نه همراه آخر هم هزينه اي بابت دليوري نميگيره من اعتباري همراه آخر دارم امتحان كردم كم نكرد وقتي واسه اعتباري كم نكنه حتما واسه دائمي هم كم نميكنه
نه همراه آخر هم هزينه اي بابت دليوري نميگيره من اعتباري همراه آخر دارم امتحان كردم كم نكرد وقتي واسه اعتباري كم نكنه حتما واسه دائمي هم كم نميكنه
نوشته شده توسط elyar...elite [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این روزا ایرانسل خیلی چرت شده...
چن روز پیش یه کارت 5000 تومنی خریدم...دود شد رفت هوا
برای منم اینطوری بود ولی فروشنده رو تحت فشار قرار دادم یکی دیگه گرفتم !!
منظورت اينه كه سره يك ماه قطع شد يا بيشتر طول كشيد ؟
احتمالا به جاي دو صفر اول كد كشور + ميذاري .
بیشتر از 4 ماه. خیلی برام جالب بود.
ماجرای اون ده هزار تومن اضافه شدن به شارژم.
من هر راهی بگی رفتم و درست نشده...
+ گذاشتم، 00 گذاشتم...
عمل نکرد...
راستش ! ما Sms اگه 098 +98 هرچی بزاریم اصلا ارسال نمیشه !!
فکر کنم در نتیجه ما منم شرایط شمارو داره
البته فقط خط من اینطوری نیست
فقط می تونم بگم هر خط ایرانسلی که اینجا دیدم همینطوریه!! تا حالا به خارج از کشور تلاش نکردم ...
اما ! دیروز از انگلیس کسی قرار بود تلفن بزنه ، نتونست به گوشیم تلفن بزنه !
بعضي از سيمكارت ها اين مشكل رو دارن با 140 تماس بگير
سلام دوستان امروز برای شما آموزش خرید کارت شارژ ایرانسل از سایترو آماده کردیم ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این سایت برای کسانی مناسب هست که حوصله رفتن بیرون و خریدکارت شارژ را ندارند .با این آموزش شما به راحتی میتوانید از منزل خود با چند کلیک صاحب کارت شارژ ایرانسل شوید.
ابتدا به سایت مذکور مراجعه کنید ...یعنیصفحه ای همانند زیر برای شما باز میشود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در فیلد های مشخص شده به ترتیب 1- نام و نام خانوادگی خود 2- ایمیل صححیح خود 3- شماره خط ایرانسل خود را با دقت وارد کنید سپیس بر روی پرداخت کلیک نمائید .صفحه ای همانند زیر مشاهده میکنید.
در این صفحه نام دو بانک وجود دارد بانک پارسیان و بانک سامان. متناسب با شتاب کارت خود یکی از این بانک ها را انتحاب کنید ...![]()
کسانی که کارت آنها جزء این دو بانک نیست میتوانند از سیستم بانک سامان استفاده کنند .( اما به دلیل مسائل امنیتی و مشکلاتی که شاید بعد ها برایشان پیش خواهد آمد از این کار خود داری کنند تا زمانی که سیستم سایت به بانک های دیگر نیز مجهز شود.)
پس از انتخاب بانک بر روی پرداخت کلیک نمایید ... در این لحظه صفحه ای برای شما باز میشود همانند شکل زیر که از شما اطلاعات شتاب کارتتان خواسته میشود (این صفحه مرتبط به سایت بانکی است که در مرحله قبل انتخاب کرده اید و دارای امنیت و اطمینان بالایی میباشد)
پس از تکمیل اطلاعات خواسته شده بر روی پرداخت کلیک کنید . اگر همه مراحل را درست طی کرده باشید .صفحه ای همانند شکل زیر برای شما باز خواهد شد و اطلاعات کارت شارژ خود را در این صفحه مشاهده میکنید که شامل کد 12 رقمی و توضیحات مربوطه میباشد. (توجه داشته باشید که این کد 12 رقمی به ایمیل شما هم ارسال خواهد شد.)
موفق باشید .منبع : پی سی مدیا دات کام
Last edited by ALFA323; 23-01-2008 at 12:40.
salam man mi khastam bedunam chtor mishe to sim card irancell be internet vasl shod
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)