تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 845 از 1135 اولاول ... 345745795835841842843844845846847848849855895945 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,441 به 8,450 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

والا من رفتم 1 به 10 256 اسياتك(شيراز-خيابان ابياري)بگيرم
    طرف كلي ترسوند منو كه نگير هر كي گرفته ناراحته و از اين حرفا
    گفتم بيام اينجا هم يه مشورت بكنم
    اگه سرعت 32 ميده كه برم بگيرم اگه كمتر ميده هم بگيد تا نگيرم
    از دوستان هر كسي تجربه داره بگه تا من تكليفم روشن شه

MER30
    من 512 داشتم ثابت روی 64 بود.الان شاید پاییت باشه با این اوضاع.منم میخواستم نا محدود بگیرم هم اپراتور پشتیبانی و هم نماینده دقیقا همینو گفت ولی خوب من ریسک کردن و راضی بودم.من مازندران بودم.ولی فرقی نداره.1544 زنگ بزن قسمت فروش دقیق رو بهت میگه
    فکر نکنم کمتر از 32 بهت بده

2. 2 کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

والا من رفتم 1 به 10 256 اسياتك(شيراز-خيابان ابياري)بگيرم
    طرف كلي ترسوند منو كه نگير هر كي گرفته ناراحته و از اين حرفا
    گفتم بيام اينجا هم يه مشورت بكنم
    اگه سرعت 32 ميده كه برم بگيرم اگه كمتر ميده هم بگيد تا نگيرم
    از دوستان هر كسي تجربه داره بگه تا من تكليفم روشن شه
    MER30
    من 512 داشتم ثابت روی 64 بود.الان شاید پاییت باشه با این اوضاع.منم میخواستم نا محدود بگیرم هم اپراتور پشتیبانی و هم نماینده دقیقا همینو گفت ولی خوب من ریسک کردن و راضی بودم.من مازندران بودم.ولی فرقی نداره.1544 زنگ بزن قسمت فروش دقیق رو بهت میگه
    فکر نکنم کمتر از 32 بهت بده
    من اولین نفری بودم که توی استان فارس اون اوایل که طرح سرویس های cra اومده بود گرفتم و سرعت عالی بود 512 گرفته بودم 64 بود(قیمت هم فکر کنم 25 تومن بود) ولی بعد مدتی کردنش 6.4 و اون موقع هر وقت میخواستی تغییر سرویس میشد بدی ولی الان باید یا دورت تموم بشه یا بیخیال پول سرویست بشی و سرویس جدید بخری
    حالا شما میتونی داوطلب بشی و بری بگیری و پیشنهاد میکنم اگه امکان ارتقا به سرویس بالاتر هست سرویس پایین بگیر که اگه سرعت داغون بود پولت کمتر به هدر رفته باشه اگر هم که سرعت خوب بود ارتقا بده
    Last edited by ahriman323; 16-05-2013 at 20:13.

4. 2 کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

من اولین نفری بودم که توی استان فارس اون اوایل که طرح سرویس های cra اومده بود گرفتم و سرعت عالی بود 512 گرفته بودم 64 بود(قیمت هم فکر کنم 25 تومن بود) ولی بعد مدتی کردنش 6.4 و اون موقع هر وقت میخواستی تغییر سرویس میشد بدی ولی الان باید یا دورت تموم بشه یا بیخیال پول سرویست بشی و سرویس جدید بخری
    حالا شما میتونی داوطلب بشی و بری بگیری و پیشنهاد میکنم اگه امکان ارتقا به سرویس بالاتر هست سرویس پایین بگیر که اگه سرعت داغون بود پولت کمتر به هدر رفته باشه اگر هم که سرعت خوب بود ارتقا بده
    سعید یادته میخواستیم دورشون بزنیم ؟؟؟

6. 4 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سعید یادته میخواستیم دورشون بزنیم ؟؟؟
    اره دقیقا.دی:

8. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohammad2O's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام به دوستان شیرازی
    من از شرکت مخابرات اینترنت 512 نامحدود دارم و مشکل دارم اونم شدید (مرکز مدرس هستم)
    هر 30 ثانیه از سرور های خارجی دی سی میشه تو بازی ها هم پکت لاست فراوان دارم
    میخواستم بدونم اگه isp رو عوض کنم مشکلم حل مشه یا همه ی isp های شیراز این مشکل رودارن

10. این کاربر از mohammad2O بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه maya_enthusiast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه مشکلی دارم چند روز پیش زنگ زدم به آسیاتک پیش شمارمون رو چک کردن که 638 هست گفتن مشکلی نیست میتونین بیاین ثبت نام کنین. فرداش رفتم که ثبت نام کنم طرف توی سایت مخابرات چک کرد گفت نمی تونیم بهتون سرویس بدیم چون کافو هستین !! بعد گفت میتونین ثبت نام کنین ولی معلوم نیست بتونیم سرویس بدیم خیلی سخت هست خططونو راه اندازی کنن. گفتم خب من چکار کنم دیروز که ok دادین.... گفت 2020 زنگ بزن ببین اونا سرویس میدن یا نه....

دوستان چجوریه مگه آسیاتک رو کافو سرویس نمیده؟ من نمی خواستم از بیست نت بگیرم بخاطر مشکلاتش ولی اینجوری انگار چاره ای نیست !!! شاتل هم زده که 638 ساپورت میکنه انگار. الان تو فکر وایرلس هم رفتم یه مقدار با این وضع...

اگه میشه دوستان یه راهنمایی کنید که بهترین انتخابم چیه؟ من سرعت یک کانکشن برای ویدئو و آپدیت برام مهمه و خونه قبلی که از ماتریکس داشتم تو هفته 2 یا 3 شب معمولا دانلود میکردم.

12. این کاربر از maya_enthusiast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

سلام به دوستان شیرازی
    من از شرکت مخابرات اینترنت 512 نامحدود دارم و مشکل دارم اونم شدید (مرکز مدرس هستم)
    هر 30 ثانیه از سرور های خارجی دی سی میشه تو بازی ها هم پکت لاست فراوان دارم
    میخواستم بدونم اگه isp رو عوض کنم مشکلم حل مشه یا همه ی isp های شیراز این مشکل رودارن
    مشکل سراسریه... ایشالله بعد انتخابات آزاد میشه...

14. این کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه مشکلی دارم چند روز پیش زنگ زدم به آسیاتک پیش شمارمون رو چک کردن که 638 هست گفتن مشکلی نیست میتونین بیاین ثبت نام کنین. فرداش رفتم که ثبت نام کنم طرف توی سایت مخابرات چک کرد گفت نمی تونیم بهتون سرویس بدیم چون کافو هستین !! بعد گفت میتونین ثبت نام کنین ولی معلوم نیست بتونیم سرویس بدیم خیلی سخت هست خططونو راه اندازی کنن. گفتم خب من چکار کنم دیروز که ok دادین.... گفت 2020 زنگ بزن ببین اونا سرویس میدن یا نه....

دوستان چجوریه مگه آسیاتک رو کافو سرویس نمیده؟ من نمی خواستم از بیست نت بگیرم بخاطر مشکلاتش ولی اینجوری انگار چاره ای نیست !!! شاتل هم زده که 638 ساپورت میکنه انگار. الان تو فکر وایرلس هم رفتم یه مقدار با این وضع...

اگه میشه دوستان یه راهنمایی کنید که بهترین انتخابم چیه؟ من سرعت یک کانکشن برای ویدئو و آپدیت برام مهمه و خونه قبلی که از ماتریکس داشتم تو هفته 2 یا 3 شب معمولا دانلود میکردم.
    638 فیبر نوری هست... تا اونجایی که خبر دارم فقط آسیاتک و مخابرات ساپورت میکنه... اوه اوه سرعت تک کانکشن که افتضاح هست وضعیتش... منم خودم دنبال شرکتی بودم تک کانکشن خوب بده... من تمام شرکتای شیراز رو داشتم و نوین نت توو این مورد از بقیه بهتره... همیار تک کانکشن 40 50 بیشتر نمیده.. اما نوین نسبت به بقیه بهتره... اگه مخابرات کرم نریزه جواب کار آدمو میده...

16. 3 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوستان چندتا صفحه مطلباتونو خوندم و کلی خندیدم اره درسته سرعتاشونو به خاطر دستوری که برا کلیه isp اومده اوردن پایین تا انتخابات تموم نشه اینجوریه اما شما بلد نیستین چطور این اسیا تکو دور بزنین روشی دارم نمیتونم پابلیک کنم ایدی بنده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

18. این کاربر از mansour_9633 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

همه اومده پایین جز ماتریکس !! هاهاهاها

شبی هنوز 2500 مگ میگیرم... کنتور رو هم نبستن فعلا ....

20. این کاربر از Rhodes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •