خوب بازی نکنن ...........
جهنم که نمیتونن برن بالا
بله
خير
خوب بازی نکنن ...........
جهنم که نمیتونن برن بالا
ایسنا: سرمربي اسبق تيم فوتبال استقلال تهران با انتقاد از عملكرد هيات مديره فعلي اين باشگاه، گفت: تا زماني كه اين هيات بر سر كار است، بازگشت من به استقلال محال است.
ناصر حجازي افزود: هيات مديره فعلي باشگاه استقلال زير پاي من را خالي كردند و به خاطر اين عمل زشت آنها، هرگز حاضر به همكاري با آنها نخواهم بود.
وي اضافه كرد: اعضاي اين هيات مديره بايد بدانند كه كسي كه مردمي است و در دل مردم جاي گرفته است، حجازي است نه آنها، كه اين موضوع در زمان بيماري من به همگان ثابت شد.
حجازي در خصوص وضعيت فوتبال كشور نيز گفت: من به جرات مي گويم كه فوتبال ايران نسبت به گذشته افت محسوسي داشته و هم اكنون ما جزو تيم هاي درجه دو آسيا به شمار ميرويم كه اين مورد در سيد بندي جام ملت هاي آسيا نيز به اثبات رسيد.
وي افزود: تيم هاي درجه اول آسيا كره جنوبي، استراليا و ژاپن هستند كه در حال حاضر سطح فوتبال خودشان را از ما جلوتر برده و فاصله محسوسي را ايجاد كرده اند و تيم هاي ايران و عربستان و عراق هم جزو تيم هاي درجه دو هستند.
حجازي با بيان اينكه مشكلات تيم ملي فوتبال ايران متعدد است، گفت: از زماني كه علي دايي از تيم ملي خداحافظي كرد تاكنون موفق نشدهايم يك سانتر فوروارد حرفهيي را در تيم ملي مشاهده كنيم كه اين مورد در خط هافبك نيز صدق مي كند.
وي اضافه كرد: اين امر نشان مي دهد كه ما در تيم هاي پايهيي اصلا كار نكرده ايم.
سرمربي اسبق تيم فوتبال ماشين سازي تبريز كه در برنامه زنده تلويزيوني تلاش از شبكه استاني سهند، صحبت ميكرد با اشاره به روزهاي خوش خود با اين تيم در ليگ آزادگان، از اينكه تيم سبزپوش تبريزي به وضعيت فعلي دچار شده است، اظهار تاسف كرد.
حجازي گفت: وقتي كه به آن روزها فكر مي كنم فقط افسوس سراغم مي آيد چرا كه در آن زمان براي هر بازي ماشين سازي ورزشگاه باغشمال پر از تماشاگر مي شد و در دو سالي كه من در خدمت جوانان تبريزي بودم، ماشين سازي جزو تيم هايي بود كه از نظر كار گروهي در ليگ بي همتا بود.
وي با بيان اين كه حضور دوباره تيم تراكتورسازي در ليگ برتر توانست دوباره فوتبال اين خطه را بر سر زبان ها بياورد، افزود: اين تيم با تماشاگران پرشور خود امسال همه را تحت تاثير قرار داد و بايد اذعان كرد كه تراكتور امسال نتايج خوبي كسب كرده است.
حجازي اضافه كرد: من بازي هاي تراكتور را دنبال كرده ام و بايد بگويم كه اين تيم از نظر كار گروهي بي نقص بود ولي مشكلات اساسي در خط دفاعي داشت كه بايد براي سال آينده اين مشكلات رفع شود.
وي با تاكيد بر اينكه تراكتور با ظرفيتهاي موجود در سكوها امسال مي توانست جزو چهار تيم اول ليگ برتر باشد، تصريح كرد: با هزينههاي كنوني اين تيم ميتوانست به مراتب بازيكنان برجستهاي را به خدمت بگيرد.
حجازي درباره اين كه آيا مايل است در تبريز به مربيگري ادامه دهد، گفت: اين شهر زادگاهم است و افتخار مي كنم كه دوباره در اين شهر فعاليت كنم.
جالبه !
هرکی توهین به یه قوم نوشته پستش هست. ما که دلیل سیاسی - فوتبالی موضوع را مطرح می نماییم پست حذف میشه
خوبه حرف سیاسی نزدم!!!!
دوست عزیز
جناب zahedy2006 تو او پست قبلشون (که حذف شد) نگفتن موافق نام خلیج ع.ر.ب و مخالف خلیج فارس هستند... ایشون گفتند که این جریان ها که جنبه سیاسی دارن، نباید داخل فوتبال بشن... فکر کنم هم من و هم شما به آلوده نشدن فوتبال به سیاست علاقه مند باشیم... اینکه نام خلیج فارس در تمام دنیا (غیر از کشورهای عربی) به رسمیت شناخته شده شکی نیست... اما باید بپزیرم که در زمان فعلی گروه هایی هستند که از نام خلیج فارس بیشتر از اینکه بهره برداری ملی کنند، بهره برداری سیاسی میکنند....
