کارت گرافیک:512- 8400
Ram:512
کارت گرافیک:512- 8400
Ram:512
سلام
من بازی Quantum Of solace (کوانتوم آرامش) رو گرفتم .میزارمش برای نصب .تا آخر کار میره اما یه ارور میده.
متن ارور:
Eror 1305.Error reading from file C:\Program Files\JB007\QOS_DVD\Setup\Data\Zone\English\eco_ho tel_load.bik Verify that the file exists and that you can access it.
راستی این رو هم بگم که موقعی که دیویدی 1 رو میزارم یه فایل هست به نام setup بعد از اینکه اجراش میکنم همه فایل های بازی رو اکسترکت میکنه روی درایو C و بعد از روی درایو C فایل ستاپ رو اجرا میکنم که برنامه رو نصب کنه
ممنون میشم اگه جواب بدین
سلام
در اجرای بازی پدرخوانده 2 با این اخطار روبروشدم
حالا دوستان این مشکل چطوری حل میشه ؟
من دو بار نصب کردم اما ...
سلام دوستان من یه تازه واردم لطفا اگه کسی میتونه منو راهنمائی کنه من بازی Red Alert3 uprisingرو نصب میکنم ولی بعد از اجرای آیکون بازی این پیغام خطا رومیدهPlease install at least one language pack باید چکار کنم؟ممنون.
directx 9c رو نصب کن
کرکت مشکل داره
نباید فولدر launcher اصلی با کرک شده اش جایگزین بشه
تورو خدا يكي جواب من رو هم بده
بازي 911 اجرا نميشه
و
احتمالا بازی ناقص نصب شده یا خود دی وی دی ناقصه یا مراحل نصب(بعضی وقتها برای بعضی بازیها بوجود می آید) به تاپیک خود بازی برو و همین فایل رو درخواست بده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدببین فولدری یا فایلی به همین نام توی دی وی دی بازی نیست حدس میزنم باید باشه...
سلام و خسته نباشید :
من بعد از بنصب بازی FEAR 2 این ارور برام میاد و صدای بازی هم قعطه ... باید چی کار کنم ؟؟؟
Sound Acceleration Error. Please refer to the readme.txt for instructions on setting up the sound hardware on your computer
تمام برنامه های اضافی رو میبندم حتی برای اطمینان بیشتر یه سری رو حذف کردم
احتمالا همین باشه
کیبورد رو فکر نمیکنم چون در ویندوز ویستا مشکلی نداره و راحت کار میکنم (ویندوز که بازی ها روش نصب هست xp sp3 هست البته قبلا هم از همین دیسک ویندوز استفاده میکردم اما همچین مشکلی نداشتم)
فکر کنم مشکل این بازی مثل cod 5 باشه راه حل اینجا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)