تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 845 از 1174 اولاول ... 345745795835841842843844845846847848849855895945 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,441 به 8,450 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

به گزارش RmadridFC : دوازده ملي پوش رئال مادريد به منظور حضور در رقابتهاي مقدماتي جام جهاني 2010 در تركيب تيمهاي ملي خود به ميدان خواهند رفت .

نگاهي به برنامه بازيها و حضور بازيكنان رئال در تركيب تيمهاي ملي خود :

رئال مادريد در تركيب خود هلندي هاي زيادي دارد از اين رو بازيكناني همچون روبن , اشنايدر , وندروارت و هانتلار به اردوي تيم ملي هلند دعوت شده اند و بايد طبق برنامه زير به مصاف حريف خود بروند :

ساعت 00:15 بامداد روز یکشنبه 9 فروردین تيم ملي هلند با اسکاتلند بازي ميكند و سه روز بعد در ساعت 23:15 روز چهارشنبه 12 فروردین با مقدونيه ديدار ميكند .

دو ملي پوش اسپانيايي رئال مادريد به نامهاي ايكر كاسياس (كاپيتان تيم ملي ) و همچنين سرجيو راموس نيز در تركيب تيم ملي اسپانيا به ميدان خواهند رفت اين تيم در ساعت 1:30 بامداد روز یکشنبه 9 فروردین [ورزشگاه سانتیاگو برنابئو] به مصاف تركيه ميرود و سه روز بعددر ساعت 22:30 روز چهارشنبه 12 فروردین اينبار در خاك تركيه به مصاف اين تيم ميرود .

گاگو و هاينزه نيز كه توسط ديگو مارادونا به تيم ملي ارژانتين دعوت شده اند طبق برنامه زير به مصاف حريفان خود ميروند :

ساعت 2:40 بامداد روز یکشنبه 9 فروردین آرژانتین با ونزوئلا ديدار ميكند و به فاصله چند روز در ساعت 0:00 بامداد روز پنجشنبه 13 فروردین ميهمان تيم ملي بوليوي خواهد بود .

مدافع ايتاليايي تيم رئال مادريد يعني فابيو كاناوارو نيز بايد در تركيب تيم خود در ساعت 00:15 بامداد روز یکشنبه 9 فروردین ميهمان مونته نگرو باشد و سه روز بعد در ساعت 23:20 روز چهارشنبه 12 فروردین از تيم ملي ايرلند ميزباني كند .

مارسلو جوان نيز كه اعتماد دونگا را كسب كرده است يكبار ديگر در تركيب تيم ملي برزيل به ميدان خواهد رفت و طبق برنامه در ساعت 1:30 بامداد روز دوشنبه 10 فروردین در زمين اكوادور با تيم ملي اين كشور ديدار ميكند و به فاصله چند روز پس از ان ديدار در ساعت 5:40 بامداد روز پنج شنبه 13 فروردین ميزبان تيم ملي پرو خواهد بود .

اما در تركيب تيم ملي فرانسه نيز يك مادريدي ديگر به چشم ميخورد و او كسي جز لاسانا ديارا نيست اين بازيكن با درخشش در رئال مادريد اكنون به هافبك دفاعي تيم ملي كشورش نيز تبديل شده است و طبق برنامه در ساعت 00:15 بامداد روز یکشنبه 9 فروردین تيم ملي فرانسه ميهمان لتوني است و ساعت 23:30 روز چهارشنبه 12 فروردین بايد ميزبان تيم ملي اين كشور باشد .

په په مدافع پرتغالي رئال مادريد نيز در ساعت 1:15 بامداد روز یکشنبه 9 فروردین در تركيب تيم ملي خود از تيم سوئد ميزباني ميكند .

دانیل پارخو
    نیز به منظور انجام بازيهاي دوستانه در ترکیب تیم جوانان اسپانیا به ميدان خواهد رفت و طبق برنامه در روز جمعه (7 فروردین) در برابر ايرلند و و سه شنبه (11 فروردین) در برابر سوئد بازي ميكند .

