سلام--من وقتی تلفن خانه مون زنگ می خورد اینترنت من قطع می شود علت چی است چکار کنم-----------متشکر
سلام--من وقتی تلفن خانه مون زنگ می خورد اینترنت من قطع می شود علت چی است چکار کنم-----------متشکر
به احتمال اسپلیتر نگذاشتی یا درست وصل نکردی.
سلام دوستان!
من می خوام یه مودم خوب برای خونه بگیرم!
وایرلس باشه لطفا!نمی خوام هیچ مشکلی داشته باشم!
منظورم اینه که خودش adsl ه اما برای اتصال نیاز به لن یو اس بی یا هر چیز دیگه نداره!
من یدونه دیدم تو شهرمون 4 تا پورت داشت البته خودش وایرلس بود می گن 55!
لطفا راهنمایی کنید!
ممنون
tp-link 8901 قیمت 43
tp-link 8960 قیمت 70-75
البته تو هر شهرستانی گیر نمیاد. باید با تهران تماس بگیرید براتون بفرستن. یا تو گوگل سرچ کنید از یکی از سایتای ایرانی بخرید با پست براتون بفرستن.
باید از شرکتی که ازش اشتراک می گیری سوال کنی
دستتون درد نکنه!این دو تا رو نمایندگی لاوان و امرتات شهرمون داره!
فقط یه سوال:ویژگی ها و عکسی ازشون بذار!ممنون می شم اگه این کار رو بکنی!
راستی خواسته هام:ما برای کار خونگی می خوایم!3 تا لپ تاپ داریم و یه پی سی!همشون هم تو اینترنتن!
از لحاظ این که به همه هم سعت یکسان برسه!برای مثال اگه ما الان 256 داریم به همه همین 256 برکه!
ممنون از شما!
درضمن ببخشید نمی دونم منظورمو فهمیدین یا نه!
مودم خودش ای دی اس ال ه ولی برای کانکت شدن نیاز به سیم و یو اس بی و لن و این چیزا نداره!
من خودم ASUS G31 گرفتم ....70 هزار تومن ... بعد از آپدیت برنامش ازش راضی هستم ... این جورم که فهمیدم تمام سرویس دهندگان اینترنت باهاش مشکلی ندارند و فیلم در نمیارند که با شبکه ما سازگار نیست ...
با سلام من 3 تا سوال داشتم
1- من از 24 ساعت شبانه روز 20 ساعتش مودمم روشنه و فقط 4 ساعت خاموشه آیا این مشکلی واسه مودم و وایرلسش نداره؟
2- این که 20 ساعت روشنه آیا وایرلسش از نظر امواج زیان آور نیست؟مثل امواج موبایله یا رادیویی ؟رادیویی ضرر نداره که تو اتاقه ؟؟
3-مودمم آلفکس wifi2000 هست 1.5 سال پیش خریدم -ایا احتیاجه برنامش رو به روز کنم ؟تو گوگل که چیزی واسش پیدا نکردم -توی تنظیماتش جایی داره که فابل آپدیت رو بهش بدم اما خودش اوتوماتیک آپدیت نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)