طرح خانواده بدون دانلود شبانه رایگان
دیشب فقط سرور داخلی 43 نهایت و سرور خارجی 10 کیلو بایت
با 100 بار ریست اصلا تغییر نمی کرد
طرح خانواده بدون دانلود شبانه رایگان
دیشب فقط سرور داخلی 43 نهایت و سرور خارجی 10 کیلو بایت
با 100 بار ریست اصلا تغییر نمی کرد
دوستان یه سوال من چند روزه کانکت که میشم ایکون کانکشن کنار ساعت ویندوز همونطور زرد رنگ بافی می مونه
چرا ؟
خوب اون که معلومه . فعلا هیچ کس اون سرعتهایی که جناب مهندس گفتن رو نداره . البته خودم روی 512 محدود شدم اما بازم میگم فعلا شانسیه . یعنی الان طلایی داریم با 10 کیلوبایت و برنزی هم ممکنه داشته باشیم با همون 128 . سیستم اکانتینگشون ر...ده فقط .
مهندس که شب اومد بهش اعتراض کنیم بابت اینکه چرا گزینه تمدید حساب رو حذف کرده . الان ما شارژمون که تموم شد چطوری شارژ کنیم . ما که دیگه بعثت نیستیم بخوایم ماهیانه یا گیگی شارژ کنیم . پس اینا چشونه . اصلا این حذف گزینه تمدید حساب رو نمیتونه منکر بشه . عملا این کارشون معنی گرون کردن میده .
اره این مشکل گاهی پیش می یاد یکی موقعی اینکه شارژتموم شه
همین طورگاهی که فقط سایت های ایرانی رو می خوادبازکنه یعنی همون اینترانت هم همین جوره
گاهی هم این جور الکی اول که می خواد دیتا بگیره چند لحظه ایی این جور می شه که بعد درست می شه
درد بالا بودن سرعت طلایی نبود . درد این بود که اگه قرار باشه محدودیت باشه چرا همون اول به ما نگفتن که قراره ما رو رو 20 کیلو محدود کنن ؟
اونم بخاطر طرح طلایی که 4500 تومن گرون تره؟
درد این بود که اینا طرح ها رو 1024 کیلوبایت به ما دادن اونم با اسامی مختلف 64 و 128 و 256 ولی تو سایت خودشون همه رو 1024 کیلوبایت زده
ولی الان میان میگن که نه سرعت شما به کیلو بیت بوده .
این کم فروشی ها و دورزدن ها و احمق فرض کردن ما درد آوره
آخه قبلا اینجوری نبود از موقعی که سرعت ها خراب شده همینطور میمونه و سفید نمیشه
نکنه من دیگه اینترنت ندارم و اینترانتی شدم!!!
نه دیگه اگه اینترانتی بودی الان تو این سایت نبودی گفتم گاهی اوقات پیش می یاد که دیتا ردوبدل نمی شه طبعیه من ماهاست دارم این جریانو
مشکلی نداره
برا منم همین جوره و زرد باقی می مونه و اصلا سفید نمیشه ولی وقتی روی حالت اتوکانکت می زاری سفید میشه![]()
صفحه های مربوط به شهر های دیگه ببینید هیچ کس مثل خراسانی ها با مخابرات مشکل نداره خیلی جالبه![]()
Last edited by Armani2; 02-12-2013 at 16:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)