این رفیقمون گفت دوستش 500 هم به زور جور کرده . استوک رو نمیشناسم اگه میشه کانفیگشو بزار بآ acer eme 3725 مقایسه کنیم .در کل اگه یه 250 تومن بتونه بیاره رو بودجش یه Dell 1545 مشتی میتونه بگیره و یه سه سالی راحت باهاش بگذرونه...
این رفیقمون گفت دوستش 500 هم به زور جور کرده . استوک رو نمیشناسم اگه میشه کانفیگشو بزار بآ acer eme 3725 مقایسه کنیم .در کل اگه یه 250 تومن بتونه بیاره رو بودجش یه Dell 1545 مشتی میتونه بگیره و یه سه سالی راحت باهاش بگذرونه...
استوک به دستگاه های دست دومی گفته میشه که از کشورهای دیگه به صورت تعداد بالا میگیرن و چون تعداد خریدشون اونجا بالاست ،
وقتی که میارن اینجا به قیمت هایی نازل فروخته میشه...حالا مدل های مختلف از مارکهای گوناگون رو شامل میشه...
این آقا هم فکر میکنم با این بودجشون بهترین گزینه ای که دارن همین خریدن دستگاه استوک باشه ،
در غیر این صورت فکر نمیکنم که بتونه با 500 تومن دستگاه خیلی خوبی بگیره....حالا بچه های انجمن لپ تاپ بهتر میتونن کمکش کنن ولی این نظر من بود....![]()
Last edited by محمد88; 19-07-2009 at 14:38.
با سلام ،
بنده بعد از تحقیقات فراوان و خواندن ریویو های متفاوت در مورد DELL 1340 این لپ تاپ رو خریدم علی رغم مشکل حرارتی گفته می شد داره .
مبارک باشهعزیز جان با این کانفیگ حرارتش عادیه بالا هست مشکلی برات پیش نمیاد
یه سوال دارم می خواستم بدونم DELL-Studio XPS 1640 داغ نمیکنه واسه ی کارای معمولی مثل Media و web و Net
حداکثر روزی چند ساعت میشه باهاش کار کرد که قاط نزنه ؟ ؟
ممنون / با توجه به اینکه bios و درایور های گرافیکش آپدیت شده مشکل حرارتیش تا حد زیادی حل شده
تجربه من هم تا این لحظه گرمای معمولی بوده
سلام
cpu 4هسته ایی
--- رو ساپورت کنه
hdd 1000 gb
ram بالای 4096 MB
vga بالای 1gb
قیمتشم مهم نیست
كسي نظري نداره؟
من خودم كيفيت نمايشگر HDX رو ترجيح ميدم به سري DV6 ( تفاوت خيلي زياد نيست )
ولي گرافيك ضعيف تري داره نسبت به DV6
امكانات مالتي مديا HDX بيشتر هست
DV6 براي كارهاي گرافيكي بهتر هست
خیالت راحت باشه از نظر داغ کردن مشکلی نداره. در ضمن شما هر چقدر دوست داشتی روشن بذارش چرا قاطی بکنه؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)