تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 845 از 2199 اولاول ... 34574579583584184284384484584684784884985589594513451845 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,441 به 8,450 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

اخر مگه wi-fi رو با انتن تقویت !!!میکنن من چند جا خواندم این جای انتن تقویتی دریافت سیگنال هست
    بله آنتن wifi وجود داره، از اونجایی هم که سایت هوآوی دیگه CPE WimaX رو پشتیبانی نمی کنه دسترسی به توضیحات یا بروشور ندارم اگه لطف دوستان کنند یک عکس از Technical Detail پشت جعبه مودمشون بزارن اینجا ممنون میشم.

سلام من با یک مودم کله قندی تست کردم تو خونمون یک لامپ ثابت بیشتر روشن نمیشه دومی هن گاهی روشن و خاموش میشد به نظرتون ارزش داره وایمکس بگیرم؟ هرچراغ چقدر رو سرعت دریافت تاثیر داره؟
    توی تنظیمات Wimax Status اولا CINR و RSSI و DL_FEC رو هم چک کنید:
    CINR بالاتر بهتر(بالای 20 ترجیحا)
    RSSI هرچه نزدیکتر به صفر بهتر -50 تا -65 خوبه
    FEC به سمت QAM باشه و به ترتیب 16 و 64 و 2/3 و 3/4 و 5/6 بهترین حالت ها هستند.
    داخل تنظیمات هم 4 تا فرکانس رو دونه دونه بدید ببینید CINR کدوم بهتره و FEC بهتری میده.
    ولی خارجی هم بگیرید 100% خیلی خوب آنتن میده.

مرسی دوست عزیز،
    مودم من الان چراغهای مربوط به آنتن ثابته، چهار خط پره. ولی لن خاموشه! سومی از پایین.
    یعنی از طریق 192.168.1.1 هم به تنظیمات مودم دسترسی ندارم.
    وقتی قطعه این طبیعیه یا مودم ایراد پیدا کرده؟
    می خوام ببینم اگر به قطعی مربوط نمیشه ریست فکتوری کنم مودم رو.
    اگر با کابل LAN وصلید نه WIFI ایراد داره، و احتمالا IP مودم تغییر کرده(!) یا کابل مشکل داره، اولا از این موارد مطمئن شید و بعد هم اگر تنظیمات رو بلد هستید فکتوری ریست کنید در غیر اینصورت زنگ بزنید پشتیبانی و خودتون دستی چیزی رو عوض نکنید( ریسکش پای خودتونه!)

منم همین طوریه .
    یه سوال : هر سه چراغش ثابت روشن باشه درسته؟
    به تنظیمات مودم هم دسترسی دارم.
    مشکل مربوط به آنتن ها بوده(مودمتون سالمه)، جای نگرانی نداره دارن روی BS ها کار می کنند، برای همه هم اتفاق می افته.
    Last edited by FerineFast; 21-06-2012 at 20:39.

2. 2 کاربر از FerineFast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

مرسی دوست عزیز،
    منظورتون از سه تا چراغ، چراغهای مربوط به آنتنه؟ یا کدوم چراغ چشمک میزد؟ همون که زیرش نوشنه لن؟

مودم من الان چراغهای مربوط به آنتن ثابته، چهار خط پره. ولی لن خاموشه! سومی از پایین.
    یعنی از طریق 192.168.1.1 هم به تنظیمات مودم دسترسی ندارم.
    وقتی قطعه این طبیعیه یا مودم ایراد پیدا کرده؟
    می خوام ببینم اگر به قطعی مربوط نمیشه ریست فکتوری کنم مودم رو.
    چراغ لن موقعی روشنه که از کابل لن واسه وصل شدن به نت استفاده کنی...مثلا من الان از طریق وای فای مودم به نت وصلم چراغ لن مودمم خاموشه