ضمنا به عنوان یه دوست بهتون پیشنهاد می کنم که رو لحن صحبتتون بیشتر کار کنید و ملاحظه هم عضویاتون رو در فروم بکنید...
قربون همتون
یاعلی
دوست من...همونطور که شما گفتی این یک نام رسمیه که زیر سوال بردن اون شائبه سیاسی و نژادپرستی داره...همون کاری که اماراتی ها در این مسابقات کردن و با اونها برخورد نشد با کمال تعجب!
در این شرایط طبیعیه که مردم ایران (و نه گروه های خاصی) بر نام خلیج فارس تاکید کنن و هیچ توجیهی برای برخورد با اونها وجود نداره مگر همون سیاسی کاری ناظران afc.
دوستانی که نگران سیاسی شدن فوتبال هستن لطفا به رفتار اعراب خورده بگیرن که این جریانات رو شروع کردن...وگرنه در بی طرفی خودشون باید شک کرد!![]()
بازگشت رسمي غلامحسين پيرواني به تيم فوتبال اميد
فارس از توافق مجدد کفاشیان و پیروانی خبر داد.
سایت گل - نشست سه جانبهاي صبح امروز با حضور علي كفاشيان و مهدي تاج (رئيس و نايب رئيس فدراسيون فوتبال) با غلامحسين پيرواني (سرمربي مستعفي تيم اميد) برگزار شد تا تصميم نهايي براي اين تيم گرفته شود.
اين جلسه در محل فدراسيون برگزار شد تا حواشي و شايعات پايان يافته و اين تيم مهياي رقابتهاي پيش رو شود. در پايان اين نشست، توافقات نهايي ميان روساي فدراسيون و اين مربي صورت گرفت و طرفين با آگاهي از شرايط يكديگر، موافقت خود براي تداوم همكاري در تيم اميد را اعلام كردند.
در هفته هاي گذشته، نشست هيئت رئيسه فدراسيون در مشهد برگزار شده و مصوب شده بود تا اين مربي شيرازي كه به دليل برخي ناهماهنگيها از سمت خود استعفا كرده بود، بار ديگر هدايت اين مجموعه را برعهده گيرد؛ اما تعلل برخي مسئولان فدراسيون و برخي مسائل عجيب و متناقض موجب شد تا اين اتفاق با تاخير روي دهد. سرانجام، اين اتفاق امروز روي داد و پيرواني بار ديگر سكاندار تيم فوتبال اميد شد.
به گزارش گل در این تصمیم که بر خلاف میل کفاشیان بوده است ، یحیی زاده نماینده مجلس بسیار موثر بوده و در عین حال علی سعیدلو نیز خواستار بازگشت پیروانی به تیم امپیک بوده است. با توجه به غرامت حدود یک میلیارد تومانی که فدراسیون باید به دایی و برانکو بدهد ظاهرا چاره ای جز گردن گذاشتن به امر بالادستی نبوده است.
2010/5/13کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلامدوست من...همونطور که شما گفتی این یک نام رسمیه که زیر سوال بردن اون شائبه سیاسی و نژادپرستی داره...همون کاری که اماراتی ها در این مسابقات کردن و با اونها برخورد نشد با کمال تعجب!
در این شرایط طبیعیه که مردم ایران (و نه گروه های خاصی) بر نام خلیج فارس تاکید کنن و هیچ توجیهی برای برخورد با اونها وجود نداره مگر همون سیاسی کاری ناظران afc.
دوستانی که نگران سیاسی شدن فوتبال هستن لطفا به رفتار اعراب خورده بگیرن که این جریانات رو شروع کردن...وگرنه در بی طرفی خودشون باید شک کرد!![]()
شروع رفتارها ورزشی نبوده است
به ورزش هم کشانده نشود بهتر است
خودتون میگید کدوم دول ؟
Last edited by zahedy2006; 14-05-2010 at 10:42.
سرمربی تیم فوتبال بشیکتاش ترکیه پیشنهاد هفت میلیون دلاری مسئولان باشگاه استیل آذین تهران را برای قبول مسئولیت این تیم نپذیرفت.
به گزارش مهر، در حالیکه مسئولان باشگاه استیل آذین هفته گذشته رسما تمایل خود را برای همکاری با فاتح تریم اعلام کردند، رسانههای ترکیهای خبر از مذاکره نافرجام مسئولان این باشگاه با مصطفی دنیزلی دادند.
سایت خبری "فرم" در این خصوص با اشاره به پیشنهاد هفت میلیون پوندی مسئولان باشگاه استیل آذین به مصطفی دنیزلی در خبری آورده است: مصطفی دنیزلی یک رقم نجومی را که از سوی باشگاه استیل آذین ایران به وی پیشنهاد شده بود را نپذیرفت. این رقم چیزی در حدود 5/2 برابر مبلغی است که دنیزلی از باشگاه ترکیهای بشیکتاش دریافت می کند.
این سایت خبری همچنین از مذاکرات مسئولان باشگاه استیل آذین با مصطفی دنیزلی در منزل این مربی 61 ساله خبر داده و خاطر نشان کرده است: دو هفته پیش مسئولان باشگاه ایرانی استیل آذین در منزل دنیزلی حاضر شده و در مذاکراتی که حدود دو ساعت به طول انجامید با وی برای پذیرفت هدایت تیم فوتبال این باشگاه گفتگو کردند.
دنیزلی که در ایران سابقه هدایت تیمهایی چون پرسپولیس و پاس تهران را دارد، پیشنهاد چشمگیر باشگاه استیل آذین را نپذیرفت و با اشاره به اینکه با باشگاه بشیکتاش قرارداد دارد از حضور در تیم این تیم تهرانی عذرخواست.
رسانههای دیگر ترکیه همچون روزنامه ملیت، سایتهای خبری اچ تی اسپورت، ماراتن و ... نیز خبر پیشنهاد هفت میلیون پوندی باشگاه استیل آذین به مصطفی دنیزلی را منتشر کردهاند.
شخصا علاقه ای به مصاحبه ندارم چون کلا ازاینکه در خبر ها و رسانه ها باشم راضی نیستم. براي همين مصاحبه نمي کنم .چون ادمی نیستم که به به و چه چه کنم و بگویم فلانی خوب است. من حقیقت را می گویم و آقایان ناراحت می شوند. براي همين ترجیح می دهم که کلا مصاحبه نکنم.
عادل فردوسي پور مجري برنامه پربيننده نود و گزارشگر تلويزيون بعد از سال ها سكوت بالاخره لب به سخن گشود و با همشهري جوان مصاحبه كرد.
به گزارش روابط عمومي گروه مجلات همشهري، عادل فردوسي پور بعد از سال ها سكوت خبري در حاشيه نمايشگاه كتاب با خبرنگار هفته نامه همشهري جوان در خصوص كتاب جديدش صحبت كرده است.
فردوسي پور در اين مصاحبه به دلايل مصاحبه نكردنش در چند سال اخير اشاره كرده و گفته است: شخصا علاقه ای به مصاحبه ندارم چون کلا ازاینکه در خبر ها و رسانه ها باشم راضی نیستم. براي همين مصاحبه نمي کنم .چون ادمی نیستم که به به و چه چه کنم و بگویم فلانی خوب است. من حقیقت را می گویم و آقایان ناراحت می شوند. براي همين ترجیح می دهم که کلا مصاحبه نکنم.
او در پاسخ به اين سوال كه خودت در برنامه ات همه را زیر و رو می کنی اما اجازه نمی دهی هم صنفی های تو اين كار را بكنند؟ پاسخ داده است:من خودم زیر و رو هستم.
مجري برنامه پربيننده نود در توضيح انگيزه هايش در مورد ترجمه كتاب "فوتبال در برابر دشمن" گفته است: نوشتن اين كتاب برای من واقعا تجربه متفاوتی بود و زحمت بسیار زیادی هم برای آن کشیدم. واقعا ترجمه کردن کار وقت گیر و پر زحمتی است. استارت این کتاب را بعد از مسابقات مقدماتی جام جهانی و حذف تیم ملی زدم که آن موقع مسابقات لیگ های اروپایی و لیگ ايران تعطیل بود و برای نود هم وقفه ای طولانی رخ داد. همه این ها دست به دست هم داد که این کتاب را پیدا کنم و ترجمه اش را شروع کنم.
به گفته فردوسي پور"فوتبال در برابر دشمن " اصلا كتابي فوتبالی نیست و بیشتر به تاثیر سیاست و اجتماع بر فوتبال و فوتبال بر اجتماع و سیاست پرداخته است،او مي گويد: مطالب زیادی را از سايمون كوپر(نويسنده كتاب) نخوانده بودم اما واقعا او را تحسین می کنم.چون وقتي یک پسر 22،23 ساله در طول چند ماه به 22 کشور سفر می کند و بعد یک کتاب به این خوبی می نویسدواقعا تحسین برانگیز است.
به نظر فردوسي پور مهم ترين بخش كتابي كه او ترجمه اش كرده است فصل آرژانتین است: من به شخصه فصل آرژانتين كتاب را خيلي می پسندم.واقعا وقتی آن را ترجمه می کردم دلم می خواست بدانم اخرش چه اتفاقی رخ می دهد. یا فصلی که در مورد خرافات و جادوگری در آفریقاست.این قسمت هایش شباهت های زیادی با فوتبال ایران دارد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)