تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 844 از 2605 اولاول ... 34474479483484084184284384484584684784885489494413441844 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,431 به 8,440 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

پروفشنال m.b.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کلا پشتیبانی محترم که اصلا تو باغ نبود!
    به منم گفت 2 روز پیش ساعت 10 سرعت شما عوض شده ولی من وقتی بهش گفتم تو مودم داون استریم و آپ استریم هنوز هیچ تعغیری نکرده گفت خوب مودمو خاموش و روشن کن
    کلا برای من بدتر هم شده یعنی از سرعت قبلی ام هم کمتر میگیرم،آخرش گفت برات درخواست خرابی میگیرم خودمون باهات تماس میگیریم!!!!منم گفتم من دو روز قبل با یه اپراتور شما صحبت کردم اونم درخواست خرابی داده،خلاصه دیگه آخر خنده شده بود گفت و گو مون
    اون که آره
    وقتی من 2 مگ درخواست دادم سرعتم 218 بود
    به پشتیبانی که زنگ زدم خودش اول گفت سرعتتون باید 250 باشه
    بعد چند دقیقه که نمیدونست چی باید بگه گفت سرعتتون خوبه دیگه داری 200 تا میگری
    بهش گفتم اندازه اینترنت 256 افت سرعت داره گفت همینه که هست
    به خاطر همین هم دوباره 1 مگش کردم
    ولی مشکل شما عجیبه احتمالا داشته دروغ میگفته
    چون دقیقا میتونن ببین با چه سرعتی دانلود میکنی و روی چند بسته شده

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان اینجا به دلیل کمبود پهنای باند هیچ تحریم شکنی وصل نمیشه وضعیت شما چطوره؟!

اینم سرعت و پینگ:

https و سرچ و جیمیل و غیره هم مثل همیشه داغونه ... خلاصه که همونطور که دیدید مشکلات اینترنت برای انتخابات بود و بعدش همه چیز عالی شده! و رویکرد نسبت به اینترنت یک شبه عوض شد!! البته دلخوش به این مقدار نباشید حماسه اینترنتی با اینترانت حداقل 2 مگ در راهه

leech (زالو) بعدا از چسبیدن به بدن میزبان انقدر خونشو میمکه که بسیار فربه بشه تا حدی که دیگه نتونه خودش رو نگه داره و نهایتا بیفته ولی در مورد یک عده این صدق نمیکنه ...

3. 7 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Mohammad.F.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    MohammadT15

پيش فرض

سلام دوستان

بچه ها یه مشکل دارم لطفا یکی راهنمایی کنه بابا اصلا گیج شدم نمیدونم چیکار کنمما توی پیروزی میشینیم مخابرات اشرفی اصفهانی . 3 ساله اینجا میشینیم . حدود 6 ماهه افت سرعت دارم از ساعت 5 به بعد ! یعنی صبحها سرعتم عالیه . ظهرا یه مقدار کم میشه و بعد از ظهر به بعد که فاجعه ! اول از شرکت سپنتا اینترنت داشتم گفتم حتما ایراد از شرکته عوضش کردم .

رفتم از آسیاتک سروریس گرفتم و مودمم رو هم عوض کردم یه مودم 180 تومنی خریدم که دیگه خیالم از بابت تجهیزات راحت باشهبازم همون مشکل رو داشتم سرعت دانلود من صبحها روی 500 الی 700 ئه و بعد از ظهرا و شبا روی 100 120 !! زنگ میزنم میگن خط شما نویز داره کیفیت خطتون از 30 روی 5 ئه !

حالا میخوام بدونم سرویس آسیاتک ممکنه روی خط من جواب نده و هی دارن بهونه میارن یا کلا من هر سرعتی از هر شرکتی بگیرم این افت سرعت رو دارم ؟ الان من 3 4 ماهه آرزو به دلم موند از یه سایت به غیر از سایتهای سافت گذر و تست های دانلود یه چیزی دانلود کنم سرعتم تغییر نکنهمثلا از سافت گذر روی 500 ئه از موزیک باران یا بیا 2 رپ یا تینی موویز یا ایران فیلم یا هررررررجای دیگه رو 120 ! یعنی چی آخه ؟ این الان به خط من ربط داره ؟ به شرکتم ربط داره یا مال کل ایران اینجوریه در حال حاضر؟

اگه از خطمه که هیچی اما اگه از شرکته به نظرتون برم شاتل یا پارس آنلاین بگیرم مشکلم حل میشه؟

پروفشنال kasi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان اینجا به دلیل کمبود پهنای باند هیچ تحریم شکنی وصل نمیشه وضعیت شما چطوره؟!

اینم سرعت و پینگ:

https و سرچ و جیمیل و غیره هم مثل همیشه داغونه ... خلاصه که همونطور که دیدید مشکلات اینترنت برای انتخابات بود و بعدش همه چیز عالی شده! و رویکرد نسبت به اینترنت یک شبه عوض شد!! البته دلخوش به این مقدار نباشید حماسه اینترنتی با اینترانت حداقل 2 مگ در راهه

leech (زالو) بعدا از چسبیدن به بدن میزبان انقدر خونشو میمکه که بسیار فربه بشه تا حدی که دیگه نتونه خودش رو نگه داره و نهایتا بیفته ولی در مورد یک عده این صدق نمیکنه ...
    دیگه gradet از F گذشته باید Z بشه

پروفشنال mr_exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تهران-فاطمی

پيش فرض

سرویس 512 مخابرات تهران اخه چرا با سرور حارجی باید این قدر اقت سرعت وجود داشته باشه ؟

پروفشنال mr_exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تهران-فاطمی

پيش فرض

سلام دوستان

بچه ها یه مشکل دارم لطفا یکی راهنمایی کنه بابا اصلا گیج شدم نمیدونم چیکار کنمما توی پیروزی میشینیم مخابرات اشرفی اصفهانی . 3 ساله اینجا میشینیم . حدود 6 ماهه افت سرعت دارم از ساعت 5 به بعد ! یعنی صبحها سرعتم عالیه . ظهرا یه مقدار کم میشه و بعد از ظهر به بعد که فاجعه ! اول از شرکت سپنتا اینترنت داشتم گفتم حتما ایراد از شرکته عوضش کردم .

رفتم از آسیاتک سروریس گرفتم و مودمم رو هم عوض کردم یه مودم 180 تومنی خریدم که دیگه خیالم از بابت تجهیزات راحت باشهبازم همون مشکل رو داشتم سرعت دانلود من صبحها روی 500 الی 700 ئه و بعد از ظهرا و شبا روی 100 120 !! زنگ میزنم میگن خط شما نویز داره کیفیت خطتون از 30 روی 5 ئه !

حالا میخوام بدونم سرویس آسیاتک ممکنه روی خط من جواب نده و هی دارن بهونه میارن یا کلا من هر سرعتی از هر شرکتی بگیرم این افت سرعت رو دارم ؟ الان من 3 4 ماهه آرزو به دلم موند از یه سایت به غیر از سایتهای سافت گذر و تست های دانلود یه چیزی دانلود کنم سرعتم تغییر نکنهمثلا از سافت گذر روی 500 ئه از موزیک باران یا بیا 2 رپ یا تینی موویز یا ایران فیلم یا هررررررجای دیگه رو 120 ! یعنی چی آخه ؟ این الان به خط من ربط داره ؟ به شرکتم ربط داره یا مال کل ایران اینجوریه در حال حاضر؟

اگه از خطمه که هیچی اما اگه از شرکته به نظرتون برم شاتل یا پارس آنلاین بگیرم مشکلم حل میشه؟
    ببین وقتی صبح ها سرعتت میره روی 700 پس بدون بحث نویز و این و اینا همش الکیه دارن بازی در میارن تا ضعف سرور خودشون رو توصیف کنن

8. 2 کاربر از mr_exir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تنها راه علاج اینترنت کشور در آمدن انحصار فروش پهنای باند از دست شرکت زیر ساخت هست.

10. 4 کاربر از Firebirds بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

توی کانفینگ مودم سرعت لینک من از 2048 امده روی 960 الان چه باید کرد خودشون از قصد کردن این کارو ؟ یا درست میشه ؟

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

توی کانفینگ مودم سرعت لینک من از 2048 امده روی 960 الان چه باید کرد خودشون از قصد کردن این کارو ؟ یا درست میشه ؟
    شاید نویز پیدا کرده باشه

13. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

درسته نویز پیدا کرده nrs روی 6 امده و attenuation روی 33 !! اما چرا ؟؟ تا 2 ساعت پیش که همچنان 2 مگ بود کیفیت خطمم عالی هست snr روی 40 همیشه !!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •