تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 845 از 3195 اولاول ... 34574579583584184284384484584684784884985589594513451845 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,441 به 8,450 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

داره خودمونی میشه PROJECT NATAL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوست عزیز اتفاقا کنترل بازی halo wars یا بازی های استراتژیک خیلی هم راحته
    شما می تونید تریلر ها رو ببینید
    یه روزی راجع به بازی های fps هم همین حرفو می زدن که با دسته نمیشه رفت
    خیلی سخته
    به نظر من هیچی سخت تر از بازی کردن با اون وسیله ی مسخره نیست که الان اگه اسمشو ببرم بهم کفاره واجب میشه
    الان شاهکار های fps کنسولی زیادی داریم
    یه نمونه halo3 روی 360 و kill zone2 روی ps3
    اون وسیله ی بی مصرف هم یه کرایسیس داشت که به شکلی بسیار خنده دار نسخه ی 2 بازی از انحصارش خارج شد!
    یه روزی خواهد رسید که سبک استراتژیک روی کنسول ها از fps هم جا افتاده تر میشه
    در ضمن با وجود natal به DriveFx Wheel نیازی نیست دوست من
    موفق باشید دوست عزیز

من تنها نظر شخصیه خودمو گفتم و بر اونم مهر تاکید زدم،تجربه شخصی با تریلر خیلی فرق می کنه من خودم به اندازه 10 تا رو پی سی بازی استراتژیک تموم کردم،چنج کردن و حرکت دادن و شیفت کردن یونیت ها کاری نیست که به راحتی با گیم پد بشه انجامش داد،

شما حرف خنده داری می زنی چون هنوز خیلیا با پی سی دارن بازی می کنن،و بسیاری از بازی ها مانند استراتژیک و تاکتیکال شوترا با موس خیلی خیلی لذت مضاعف می ده....

تازه این خلاف مقررات هست که شما دستگاه های دیگه رو به باد سخره بگیرید.
    چون هی کنسولو با نسل جدید عوض می شن ولی پلاتفرم پی سی همیشه سرجاشه....

شما نوستر آداموس نیستی که به این راحتی یا داری پیش بینی می کنی،فکر کنم تا حالا استراتژیک بازی نکردی یا با سبک rpg اونو اشتباه گرفتی.

تازه داری حرف بی خودی می گی چون ناتال حداقل دو سال طول می کشه بیاد، همه با اون مایکروسافت و بدقولیش آشنا هستن،
    همین سر ویندوز ویستا پنج سال کش دادن،فکر کنم اینا یه جنگ مدرن تبلیغاتیه،چون تو e3 هم اسپلبرگ تنها با ناتال نقاشی کرد!!!

تازه اگه رانندگی با ناتال از رانندگی با فرمان لذتبخشتر و راحتر و بهتر بود ، پس چرا روی ماشینای جدید فرمان می ذارن!!!! من موندم شما رو چه حسابی میگه با ناتال رانندگی دلچسبتره؟؟؟؟؟

واقعا که یعنی شما به ناتال اینقدر دل بستی ،خیالپردازی و رویا پردازی خوب نیست،شما با ناتال اگه بیاد نهایتش می تونی بازی های ساده رو انجام بده یا مثل اسپیلبرگ نقاشی کنی!!!

موفق باشی دوست عزیز

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

من تنها نظر شخصیه خودمو گفتم و بر اونم مهر تاکید زدم،تجربه شخصی با تریلر خیلی فرق می کنه من خودم به اندازه 10 تا رو پی سی بازی استراتژیک تموم کردم،چنج کردن و حرکت دادن و شیفت کردن یونیت ها کاری نیست که به راحتی با گیم پد بشه انجامش داد،

شما حرف خنده داری می زنی چون هنوز خیلیا با پی سی دارن بازی می کنن،و بسیاری از بازی ها مانند استراتژیک و تاکتیکال شوترا با موس خیلی خیلی لذت مضاعف می ده....

تازه این خلاف مقررات هست که شما دستگاه های دیگه رو به باد سخره بگیرید.
    چون هی کنسولو با نسل جدید عوض می شن ولی پلاتفرم پی سی همیشه سرجاشه....

شما نوستر آداموس نیستی که به این راحتی یا داری پیش بینی می کنی،فکر کنم تا حالا استراتژیک بازی نکردی یا با سبک rpg اونو اشتباه گرفتی.

تازه داری حرف بی خودی می گی چون ناتال حداقل دو سال طول می کشه بیاد، همه با اون مایکروسافت و بدقولیش آشنا هستن،
    همین سر ویندوز ویستا پنج سال کش دادن،فکر کنم اینا یه جنگ مدرن تبلیغاتیه،چون تو e3 هم اسپلبرگ تنها با ناتال نقاشی کرد!!!

تازه اگه رانندگی با ناتال از رانندگی با فرمان لذتبخشتر و راحتر و بهتر بود ، پس چرا روی ماشینای جدید فرمان می ذارن!!!! من موندم شما رو چه حسابی میگه با ناتال رانندگی دلچسبتره؟؟؟؟؟

واقعا که یعنی شما به ناتال اینقدر دل بستی ،خیالپردازی و رویا پردازی خوب نیست،شما با ناتال اگه بیاد نهایتش می تونی بازی های ساده رو انجام بده یا مثل اسپیلبرگ نقاشی کنی!!!

موفق باشی دوست عزیز
    تو اصلا انگار دعوات میاد
    من سعی کردم با کمال دوستی و انسانیت با تو همراهی کنم
    ولی تو اصلا انگار از انسانیت بویی نبردی
    حالا جواب تک تک این حرفهایبی بی پایه و اساستو بهت میدم !
    اول که تو لیاقت نداشتی XBOX 360 داشته باشی و تجربه کنی بازیه HALO WARS رو.تو میگی تجربه ی شخصی! خوب تو مگه XBOX 360 داری که تجربه کنی؟!پس محکومی که تریلر ببینی اگه می خوای توی تاپیک XBOX 360 فعالیت کنی!اگه من و کسانی که این بازی رو انجام دادن تجربه کردیم میگیم که کنترل بازی خیلی راحته!من خودم روز اول می گفتم ممکن نیست ولی بعد از اینکه این شاهکارو بازی کردم فهمیدم!بعدم کیبورد و موس های مخصوص XBOX 360 رو برای موجوداتی مثل تو گذاشتن!
    اول باید بگم خنده دار تویی و تک تک اون پست هات.حد و مرز خودتو بشناس!
    چه طوره همونا میان هر چی دوست دارن بار کنسول می کنن؟! یک نمونه که اومده نوشته بود XBOX 360 آشغاله این 360 باز های بدبخت نمی دونن چی رفته تو پاچشون یا اون یکی که میاد میگه کنسول ها مانع پیشرفت گرافیک بازی ها شدن!بعد من بشینم و این مزحولات رو تماشا و هیچی نگم؟ تو مگه قانونم خوندی؟هر چی دلم بخواد میگم! چون که شخصیت اون انسان هایی که این چرندیات رو می گن همینه
    اول که من پیش بینی می کنم نظر میدم قضاوت هم میکنم و تو که سهله گنده تر از تو هم بیاد نمی تونه به من بگه چرا این کارو می کنی! در ضمن روزی که تو داشتی الف ب یاد می گذفتی من داشتم با کامپیوتر و PLAY STATION بازی می کردم!تو لازم نیست تفاوت RPG و STRATEGY رو به من یاد بدی!
    حرف بی خود هم لازم نیست بگم کی می زنه تو برو با اون افکار مسخرت که در یک آن توی ذهنت جرقه می زنه دست و پنجه نرم کن! من بر اساس وعده هایی که مایکروسافت داده حرف می زنم که تا کریسمس یا آخر سال ناتال می رسه!من سر بازی ها کمتر دیدم مایکروسافت بدقولی کنه!.اونم که می بینی ویندوزه... اگه تاخیر نشه باید تعجب کرد
    با زهم ثابت کردی از پشت کوه اومدی چون یکی از بازی هایی که در E3 به وسیله ی ناتال امتحان شد BORNOUT بود! تا حالا واژه ی تریلر به گوشت خورده؟!
    من در کل خودمو کوچیک که با تو هم زبون شدم
    لیاقت تو بحث کردن با آدمهای آماتور هست.با افکار جوانه زده و جرقه زدت خوش باش! شاید به یه جایی رسیدی
    در ضمن اون واژه ی دوست عزیز هم تو لایقش نبودی
    چون من بدون هیچ گونه ریا کاری و تعنه زدن اونو برای موجودی مثل تو استفاده کردم
    ولی تو از این واژه ی مقدس دوست سو استفاده می کنی
    حالا بیاین پست منو پاک کنید
    Last edited by S.Y.K; 17-08-2009 at 02:07.