4. این کاربر از fifa_mw3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اگر با کابل LAN وصلید نه WIFI ایراد داره، و احتمالا IP مودم تغییر کرده(!) یا کابل مشکل داره، اولا از این موارد مطمئن شید و بعد هم اگر تنظیمات رو بلد هستید فکتوری ریست کنید در غیر اینصورت زنگ بزنید پشتیبانی و خودتون دستی چیزی رو عوض نکنید( ریسکش پای خودتونه!)
    چراغ لن موقعی روشنه که از کابل لن واسه وصل شدن به نت استفاده کنی...مثلا من الان از طریق وای فای مودم به نت وصلم چراغ لن مودمم خاموشه
    من با کابل لن وصل بودم و هستم! از دیروز وقتی سیگنال چند بار قطع و وصل شد a network cable is unplugged میده!
    کابل رو عوض کردم.
    چند بار هم درایور شبکه رو پاک و نصب کردم.
    توی دیوایس منیجر هم کارت شبکه ایرادی نداره.
    ولی چراغ لن روی مودم خاموشه و همین a network cable is unplugged رو روی کانکشن دارم.
    الان از کجا بفمم اشکال از مودمه یا بخاطر قطعیه یا کارت شبکه ایراد پیدا کرده؟
    موندم!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

توی تنظیمات Wimax Status اولا CINR و RSSI و DL_FEC رو هم چک کنید: CINR بالاتر بهتر(بالای 20 ترجیحا) RSSI هرچه نزدیکتر به صفر بهتر -50 تا -65 خوبه FEC به سمت QAM باشه و به ترتیب 16 و 64 و 2/3 و 3/4 و 5/6 بهترین حالت ها هستند. داخل تنظیمات هم 4 تا فرکانس رو دونه دونه بدید ببینید CINR کدوم بهتره و FEC بهتری میده. ولی خارجی هم بگیرید 100% خیلی خوب آنتن میده. خیلی ممنون از راهنمایی شما مشکل اینجاست من برای خرید وایمکس رفتم و گفتم فقط میتونم مودم داخلی بگیرم فروشنده هم با گرفتن80000تومان بیعانه یک مودم کله قندی به من داد و گفت برو هرجا که فقط یک چراغش روشن شد میتونی وایمکس بگیری لازم به ذکره این مودم نه کابل داشت نه چیزی برای اتصال!که چیزایی که شما میگید رو تست کنم!فقط طبق گفته فروشنده لب پنجره یک چراغ ثابت روشن بود و دومی گاهی روشن و خاموش میشد و داخل ساختمان چراغ اول گاهی خاموش و روشن میش خود فروشنده گفت خوبه و میتونی وایمکس بگیری تازه مودم های جدید بهتره و سیگنال بیشتری میگیرن حالا قرار شد تا روز شنبه تحقیق کنم و در صورت رضایت برم اشتراک بگیرم حالا میترسم با این یک چراغ برم یک مودم بخرم و جواب نگیرم وفقط یک خرج زیادی کرده باشم فروشنده هم گفت اگرسفارش بدی دیگه پس نمیگیرم میخواستم شما که تجربتون زیاد به عنوان یک دوست من رو راهنمایی کنید نه به عنوان یک فروشنده مودم بیرونی امنیت ندارم که بخرم تو شیراز انتن پولیکا رو میبرن چه بریه به مودم adslهمpcm هستیم نمیتونم بگیرم ممنون از راهنمایی های شما

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام دوست گرامی خبر نداری انتنش کجا گیر میاد؟یا اسم و مدلش چی هست؟ایا واقعا تاثیری هم داره؟
    من تو اینترنت چند تا سرچ کردم. تو این سایت برو
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

توی تنظیمات Wimax Status اولا CINR و RSSI و DL_FEC رو هم چک کنید: CINR بالاتر بهتر(بالای 20 ترجیحا) RSSI هرچه نزدیکتر به صفر بهتر -50 تا -65 خوبه FEC به سمت QAM باشه و به ترتیب 16 و 64 و 2/3 و 3/4 و 5/6 بهترین حالت ها هستند. داخل تنظیمات هم 4 تا فرکانس رو دونه دونه بدید ببینید CINR کدوم بهتره و FEC بهتری میده. ولی خارجی هم بگیرید 100% خیلی خوب آنتن میده. خیلی ممنون از راهنمایی شما مشکل اینجاست من برای خرید وایمکس رفتم و گفتم فقط میتونم مودم داخلی بگیرم فروشنده هم با گرفتن80000تومان بیعانه یک مودم کله قندی به من داد و گفت برو هرجا که فقط یک چراغش روشن شد میتونی وایمکس بگیری لازم به ذکره این مودم نه کابل داشت نه چیزی برای اتصال!که چیزایی که شما میگید رو تست کنم!فقط طبق گفته فروشنده لب پنجره یک چراغ ثابت روشن بود و دومی گاهی روشن و خاموش میشد و داخل ساختمان چراغ اول گاهی خاموش و روشن میش خود فروشنده گفت خوبه و میتونی وایمکس بگیری تازه مودم های جدید بهتره و سیگنال بیشتری میگیرن حالا قرار شد تا روز شنبه تحقیق کنم و در صورت رضایت برم اشتراک بگیرم حالا میترسم با این یک چراغ برم یک مودم بخرم و جواب نگیرم وفقط یک خرج زیادی کرده باشم فروشنده هم گفت اگرسفارش بدی دیگه پس نمیگیرم میخواستم شما که تجربتون زیاد به عنوان یک دوست من رو راهنمایی کنید نه به عنوان یک فروشنده مودم بیرونی امنیت ندارم که بخرم تو شیراز انتن پولیکا رو میبرن چه بریه به مودم adslهمpcm هستیم نمیتونم بگیرم ممنون از راهنمایی های شما
    سلام
    دوست عزیر یه چراغ روشن اصلا خوب نیست. مطمئنا پولتو دور ریختی.
    حداقل باید دوتا روشن باشه. ضمنا مودم کله قندی نگیر چون فقط میتونی با LAN وصل بشی
    مودم رومیزی از نوع DX350 بگیر که کیفیتش خوبه. البته با توجه به اینکه چند روزه مبین نت مشکل داره نمیتونی تست کنی.
    موفق باشی

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

خیلی ممنون از راهنمایی شما مشکل اینجاست من برای خرید وایمکس رفتم و گفتم فقط میتونم مودم داخلی بگیرم فروشنده هم با گرفتن80000تومان بیعانه یک مودم کله قندی به من داد و گفت برو هرجا که فقط یک چراغش روشن شد میتونی وایمکس بگیری لازم به ذکره این مودم نه کابل داشت نه چیزی برای اتصال!که چیزایی که شما میگید رو تست کنم!فقط طبق گفته فروشنده لب پنجره یک چراغ ثابت روشن بود و دومی گاهی روشن و خاموش میشد و داخل ساختمان چراغ اول گاهی خاموش و روشن میش خود فروشنده گفت خوبه و میتونی وایمکس بگیری تازه مودم های جدید بهتره و سیگنال بیشتری میگیرن حالا قرار شد تا روز شنبه تحقیق کنم و در صورت رضایت برم اشتراک بگیرم حالا میترسم با این یک چراغ برم یک مودم بخرم و جواب نگیرم وفقط یک خرج زیادی کرده باشم فروشنده هم گفت اگرسفارش بدی دیگه پس نمیگیرم میخواستم شما که تجربتون زیاد به عنوان یک دوست من رو راهنمایی کنید نه به عنوان یک فروشنده مودم بیرونی امنیت ندارم که بخرم تو شیراز انتن پولیکا رو میبرن چه بریه به مودم adslهمpcm هستیم نمیتونم بگیرم ممنون از راهنمایی های شما
    خودت بهش یه کابل لن بزن وصل کن به یه notebook برو توی 192.168.1.1 با admin admin و همون بخشی که گفتم رو چک کن، ولی اگه به طور کلی بخواهیم بگیم 1 چراغ یعنی فایده ای نداره بهتر پولتو برای داخلی هدر ندی!
    نزدیک پنجره و به سمت آنتن جهت داشته باشه معمولا بهتر آنتن میده.
    مطمئن نیستم ولی فکر کنم آنتن Dx350 قوی تره و 360 درجه هم ولی خیلی فرق نمی کنه یعنی 1 چراغ 3 چراغ نمیشه.
    حالا باز این فرکانس عوض کردن دستی بعضی موقع ها یه BS دیگه رو پیدا می کنه شاید اون بهتر آنتن بده.
    بنده هم فروشنده یا نماینده نیستم، یک کاربر عادی مثل شما !

پروفشنال P‌C's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من بیشتر از 2 ساله وایمکس ایرانسل دارم. کله قندی هم دارم. اگر یه چراغش 50 50 روشن و خاموش میشه احتمالا مشکل خاصی پیدا نمیکنی. من اگر جات بودم ریسک میکردم. ارزشش رو داره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام چند روزه شب ها انتن میره میاد و اینترنت قطع هست شما هم همین مشکل رو دارید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بله انگار دوباره قطعی ها خیلی زیاد شده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •