دوستان من بین s95 و g12 کنون موندم کدوم رو بگیرم ، این مقایسه ی این دو تا دوربین هم تو دیجیکالا ، امکانات تقریبا برابری رو نشون میده ، و من فرق این دوتا رو نگرفتم چیه تو کیفیت واینا ( بچز چشمی و مانتیتورشون) ، یه توضیحه کوچولو بدین ، دمتون گرم ....![]()
دوستان من بین s95 و g12 کنون موندم کدوم رو بگیرم ، این مقایسه ی این دو تا دوربین هم تو دیجیکالا ، امکانات تقریبا برابری رو نشون میده ، و من فرق این دوتا رو نگرفتم چیه تو کیفیت واینا ( بچز چشمی و مانتیتورشون) ، یه توضیحه کوچولو بدین ، دمتون گرم ....![]()
تو trustedreviews.com که امتیاز S95 خیلی بیشتره
خودت عکسا رو مقایسه کن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم بهترین کامپکت ها از نظر این سایت :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
والّا فک کنم این امتیاز دهی ها نسبت به دوربینای تو رنج خودشون باشه ، چون از لحاظ سخت افزاری و اینا s95 همون g12 با یکم تقلیل ئه تا ارزون تر باشه و این درست نباشه شاید که اینجوری مقایسه کنیم![]()
دوستان من بر روی چهار مدل Canon ixus 1000 و canon sx210 و sony hx5 و sony h55 تحقیق مفصلی کردم
خیلی نظرها در مورد پردازنده ی CMOS دال بر این بود که عکس ها را بی کیفیت میگیرد و به همین دلیل خود را بر روی دو مدل SX210 و h55 متمرکز کردم
من فهمیدم که HX5 با H55 تفاوت چندانی ندارد و صرفا قیمتش بیشتر است
و در پایان تصمیم گرفتم H55 بگیرم چون خواسته های من را بر آورده میکرد
آیا کسی میداند نمونه عکسهای این دوربین کجاست ؟ و از این دوربین اطلاعی دارد
Can You Help me ? Please Do this Because if You Dont Help Me , My Dad Gone It ...
دوست من هر برندی مدلای خوب و بد زیاد داره، پس این جوری به برندا نگاه نکن،اون HS10، پانوراما متحرک رو خودش می گیره....قیمت دور و بره420-430 تومن،در ضمن به گفته دوستمون چون کار باهاش سخت تره ،به آدمای حرفه ای تر توصیه می شه...![]()
تا نیم ساعت مداوم فیلم می گیره![]()
سلام
اینجا نمونه عکس های خوبی در شرایط مختلف از H55 داره.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینجا هم می تونید کیفیت عکس های این دوربین رو با مدل های دیگه مقایسه کنید :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن ... به ظور کلی نمیشه گفت CMOS بهتر عکس می گیره یا بدتر.باید خروجی هر دوربین رو جدا بررسی کردکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by rostamiani; 10-03-2011 at 06:27.
تایید میشه
عالی هستش
پس می تونید اینجا مقایسه مقایسه کیفیت ها رو ببینید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدS95 :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
G12 :
Panasonic LX5 :
اینجا هم می تونید نمونه عکس های هر دو دوربین رو مقایسه کنید :
ولی به نظر می رسه کیفیت عکس های Panasonic LX5 خیلی بهترهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
منم یه دوربین میخوام با شرایط این دوستمون فقط اینو باید اضافه کنم که عکاسیش تو محیط فوق شرجی ایده ال باشه
ممنون
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)