3. 12 کاربر از S.Y.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amaranth_silent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

تو اصلا انگار دعوات میاد
    من سعی کردم با کمال دوستی و انسانیت با تو همراهی کنم
    ولی تو اصلا انگار از انسانیت بویی نبردی
    حالا جواب تک تک این حرفهایبی پایه و اساستو بهت میدم !
    اول که تو لیاقت نداشتی XBOX 360 داشته باشی و تجربه کنی بازیه HALO WARS رو.تو میگی تجربه ی شخصی! خوب تو مگه XBOX 360 داری که تجربه کنی؟!پس محکومی که تریلر ببینی اگه می خوای توی تاپیک XBOX 360 فعالیت کنی!اگه من و کسانی که این بازی رو انجام دادن تجربه کردیم میگیم که کنترل بازی خیلی راحته!من خودم روز اول می گفتم ممکن نیست ولی بعد از اینکه این شاهکارو بازی کردم فهمیدم!بعدم کیبورد و موس های مخصوص XBOX 360 رو برای موجوداتی مثل تو گذاشتن!
    اول باید بگم خنده دار تویی و تک تک اون پست هات.حد و مرز خودتو بشناس!
    چه طوره همونا میان هر چی دوست دارن بار کنوسل می کنن و یک نمونه که اومده نوشته بود XBOX 360 آشغاله این 360 باز های بدبخت نمی دونن چی رفته تو پاچشون یا اون یکی که میاد میگه کنسول ها مانع پیشرفت گرافیک بازی ها شدن!بعد من بشینم و این مزحولات رو تماشا و هیچی نگم؟ تو مگه قانونم خوندی؟هر چی دلم بخواد میگم! چون که شخصیت اون انسان هایی که این چرندیات رئو می گن همینه
    اول که من پیش بینی می کنم نظر میدم قضاوت هم میکنم و تو که سهله گنده تر از تو هم بیاد نمی تونه به من بگه چرا این کارو می کنی! در ضمن روزی که تو داشتی الف ب یاد می گذفتی من داشتم با کامپیوتر و PLAY STATION بازی می کردم!تو لازم نیست تفاوت RPG و STRATEGY رو به من یاد بدی!
    حرف بی خود هم لازم نیست بگم کی می زنه تو برو با اون لفکار مسخرت که در یک آن توی ذهنت جرقه می زنه دست و پنجه نرم کن! من بر اساس وعده هایی که مایکروسافت داده حرف می زنم که تا کریسمس یا آخر سال ناتال می رسه!من سر بازی ها کمتر دیدم مایکروسافت بدقولی کنه!.اونم که می بینی ویندوزه... اگه تاخیر نشه باید تعجب کرد
    با زهم ثابت کردی از پشت کوه اومدی چون یکی از بازی هایی که در E3 به وسیله ی ناتال امتحان شد BORNOUT بود! تا حالا واژه ی تریلر به گوشت خورده؟!
    من در کل خودمو کوچیک که با تو هم زبون شدم
    لیاقت تو بحث کردن با آدمهای آماتور هست.با افکار جوانه زده و جرقه زدت خوش باش! شاید به یه جایی رسیدی
    در ضمن اون واژه ی دوست عزیز هم تو لایقش نبودی
    چون من بدون هیچ گونه ریا کاری و تعنه زدن اونو برای موجودی مثل تو استفاده کردم
    ولی تو از این واژه ی مقدس دوست سو استفاده می کنی
    حالا بیاین پست منو پاک کنید
    دوست من خودتو ناراحت نکن اینجور اماتورا رو منم میشناسم و خوب درکت میکنم فراموش نکن ما هنوز تو مملکتی زندگی میکنیم که فرق xbox با اتاریو نمیدونن چیه این دوستمونم بهتره بهتر قضاوت کنه ما که تو تایپیک پیسی فقط میبینیم حرف از سیستمو ارور و باگهای بازی میزنن تازه کارت گرافیک که جای خود داره....