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

به گزارش RmadridFC : كاناوارو در مصاحبه اي با Don Balon در باره موضوعات مختلف همچون شرايط خودش در تيم رئال مادريد و همچنين تيم ملي ايتاليا صحبت كرد .

بخشي از صحبتهاي كاناوارو :

احساس خوبي دارم و فكر ميكنم فصل خوبي را سپري كرد من اكنون 35 سال سن دارم اما انگيزه كنوني من همانقدر است كه در دوران جواني داشتم و بايد بگويم تلاش و كار زياد باعث ميشود هميشه احساس جواني كنم .

من هميشه تمرين كردن را دوست داشتم و همواره احساس ميكنم از نظر انگيزه فرقي با هم تيمي هاي جوان خود ندارم .

از زماني كه به رئال مادريد پيوستم بهترين بازيهاي خود را ارائه دادم و هر روز با اشتياق براي كسب افتخارات بيشتر از خواب بيدار ميشوم .

اروز دارم در جام جهاني در تركيب تيم ملي ايتاليا بازي كنم چرا كه در رقابتهاي اروپايي به خاطر مصدوميت قادر به حضور در ميدان نبودم و تنها حضور در جام جهاني ميتواند ان خاطره بد را از ذهن من پاك كند .

من اكنون از تجربيات كاري خود لذت ميبرم چرا كه در يكي از بهترين تيمهاي جهان يعني ايتاليا و همچنين در بهترين باشگاه جهان بازي كرده ام .

در ليگ قهرمانان اروپا بسيار بدشانس بوديم چرا كه به يكي از تيمهاي قدرتمند و محكم رقابتها خورديم كه از نظر كارهاي تكنيكي و تاكتيكي بسيار بهتر از ما كار كردند ما در طول دو فصل گذشته قهرماني در لاليگا را كسب كرديم ولي تيم ليورپول در بين تيمهاي حاضر بهترين عملكرد را در ليگ قهرمانان از خود ارائه داده است .

خوانده راموس ارامش بيشتري به ما داده است و روي كارهاي تيمي تاكيد دارد په په, راموس , هاينزه و من نبايد اشتباهي مرتكب شويم وقتي خط دفاعي و خط هافبك و حمله وظايف خود را به خوبي انجام ميدهند تيمي توان شكست دادن و باز كردن دروازه ما را ندارد .

من دوست دارم با همه بازيكنان خط دفاعي تيم حرف بزنم ولي نميدانم انها علاقه اي به حرفهاي من دارند يا خير در هر صورت تيم رئال مادريد در خط دفاعي بازيكنان جواني همچون په په مارسلو و راموس را دارد كه اينده درخشاني دارند و بعضي از انها بهتر از گذشته بازي ميكنند .

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

جنگ اسپانیا و فرانسه بر سر پسر زیدان

اسپانیایی ها و فرانسوی ها در تلاشند تا انزو زیدان، پسر زین الدین زیدان، را به عضویت تیم خود درآورند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ترایبل فوتبال، انزو زیدان در حال حاضر در مرکز توجهات مقامات فوتبال اسپانیا و فرانسه واقع شده است.

پسر اسطوره فوتبال فرانسه یکی از نامزدهای حضور در تیم زیر 15 سال اسپانیا است. این در حالی است که فرانسوی ها تلاش می کنند تا او با پیراهن آبی این کشور به میدان برود.

انزو هم همانند پدرش به عنوان یک هافبک هجومی انجام وظیفه می کند و توانایی بالایی در کار با توپ دارد. انزو در حال حاضر در عضویت تیم جوانان رئال مادرید است.

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

رئال مادريد از درآمد بي سابقه در اين فصل خبر داد

رئال مادريد روز پنجشنبه از درآمد بي سابقه اين باشگاه در فصل 09 _2008 خبر داد.

رئال مادريد در سايت اينترنتي خود اعلام کرد درآمدهاي اين باشگاه در اين فصل به 407 ميليون يورو افزايش مي يابد.

اين در حالي است که درآمد فصل گذشته رئال مادريد 366 ميليون يورو بود.

به علاوه اين رقم از ميزان پيش بيني شده در بودجه اين فصل يعني 400 ميليون يورو نيز بيشتر است.

سود اين باشگاه نيز در بودجه فصل جاري 53 ميليون يورو تعيين شده است که پيش بيني مي شود به 58 ميليون يورو افزايش يابد.

به گزارش خبرگزاري فرانسه از مادريد، رئال مادريد ميزان بدهي هاي اين باشگاه را براي پايان اين فصل يعني سي ام ژوئن ( نهم تير ) 125 ميليون يورو برخلاف 200 ميليون يورو فصل قبل پيش بيني کرد.

--------------

راموس: منتظر لغزش بارسا هستیم

هورا اسپرت: سرمربی اسپانیایی رئال اعلام کرد که او و شاگردانش در تعقیب و گریز بارسلونا در صدر جدول هستند و منتظر کوچکترین لغزشی از تیم پپ می باشند.

خوان ده راموس، سرمربی باشگاه مادریدی در صحبتهایی اعلام کرد که او و شاگردانش آماده اند تا از کوچکترین لغزش کاتالونیایی ها در دیدارهای باقی مانده لالیگا استفاده کرده و فاصله را با تیم پپ در صدر جدول لالیگا کمتر کنند.

کهکشانی ها در حال حاضر 6 امتیاز از تیم کاتالانی عقب هستند و این دو تیم یک دیدار رو در رو در برنابئو خواهند داشت که این می تواند به نفع تیم مادریدی باشد.

خوان ده راموس در صحبتهایی در این رابطه به رادیو رئال مادرید گفت: «ما هیچ زمان ناامید نخواهیم شد و می خواهیم در تک تک دیدارها به پیروزی برسیم و البته کاتالونیایی ها نیز چنین قصدی را دارند. نکته کلیدی این است که به بازیکنان به اندازه کافی استراحت دهیم و به آنها باور داشته باشیم. ما سعی کردیم تا برترین بازی هایمان را ارائه دهیم و بتوانیم در حد تیمی در اندازه های رئال ظاهر شویم. تلاشی که ما روز به روز به نمایش می گذاریم، ما را قادر ساخته تا همچنان به رقابتمان با بارسلونا در صدر جدول لالیگا ادامه دهیم. در صورتی که بارسا کوچکترین لغزشی داشته باشد، ما اینجائیم تا از فرصت به وجود آمده استفاده کنیم. به همین دلیل آنها در صورتی که می خواهند به قهرمانی لالیگا برسند، می بایست بهترین نمایش هایشان را به اجرا بگذارند.»

در حال حاضر کاتالونیایی ها بخت اول قهرمانی در رقابتهای لالیگا محسوب می شوند و البته آنها می بایست در نبردی رو در رو به مصاف رئال بروند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام بر دوستان عزیز:
    خوش آمد میگم به دوستان جدید وارزوی بهترین ها براشون.
    خبرهای بس جالبی بودش ممنون از جناب اترکتیو .

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

خبر خبر خبر
    یک خبر داغ داغ
    =======================
    رامون کالدرون رئیس اسبق رئال مادرید در تلاش هستش که در انتخابات آتی که در تابستون برگزار میشه شرکت کنه.
    و امیدواره بتونه پرز رو در انتخابات شکست بده .
    ==============================
    این بی بخار باز چه خوابی واس ما دیده.
    باز میخواد چطوری تقلب کنه.
    خوبه همین دو سه روز پیش ریختن سرش به قصد کشت زدنش ها
    ادم بشو نیستش مث اینکه .
    فقط امیدوارم تقلب نکنه و پرز عزیز بیادش.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

کرایوف:پرس چیزی از فوتبال نمی داند

اسطوره هلندی باشگاه بارسلونا جنگ لفظی جدیدی را با سرلت باشگاه مادریدی آغاز کرده و این بار رئیس آینده باشگاه مادریدی طرف صحبتهای اوست.

2009/3/26 17:01:19

سایت گل:بازیکن سالهای نه چندان دور باشگاه بارسلونا و یکی از مشاوران کاتالونیایی ها در صحبتهایی زبان به انتقاد از سران باشگاه مادریدی گشوده. این در حالی است که تیم مادریدی هم اکنون با مشکلات متعددی دست و پنجه نرم می کند و کرایوف از اینکه این مشکلات حتی به زمین مسابقه نیز منتقل شده، چندان متعجب نیست.

