سلام
لپ تاپ فقط سونی
البته آمریکاییش
موفق باشید
کسی از دوستان راهنمایی نداره ؟
تو این تاپیک فقط سوال پرسیده میشه !!!!!! از جواب خبری نیست ؟؟!!
کمممممممممممممممممممممممم مممممممممممممممممممک
خب سوالتونو واضح بگید ما که جای شما نمیتونیم تصمیم گیری کنیم بگید راجع به چه چیزی مقایسه بشن؟
سلام
k53 کارت گرافیکش 2 گیگه (البته حداکثر حافظه برای 540 ، 1.5 گیگه ) در حالی که مال n53 یکه . k53 کیبرد استاندارد و درست حسابی تری نسبت به n53 داره . به نظر من یکمی هم از سری n خوشگل تره .
اما n53 صدای بهتر و باکیفیت تری رو به کمک تکنولوژِی sonicmaster ارائه میده و usb3 رو هم داره . البته مدل fhd اون هم فکر میکنم موجود باشه .
البته من همین چهارشنبه ی پیش رفته بودم پایتخت برای همین k53 (مدل i5 می خواستم ) گفتن که مدل i7 سری k با گارانتی اصلی وارد ایران نمیشه و گارانتیشون الماسه که خوب بهتره اگه i7 می خواهید این رو هم مد نظر داشته باشید.
خوب حالا ببینید کدوم دسته از برتری ها برای شما اهمیت بیشتری داره اونو انتخاب کنید .
موفق باشید
Last edited by pourya a; 21-06-2011 at 13:36.
قصد خرید لپ تاپ تا حدود 1 یا 1.100 دارم...چی پیشنهاد می کنید؟
من خودم چند مدل از asus دیدم....n53jn...x52jc...n53sv
اینا خوبن؟ معایبی هم دارن؟
دوستان اگه میشه چند لپ تاپ تو رنج قیمت 1600000-1700000 معرفی کنید ...
واسه گیم و چندتا برنامه گرافیکی میخوام . بیشتر برند msi & asus باشه .
خوشگلم باشه ...
بعد این مدل msi GX680 چند قیمته ؟ گیر میاد ؟
پیشا پیش مممنووووونننن![]()
?!?!help plz
سلام دنبال یه لپ تاپ هستم بین 1 ملیون تا 1.5 می خواستم 14 اینچ باشه ولی واسه بازی و کارای گرافیکی خوب باشه.
تنها چیزایی که پیدا کردم یکی dell xps بود که نتونستم بهش اعتماد کنم چون زیاد داغ می کنه و خرابی زیاد داره. یکی asus بود که گرافیکو ایناش خوب بود اسمش n43jq بود. یکی دیگه هم سونی بود که گرافیکو ایناش مثل asus بود اما سرعتش یکم پایین تر از ایسوس بود. من از ایسوس تعریف شنیدم قبلا , اما دیروز از یه یکی پرسیدم گفت خرابی زیاد داره.
حالا موندم ایسوس رو بخرم یا نه. اگه می شه کمک کنید و بگین این مدل خوب هست؟ من باهاش زیاد بازی می کنم. خرابی اینا نداره؟ و اگه مدل دیگه ای هم می شناسین که 14 اینچ باشه و گرافیکش خوب باشه و کلا لپ تاپ خوبی باشه به من معرفی کنید. ممنون می شم
سلام
سوال اول:
من چند مدلی که در زیر مشاهده میکنید را انتخاب کردم ولی یکی از دوستان با حرفی که زد ما را در هم کوبید : دی
گفت، تو که کار سنگین نمیخوای بکنی الکی لپ تاپ قوی با CPU چهار هسته ای بر ندار چون هم بیشتر داغ میکنه (نسبت به دو هسته ای)، هم مصرفش بالاتره و هم باتریش زودتر تموم میشه. راست میگه به نظرتون؟
اصلا تفاوت طول کارکرد باتری یک لپ تاپ با 4هسته نسبت به لپ تاپ با دو هسته چند ساعته؟ (سایز نمایشگر را ثابت فرض کنید)
سوال دوم:
تنها تفاوت بین HP Pavilion DV6-6090 و HP Pavilion DV6-6080 این هست که اولی هاردش و رمش از دومی بیشتر هست؟ یا تفاوت مهم دیگه ای هم دارن؟
بین مدل هایی که انتخاب کردم (تاحالا) شما کدوم را بهم پیشنهاد میکنید؟
1
Asus N43SL و یا Asus N43SN
2
HP Pavilion DV6-6080
- Processor: Intel® Core™ i7-2630QM (2.0GHz~2.93GHz) 6MB L2 Cache
- Memory: 6.0 GB DDR3
- HDD: 750 GB SATA
- Graphics: ATI Mobility Radeon HD 6770M 1.0 GB up to 4.0 GB
- Display: LCD 15.6" LED
- Optical Drive: Double-Layer DVD/RW
- Other: Lan, WiFi, Bluetooth, Webcam, HDMI, Fingerprint
3
Dell XPS L502
- Processor: Intel® Core™ i7-2630QM (2.0GHz~2.93GHz) Cache 6 MB, BUS 1333 MHz
- Memory: 8.0 GB DDR3
- Graphics: NVIDIA® GeForce® GT540M 2GB up tp 4GB
- Display: 15.6" LED with TrueLife™
- Optical Drive: Blu-Ray
- Other: Lan, WiFi, Bluetooth, Web, HDMI, eSATA, USB 3.0
- 9 Cell Battery, Genuine Windows® 7
4
Dell inspiron 5110
- Processor: Intel® Core™ i7-2630QM (2.0GHz~2.93GHz) Cache 6 MB, BUS 1333 MHz
- Memory: 8.0 GB DDR3
- Graphics: GeForce® GT525M 1.0 GB up to 4.0 GB
- Display: LCD 15.6" LED
- Optical Drive: Double-Layer DVD/RW
- Other: Lan, WiFi, Bluetooth, Webcam, HDMI
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)