5. 5 کاربر از amaranth_silent بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

جناب ناتال شما که حتی عظمت این پروزه رو درک نمی کنی چرا اسمتو این تکنولوزی ناب مایکروسافت گذاشتی من مطمئنم شما حتی تمام تریلر های ناتال رو ندیدی پس دیگه در مورد قانون صحبت نکن چون قانون می گه از چیزی اطلاع نداری دیگرانو راجع بهش بد گمان نکن.بعدا ببخشید XP حدود 2002 اومد ویستا 2007 بعدا شما می گی تاخیر 5 ساله یعنی مایکروسافت می خواست جای xp ویندوز Vista بدهi??????

7. 2 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز aghamajid1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی mother board کامپیوترم (شیراز)

پيش فرض

به به.
    چه خبره اینجا.:دي
    گفتم بیام 2 تا فحش بخورم برم شاید بحث شما هم تموم شد.
    من نمیدونم pc gamer ها میان این تاپیک چیکار کنن.
    یکیش خودم :دي
    البته من status یحیی رو توی یاهو دیدم گفتم ببینم چه خبره.
    وقتی burn out paradise با اون گرافیکش رو ساده در نظر میگیری فکر میکنم جوابی که یحیی بهت داده حقت بوده. چون هیچ اطلاعاتی در مورد ناتال نداری.
    منم اطلاعاتی ندارم. ولی حداقل 1 چیزای ابتدایی رو میدونم.
    این پروژه خیلی عظیم تر از این حرفاست. برای کامپیوتر هم که داره میاد ولی روی بازی متمرکز نیست انگار.
    به نظر من هیچی سخت تر از بازی کردن با اون وسیله ی مسخره نیست که الان اگه اسمشو ببرم بهم کفاره واجب میشه
    یحیی تو هم وقتی عصبانی میشی 1 چیزای عجیبی میگی.
    اون وسیله ی بی مصرف هم یه کرایسیس داشت که به شکلی بسیار خنده دار نسخه ی 2 بازی از انحصارش خارج شد!
    . . .
    چیزی نمیگم که کل کل بشه.
    وگرنه تو بحث از انحصار خارج شدن . . .
    ولی کلا دیگه بیخیال.
    1کم به این نوید رحم کنید :دي
    پس دیگه به نظر من حیفه دیگه بیایم تو تاپیک اختصاصی 360 کل کل کنیم.
    همون تاپیک بازی ها بسه که تو سر و کله هم میزنیم :دي
    موفق باشید.

9. این کاربر از aghamajid1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهريار city

پيش فرض

سلام به تمامي دوستان گلم.....

بهتره اين بحث ها همين جا تموم بشه... حيف اين وقتتون نيست كه براي تايپ اين تكس ها صرف ميكنيد؟؟؟
    از دوستان تازه وارد به انجمن هم خواهش ميكنم تا در مورد چيزي دانش ندارند در موردش صحبت نكنند!!! (البته نميگم سوال نپرسيد)

موفق و پيروز باشيد

يا حق

11. 3 کاربر از Rohallah_tavakoli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

یحیی تو هم وقتی عصبانی میشی 1 چیزای عجیبی میگی.
    اینجا اجازه ی عصبانی شدن ندارم وگرنه به همون افراد نشون می دادم عصبانیت یعنی چی! اصلا معلوم نیست این چه برخورد زشتیه که در این فروم با ما 360 دارها یا کنسول گیمر ها میشه! حکایت این فروم هم شده عین مملکتمون!اما نکته ی جالب اینه که تا وارد بخش بازی های کامپیوتری میشیم در هر تاپیک بازی مطالب مهم و مفید راجع به گیم پلی بازی یا گرافیک بازی یا نقد های بازی همه و همه در بهبوه ای از در خواست پچ و درخوسات کمک و همچنین واژه هایی مثل :این چرا این طوریه-این چرا صدا نداره-این چرا گرافیک بالا نمیاره-سیستم مورد نیاز بازی چیه و ...به چشم می خوره.وقتی یه استاد مثل پدارم میاد و حرف حقیقت رو می زنه یک عده تازه به دوران رسیده ابتدایی که اطلاعاتشون در حده صفره بهش حمله می کنن که تو داری اشتباه می کنی! بازی از XBOX 360 به PC پورت نشده!حتما باید حرف سازنده به انگلیسی تحویلشون بدی تا باور کنن!تاپیک بازی های اختصاصی محکوم به اینه که بهش توجه نشه.تاپیک بازی های کنسولی اصلا دیده نمیشه و هر چند وقت یک بار یک نفر میاد و با دادن یک اسپم تمام تاپیک رو به هم می ریزه!مثل اون فردی که اومد تاپیک Dantes Inferno رو به اون شکل به هم ریخت!و یا در همین تاپیک ها میان بیان می کنن واقعا ممکن نیست بازی برای PC بیاد؟اونم بازی که نشان SONY COMPUTER ENTERTAINMENT رو داره!فقط به این دلیل که پست ها بالا بره!و تاپیک بازی های اختصاصی تبدیل میشه به یک اسپم کده ی تمام عیار!بعد از اونم که کنسول ها جلوی پیشرفت گرافیک رو گرفتن(جدیدا).بعدشم جامعه ی بزرگ 360 داران در جهان تبدیل شدن به افراد بدبختی که این کنسول آشغال رفته تو پاچشون!!!در آخرم محکوم میشیم به تعصب های الکی! و تمام موارد از چشم ما دیده میشه!این یعنی چی به نظر شما؟عصبانیت نداره؟این رفتار منطق میشناسه؟این رفتار درسته؟
    این فقط بخشی از بروردیه که با ما میشه.حالا دیگه چی میگین؟تاپیک خودمون انجمن خودمونم بهمون حروم می کنید؟!می خواید ازمون بگیرید؟!نا ارحتید که چرا حرف می زنیم؟! محکوممون می کنید؟! کم به من توحین کرد همین آقا :خنده دار-تو سبک هارو بلد نیستی-تو مقرراتو نخوندی-تو حرف بی خود می زنی-تو دلت خوشه!
    حالا ببین که من عصبانی نشدم.نذاشتن که عصبانی بشم!
    چیزی نمیگم که کل کل بشه.
    وگرنه تو بحث از انحصار خارج شدن . . .
    در ضمن اونم اگه از انحصار خارج شد به قول آقا پدرام می تونید در دنیای باگ شنا کنید و خوش باشید!احتیاجی به نا راحتی نیست!این بیشتر خنده می طلبه تا ناراحتی
    یحیی تو هم وقتی عصبانی میشی 1 چیزای عجیبی میگی
    من دروغ نگفتم
    من تازگیا با PC نتونستم بازی FPS انجام بدم.خیلی سختم بود!
    ترجیه میدم توی یه جای راحت جلوی TV بشینم و Wireless Controler های فوق العاده خوش دست XBOX 360 رو دستم بگیرم و بازی رو از نزدیک لمس کنم با Vibration هایی که دسته بعد از هر شلیک میدهو از بازی های FPS نهایت لذت رو ببرم
    Last edited by S.Y.K; 16-08-2009 at 20:20.

13. این کاربر از S.Y.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز aghamajid1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی mother board کامپیوترم (شیراز)

