فکر کنم مشهد مشکل داره
البته ادامه دار بود خوب شده بود ولی بازم مشکل داره
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
فکر کنم مشهد مشکل داره
البته ادامه دار بود خوب شده بود ولی بازم مشکل داره
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
این نرم افزار همراه من هم فکر کنم هنگ کرده من شماره و رمز که میزنم می نویسه ارسال پیام کوتاه ناموفق بود [emoji849]
فرستاده شده از ALE-L21ِ من با Tapatalk
اقا خطم ایرانسل بچد ترابرد کردم همراه اول و خاستم در برنامه همرغه من ثبت نام کد فعال سازی نمیفرسته به 9990تماس گرفتم بعد از چند روز گفتن رمز ورود بن همراه من ایمیل شده اما نشده بود مجدد تماس گرفتم اما هنوز پیگیزی نشده به نظرتون چرا کد فعال سازی نمیفرسته؟ راه حلی چیزی نداره؟ اخرین نسخه همراه من نصب هستش ؟ چون خط ترابرد شده اینجوریه یا......؟؟
Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk
واقعیت اینه که اینها زمانیکه طرح به اصطلاح هدیه استفاده رایگان از سایت های منتخب رو دادند حساب نمیکردند خیلی از ایرانیها با طناب مفتی خودشون رو خفه میکنند حالا دیگه طرف میخواد بحساب مجانی بودن بنشینه حق و ناحق اونچه لازم داره و نداره رو از دم دانلود کنه (نکنه که از کیسش رفته!!!) و حساب استفاده روزمره و عادی نیست. معلومه که سایتها میافتند مگه چقدر ظرفیت دارند از حدی که بیشتر دانلود کننده و مراجعه کننده داشته باشند دیگه بالا نمیان. من فک کنم ما ایرانیها رو برای اینترنت آمریکا هم طرح استفاده رایگان بدن شبکشون رو میاندازیم همراه اول و شبکه اینترنت ایران که خوبه. بهرحال این طرح از ابتدا هم حساب نشده بود.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
همراه من دوباره برگشت به شکل و شمایل قبل
روی IOS یکم مشکل سایز داشت
نه داداش بسته ندارم
البته واسه تست یه بسته خریدم ، از سایتهای غیر منتخب دیدم حجم کم میشه
اما از شاتل لند تا حالا 60 گیگ گرفتم چیزی از بسته کم نشده
مثل اینکه بگیر نگیر داره
مال من کم میشه از حجم چرا ؟؟؟؟![]()
بدون فیلتر شکن
فقط از شاتل لند دانلود کن
سایت شاتلند حجم کم نمیکنه فقط از آپلودسنتر کم میکنه که به درد نمیخوره
بنده 5 روز پیش هشدارهای لازم رو دادم حتی لینک ویدئو هم دادم اما فقط دو نفر تشکر کردند برای اون همه زحمت،، لینکها رو برداشتم..
هر کی دنبال دردسر میگرده بره دنبال این اراجیف همراه اول...
ضمنا با شارژ صفر نمیشه اینو تست کرد چون برای دی ان اس سرورها باید شارژ داشته باشید به علاوه اینکه توی خیلی از این سایتها اتومات از سرورهای غیر رایگان هم استفاده میشه مثل گوگل انالاتیک و... ا
البته من با شارژ صفر می تونم تست کنم چون روی میکروتیکم و دی ان اس از اینترنت دیگری استفاده می کنخه
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)