدمت به دلیل قیبت ) نوشته شده بود. که من برگ سبز رو بردم میدان سپاه برام درستش کردن. بعد باید یه برگ سبز المثنی از پلیس +10 بگیری.
این قضیش با اضافه خدمت های معمولی فرق داره. براش غیبت ثانویه یا همون فرار زدن. یعنی شما دفترچه پست کردی ، بعد برگ سبز شما اومده ولی خودت رو معرفی نکردی. دوره بعد برای شما برگه سبز همراه با 90 روز اضافه خدمت اومده که باز هم خودت رو معرفی نکردی. این برگه سوم و برگ قرمز هست با 6 ماه اضافه .شما حتما برو نظام وظیفه و پیگیر باش. چون این 6 ماه اضاف خدمت ها معمولا بخشیده نمیشن.
نه بابا ... من تاریخ 7 همین ماه دفترچه رو پست کردم ... امروز تازه نوزدهم هست ! تازه برگ اولیه هنوز نیومده بود در خونه خودم زودتر رفتم گرفتمش !این قضیش با اضافه خدمت های معمولی فرق داره. براش غیبت ثانویه یا همون فرار زدن. یعنی شما دفترچه پست کردی ، بعد برگ سبز شما اومده ولی خودت رو معرفی نکردی. دوره بعد برای شما برگه سبز همراه با 90 روز اضافه خدمت اومده که باز هم خودت رو معرفی نکردی. این برگه سوم و برگ قرمز هست با 6 ماه اضافه .شما حتما برو نظام وظیفه و پیگیر باش. چون این 6 ماه اضاف خدمت ها معمولا بخشیده نمیشن.
+
چون غیبتم بیشتر از 6 ماه بوده یا چون اضافه ها تویه سال 91 شدن 6 ماه این مقدار رو زده ؟ یعنی همینه قضیه ؟ توروخدا کمک کنین دارم خل میشم : (
Last edited by Majid-6120; 08-05-2012 at 17:31.
من با معافیت از رزم بیفتم شهر خودم (تهران) چکارایی ممکنه بهم بدن ؟ دیپلم هستم
دیپلم های معاف از رزم چه فرقی با لیسانسه ها دارن ؟
یه سواله دیگه این که معاف از رزم ها هم باید آموزشی برن ؟
منکه میمیرم اگه 10 دقیقه بدوم !
سلام .
دوستم الان درگز داره خدمت میکنه سال 90 دفترچشو فرستاد و آخرای سال 90 هم رفت خدمت . حالا این بنده خدا باباش 9 ماه سابقه جبهه داره . الان میتونه واسه کسری اقدام کنه ؟ اگه آره کی باید اقدام کنه ؟
راستی میگفت آموزشی الان شده 3 ماه ؟ حقیقت داره یا شایعه است ؟ تشکر /
زیاد فرقی با بقیه نداری ، معاف از رزم اسمش روش هست ، شما رو زمانی که درگیری نظامی رخ بده به منطقه عملیاتی نمیبرن ، همین
اما فرق با لیسانسه ها کمی تا حدودی وجود داره ، یک نمونه اش این هست که کارهای اداری رو اونها انجام میدن کارهای خدماتی رو شما
آموزشی هم باید برید
آموزشی رو منم شنیدم شده 3 ماه ، خدا رحم کنه !
اون دوستتون هم که اعزام سال 90 هست برای ثبت و انجام دادن کارهای کسری وقت داره ( طبق چیزی که من شنیدم و تو خبرها خوندم )
مرسی . تا کی وقت داره اقدام کنه ؟ میشه هر وقت دوست داشت اقدام کنه ؟ چون فک کنم تا دو ماه دیگه مرخصی
بهش ندن
فکر کنم تا پایان خدمتش مهلت داره برای انجام کارهاش
باز هم از بقیه دوستان بپرسید بهتر راهنمایی میکنن
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)