من تنها نظر شخصیه خودمو گفتم و بر اونم مهر تاکید زدم،تجربه شخصی با تریلر خیلی فرق می کنه من خودم به اندازه 10 تا رو پی سی بازی استراتژیک تموم کردم،چنج کردن و حرکت دادن و شیفت کردن یونیت ها کاری نیست که به راحتی با گیم پد بشه انجامش داد،
شما حرف خنده داری می زنی چون هنوز خیلیا با پی سی دارن بازی می کنن،و بسیاری از بازی ها مانند استراتژیک و تاکتیکال شوترا با موس خیلی خیلی لذت مضاعف می ده....
تازه این خلاف مقررات هست که شما دستگاه های دیگه رو به باد سخره بگیرید.
چون هی کنسولو با نسل جدید عوض می شن ولی پلاتفرم پی سی همیشه سرجاشه....
شما نوستر آداموس نیستی که به این راحتی یا داری پیش بینی می کنی،فکر کنم تا حالا استراتژیک بازی نکردی یا با سبک rpg اونو اشتباه گرفتی.
تازه داری حرف بی خودی می گی چون ناتال حداقل دو سال طول می کشه بیاد، همه با اون مایکروسافت و بدقولیش آشنا هستن،
همین سر ویندوز ویستا پنج سال کش دادن،فکر کنم اینا یه جنگ مدرن تبلیغاتیه،چون تو e3 هم اسپلبرگ تنها با ناتال نقاشی کرد!!!
تازه اگه رانندگی با ناتال از رانندگی با فرمان لذتبخشتر و راحتر و بهتر بود ، پس چرا روی ماشینای جدید فرمان می ذارن!!!! من موندم شما رو چه حسابی میگه با ناتال رانندگی دلچسبتره؟؟؟؟؟
واقعا که یعنی شما به ناتال اینقدر دل بستی ،خیالپردازی و رویا پردازی خوب نیست،شما با ناتال اگه بیاد نهایتش می تونی بازی های ساده رو انجام بده یا مثل اسپیلبرگ نقاشی کنی!!!
موفق باشی دوست عزیز

.gif)

.gif)

.gif)
.gif)
.gif)