پيش فرض

اینجا اجازه ی عصبانی شدن ندارم وگرنه به همون افراد نشون می دادم عصبانیت یعنی چی! اصلا معلوم نیست این چه برخورد زشتیه که در این فروم با ما 360 دارها یا کنسول گیمر ها میشه! حکایت این فروم هم شده عین مملکتمون!اما نکته ی جالب اینه که تا وارد بخش بازی های کامپیوتری میشیم در هر تاپیک بازی مطالب مهم و مفید راجع به گیم پلی بازی یا گرافیک بازی یا نقد های بازی همه و همه در بهبوه ای از در خواست پچ و درخوسات کمک و همچنین واژه هایی مثل :این چرا این طوریه-این چرا صدا نداره-این چرا گرافیک بالا نمیاره-سیستم مورد نیاز بازی چیه و ...به چشم می خوره.وقتی یه استاد مثل پدارم میاد و حرف حقیقت رو می زنه یک عده تازه به دوران رسیده ابتدایی که اطلاعاتشون در حده صفره بهش حمله می کنن که تو داری اشتباه می کنی! بازی از XBOX 360 به PC پورت نشده!حتما باید حرف سازنده به انگلیسی تحویلشون بدی تا باور کنن!تاپیک بازی های اختصاصی محکوم به اینه که بهش توجه نشه.تاپیک بازی های کنسولی اصلا دیده نمیشه و هر چند وقت یک بار یک نفر میاد و با دادن یک اسپم تمام تاپیک رو به هم می ریزه!مثل اون فردی که اومد تاپیک Dantes Inferno رو به اون شکل به هم ریخت!و یا در همین تاپیک ها میان بیان می کنن واقعا ممکن نیست بازی برای PC بیاد؟اونم بازی که نشان SONY COMPUTER ENTERTAINMENT رو داره!فقط به این دلیل که پست ها بالا بره!و تاپیک بازی های اختصاصی تبدیل میشه به یک اسپم کده ی تمام عیار!بعد از اونم که کنسول ها جلوی پیشرفت گرافیک رو گرفتن(جدیدا).بعدشم جامعه ی بزرگ 360 داران در جهان تبدیل شدن به افراد بدبختی که این کنسول آشغال رفته تو پاچشون!!!در آخرم محکوم میشیم به تعصب های الکی! و تمام موارد از چشم ما دیده میشه!این یعنی چی به نظر شما؟عصبانیت نداره؟این رفتار منطق میشناسه؟این رفتار درسته؟
    این فقط بخشی از بروردیه که با ما میشه.حالا دیگه چی میگین؟تاپیک خودمون انجمن خودمونم بهمون حروم می کنید؟!می خواید ازمون بگیرید؟!نا ارحتید که چرا حرف می زنیم؟! محکوممون می کنید؟! کم به من توحین کرد همین آقا :خنده دار-تو سبک هارو بلد نیستی-تو مقرراتو نخوندی-تو حرف بی خود می زنی-تو دلت خوشه!
    حالا ببین که من عصبانی نشدم.نذاشتن که عصبانی بشم!

در ضمن اونم اگه از انحصار خارج شد به قول آقا پدرام می تونید در دنیای باگ شنا کنید و خوش باشید!احتیاجی به نا راحتی نیست!این بیشتر خنده می طلبه تا ناراحتی

من دروغ نگفتم
    من تازگیا با PC نتونستم بازی FPS انجام بدم.خیلی سختم بود!
    ترجیه میدم توی یه جای راحت جلوی TV بشینم و Wireless Controler های فوق العاده خوش دست XBOX 360 رو دستم بگیرم و بازی رو از نزدیک لمس کنم با Vibration هایی که دسته بعد از هر شلیک میدهو از بازی های FPS نهایت لذت رو ببرم
    وقتی 1 نفر نتونه با زبون درست جواب 1 دوست رو بده که فقط برای تموم کردن این بحث به اینجا اومده
    این اتفاقاتی که توی این تاپیک میفته اصلا عجیب نیست.
    وقتی تو هنوز بلد نیستی درست فرق کمک کردن بهت یا دشمنی رو بفهمی جای هیچ بحثی نمیمونه.
    منم میتونستم بیام اینجا همه بحث های تاپیک های بازی هایی مثل borders land یا Alan wake و . . . رو بریزم وسط شروع کنم هرچی از دهنم میاد وسط بگم.
    تو مشکلت اینه که دهنت رو باز میکنی و چشت رو میبندی.
    منم خیلی متاسفم که توی این تاپیک اومدم.
    اگه من 1 پست دیگه اینجا دادم هیچی نیستم.حتی اگه فحش بدید.

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اونی که خودش میدونه بهتره دیگه تو این تاپیک نیاد چون فقط الکی اعصاب مارو خراب میکنه
    pc بهترین بهترینا-ناتال مزخرفترین چیز - بابا توروخدا کسایی که 360 ندارند و یه همچین افتخاریم نصیبشون نمی شه تو این تاپیک نیان(فهمیدید کیو میگم)
    این تاپیک رو به حال خودش بزارید

16. این کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

دوستان خواهشا اين بحثو تموم كنين.

يه كاربري اومد يه چيزي گفت و يحي هم اومد جوابشو داد و بقيه بچه ها هم به دنبال ايشون موضع گيري كردن

لطفا ديگه در اين مورد پستي ندين تا همكار انجمن كنسول بياد و خودش اينجا رو جمع و جور كنه

ممنون

18. این کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •