اس اس 3 - 0 فجر
از دوستان کی نود رو دید.
بحث داوری رو من دیگه ندیدم.
من دارم می بینم ...
هنوز غیاثی نیومده که بحث داوری کنن ..... یعنی اومد .... بعد که حاج رضایی اومد ، اونم رفت اونور نشست ... پشت دوربین......
فعلا" هم که کریم باقری رو آورده .....
«امير قلعهنويي» به برزيل ميرود سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران براي انتخاب بازيكن به سفر خارجي ميرود. به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اميرقلعهنويي سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران براي انتخاب بازيكناني در خط حمله به سفر خارجي خواهد رفت كه به احتمال زياد برزيل مقصد اصلي قلعهنويي خواهد بود. اميررضا واعظ آشتياني، مديرعامل باشگاه استقلال نيز در اين باره به ايسنا گفت: سرمربي تيم معتقد است كه در خط حمله نياز به جذب بازيكن جديد است و به همين دليل با شگاه تصميم دارد در اين زمينه اقداماتي را انجام دهد. وي درباره سفر خارجي قلعهنويي نيز گفت: احتمال انجام چنين سفري در آينده وجود دارد.
بحث داوری بازی استقلال-پیروزی شروع شد .....
بازيكنان استقلال شارژ مالي شدند ابراهيم تقيپور، حسين كاظمي و بيژن كوشكي غايبان تيم فوتبال استقلال در بازي مقابل مقاومت شهيد سپاسي خواهند بود. به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) ابراهيم تقيپور، به دليل مصدوميت، حسين كاظمي و بيژن كوشكي نيز به علت محروميت تا اطلاع ثانوي از سوي كميته انضباطي در بازي مقابل مقاومت شهيد سپاسي شيراز به ميدان نميروند. وضعيت آرش برهاني نيز همچنان نامشخص است و پس از انجام فيزيوتراپي و شركت در تمرين بعدازظهر امروز، حضور اين بازيكن در بازي روز سهشنبه مشخص ميشود. ** بازيكنان استقلال در آستانهي بازي مقابل مقاومت شهيد سپاسي شارژ مالي شدند. به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) در شرايطي كه پس از حضور واعظ آشتياني و علي انصاري در تمرينات استقلال، وعده پاداش 100 ميليون توماني به تيم استقلال داده شد، روز يكشنبه علي نظري جويباري سرپرست تيم با دسته چك در محل تمرينهاي اين تيم حاضر شد تا بازيكنان و كادر فني استقلال در آستانه بازي مقابل مقاومت از نظر مالي شارژ شوند. همچنين بر اساس تصميم باشگاه استقلال و به منظور برخورد با حاشيهها، بازيكناني كه بر عليه كادر فني تيم مصاحبه كنند با جريمه روبهرو ميشود.
گل استقلال آفساید نبوده .......
حالا بازم بینم هستن کسایی که بگن گل استقلال آفساید بوده ؟؟؟
کاش 90 نشون نمیداد
دارم از اعصاب خورد میمیرم
ببین چی جوری برد رو ازمون گرفتن عرب حرومزاده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)