او در گفت و گو با شبکه 4 تلویزیون این کشور گفت:« مادریدی ها به دنبال آنند تا مشکل را در بالاترین سطح تیمشان بیابند و به همین دلیل هم با شکست مواجه می شوند. اگر رده های بالایی درست کار نکنند، رده های پائینی هم موفق نخواهند بود.» کرایوف در ادامه صحبتهایش در مورد احتمال بازگشت پرس به ریاست باشگاه مادریدی گفت:«پرس از فوتبال اطلاعات کافی ندارد و به همین دلیل هم نمی تواند تصمیمات خوبی اتخاد کند. او می بایست برای تصمیم گیری به صحبتهای سایرین اتکا کند و تنها چیزی که پرس به آن نیاز دارد این است که دیگران برای او تصمیم گیری نمایند. من تصور می کنم که اگر او به رختکن برنابئو بازگردد، زیاد در امورات فوتبال وارد نخواهد شد. این تنها موضوع منطقی است .البته من چیزی در مورد ساختار باشگاه مادریدی نمی دانم ولی او نیز چیزی از فوتبال نمی داند . این کاملا واضح و روشن است.»
    و کمی از مادر عروس.
    نمیدونم به کرایف چه ربطی داره که پرز چیزی از فوتبال میدونه یا نه؟
    این رئالیهای همه چیزشون عالیه.
    شما دیدین یه بار دی استفانو رئیس افتخاری ما چیزی به سران باشگاه بارسا بگه .
    ما که نشندییم
    ولی خوب لقمان حکیم را پرسیدند :ادب از کی اموختی گفت از بی ادبان.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

به گزارش RmadridFC : مطبوعات اسپانیایی از افتتاح مغازه لوازم مد متعلق به ستاره پرتغالی منچستر در مادرید خبر داده اند.

کریستیانو رونالدو ، ستاره پرتغالی منچستر یونایتد کم کم خود را آماده انتقال از اولدترافورد به مادرید می کند و این روزهاشاید به اقامتش در پایتت مادریدی می اندیشد.

روزنامه تایمز چاپ انگلستان در خبری نوشت: رونالدو در فکر افتتاح مجموعه فروشگاه های لوازم مد ، به نام CR7 در مادرید است و به این نکته اشاره کرده که این اقدام در حقیقت بدین معنی است که این ستاره جوان آماده نقل مکان به باشگاه اسپانیایی می باشد.

فروشگاه های زنجیره ای CR7 ، پیش از این نیز در منطقه مادیرا و پورتوی پرتغال افتتاح شده بود. به نقل از مطبوعات اسپانیا،ممکن است این ستاره، نام فروشگاهش در شهر مادریدی به CR9 تغییر دهد. چرا که پیش از این رائول گونسالس، پیراهن شماره 7 کهکشانی ها را دراختیار دارد.رونالدو در وب سایت شخصی اش از افتتاح شعباتی از مغازه اش در پاریس، میلان، مادرید، لندن، برلین، پراگ، توکیوو لس آنجلس خبر داده و نکته جالب توجه اینجاست که این ستاره جوان تصمیمی ندارد تا شعبه ای در منچستر افتتاح کند.

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

تمجيد ماكلله از لاسانا ديارا

ستاره اسبق رئال مادريد كه با اين تيم 6 عنوان در دو فصل كسب كرد و اكنون قصد كناره رفتن از صحنه فوتبال را دارد در گفتگويي با روزنامه A.S در باره اينده لاسانا ديارا صحبت كرد .

چكيده اي از صحبتهاي ماكلله :

دوست دارم اين تيم همان شكل گذشته خود را باز يابد .

من اكنون پير شده ام و نوبت جوانان است كه وارد صحنه شوند .

لاس بازيكني مودب و پر تلاش است و اميدوارم در تيم رئال مادريد موفق شود .

زماني كه اين بازيكن وارد رئال مادريد شد شرايطي شبيه به من داشت و كسي در ابتدا او را نمي شناخت و همه نسبت به خريد اين بازيكن ترديد داشتند اما او با بازيهاي خود نشان داد كه اينده درخشاني دارد .

او حتي از من هم بهتر خواهد شد .

زماني كه اين بازيكن به چلسي پيوست به او گفتم شرايطش در تيم نامعلوم است چرا كه كسي از او شناختي ندارد .

اين بازيكن كارش را دوست دارد و اهل حرف زدن زياد نيست تنها چيزي كه او دوست دارد كار و تلاش زياد است .

ديارا بازيكني باهوش محكم و جاه طلب است و همواره دوست دارد به عنوان يك بازيكن فوتبال روز به روز پيشرفت كرده و بهتر از قبل شود .

او سن كمي نسبت به من در زماني كه به تيم رئال مادريد پيوستم دارد و ميتواند بيشتر از من در اين تيم موفقيت كسب كند و اينده اين بازيكن خيلي درخشان است .

براي حضور در تركيب اصلي بايد تلاش زيادي كرد

ميگل تورس اعتقاد داريد تيمش توانايي كسب قهرماني در لاليگا را دارد به شرطي كه به پيروزي هاي خود ادامه دهد و همانند هفته هاي گذشته باعث ايجاد فشار بر روي تيم صدر نشين شود .

بخشي از مصاحبه تورس :

بسياري از بازيكنان تيم به اردوي تيم هاي ملي خود رفته اند ايا اين مشكلي براي بازي بعدي ايجاد نميكند ؟

ممكن است ولي همه بازيكنان دوست دارند براي تيم ملي خود بازي كنند اميدوارم هنگام بازگشت همگي در سلامت باشند ما بايد كورس در لاليگا را ادامه داده و فشار را بر روي بارسلونا بيشتر كنيم .

بازيكنان اكادمي براي حضور در تركيب اصلي تيم چه كاري بايد انجام دهند ؟

براي حضور در تركيب اصلي احتياج به كار و تلاش زياد است و باشگاه نيز همواره بر روي اكادمي باشگاه حساب ميكند با اين وجود حضور در تيم اصلي خيلي سخت است و ما وظيفه داريم از هر راه ممكن به تيم كمك كنيم .

هاينزه در بازي با مالاگا محروم است اگر شما به جاي اين بازيكن بازي نكنيد ناراحت ميشويد ؟

ممكن است در بازي مقابل مالاگا شانس حضور در تركيب اصلي را پيدا كنم و اگر بتوانم با ساير بازيكنان تيم هماهنگ شوم كمك زيادي به تيم خواهم كرد .

در پايان فصل باز هم در رئال مادريد خواهي ماند ؟

حضور در تيم اصلي مستلزم كار و تلاش زياد است و فكر ميكنم تابستان امسال چيزهاي زيادي تغيير ميكنند هر فصل از صفر شروع ميشود و اميدوارم فصل بعد شانس بيشتري براي حضور در تيم اصلي پيدا كنم .

ايا تيم واقعا به كسب قهرماني در لاليگا اميد دارد ؟

البته . اينجا مادريد است ما ميخواهيم در هر بازي برنده شويم بارسلونا در فرم بسيار خوبي است ولي بازيكنان همه تلاش خود را خواهند كرد تا فشار بر روي بارسلونا را افزايش دهند .

نظر شما در باره لاس و هانتلار چيست ؟

زماني كه انها به تيم پيوستند شك و ترديد پيرامون انها زياد بود اما انها بازيهاي درخشاني از خود اراده دادند و بازي در كنار انها لذت بخش است .

نظر شما در باره تيم كاستيا چيست ؟ انها توانستند وارد مرحله حذفي شوند ...

انها سال بسيار خوبي داشتند و اميدوارم موفق شوند چرا كه اين اتفاق خوبي براي اكادمي باشگاه است .

...................

پروفشنال iammahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

رامون کالدرون رئیس اسبق رئال مادرید در تلاش هستش که در انتخابات آتی که در تابستون برگزار میشه شرکت کنه.
    و امیدواره بتونه پرز رو در انتخابات شکست بده .
    این چه رویی داره واقعا"

اما اگه کریس بیاد رئال چه شود ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •