زیاد نمی خوام فیلم دنلود کنم همین کلیپ 2یا 3دقیقه ای منظورم بود بوجه هم مقرون به صرفه باشه دیگه .میخوام دانلود رایگان شبانه داشته باشه تااگه چیزای خواستم دانلود کنم شبا دانلود کنم
ازمیون شاتل همارا سیستم وماکس کدوم راپیشنهاد میدید
با احترام
تیم مدیریت انجمن
زیاد نمی خوام فیلم دنلود کنم همین کلیپ 2یا 3دقیقه ای منظورم بود بوجه هم مقرون به صرفه باشه دیگه .میخوام دانلود رایگان شبانه داشته باشه تااگه چیزای خواستم دانلود کنم شبا دانلود کنم
ازمیون شاتل همارا سیستم وماکس کدوم راپیشنهاد میدید
کلي با سيمها ور رفتم و سرعت دانلود فقط اومد بالا
بايد منتظر بمونم ببينم قطع ميشه يا نه
---------- Post added at 11:39 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------
![]()
دوستاني كه از مخابرات اكانت دارن بايد عرض بكنم مخابرات آ.غ هم بريج رو ديگه ساپورت نميكنه و اونايي كه ميخوان دستي كانكت بشن با مشكل مواجه ميشن و ارور 651 ميگيرن، ظاهرا اين مورد در مخابرات آ.ش هم وجود داره و بايد مودم رو به حالت PPPoE تنظيم كنن
پينگ هم تقريبا مثل همون قبليه
چون يه اي پي نميده پينگ فرق ميکنه ولي يه بار تقربا با هر جايي که تست گرفتم اعم از گوگل ، ياهو ،4.2.2.4،8.8.8.8،همين فروم،وچند تا جاي ديگه پينگم براي همشون بين 150 تا 175 اومد
ولي الان براي هر کي يه چيزي ميده
سرعت شما رو 4 مگ بستن که این خودش میتونه باعث کاهش SNR بشه.به شرکت بگین که اونو 2 مگ کنن روی SNR تاثیر میزاره.سرعتتون که هیچ وقت به 4 مگ نمیرسه لااقل کانکشنتون استیبل بشه.
---------- Post added at 11:48 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------
واسه منم اینطوریه
چون که اکانت مخابراته این موضوع امکان نداره
طبق گفته ارومچی
چي رو ميگي؟ كاهش نويز منظورته يا اينكه منظورت اينه مخابرات هيچوقت سفارسي پورت عوض نميكنه؟
اگه منظورت دوميه بايد بگم چون پيمانكار Adsl مخابرات تبريز همارا هستش و مستقيم مخابرات درگير نميشه پس امكان ارائه خدمات خاص به مشتري وجود داره و همارا بايد پورت رو تعويض بكنه يعني جاي اميدي هست
Last edited by urumchi; 15-08-2011 at 00:18.
نه منظورم این بود که نمیشه 4 مگ رو 2 مگ کرد
---------- Post added at 01:52 AM ---------- Previous post was at 01:51 AM ----------
فعلا که همه چی خوبه
البته حدود نیم ساعت بد شد که فوری زنگ زدم و همه چی درست شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)