چه اسکینهای باحالی،
به هر حال ما که rp نداریم بخریم،
یه نکته جالبی که تو عکس اولی هست یکی از چمپ ها (دقیقاً نمیدونم کیه) افتاده دنبال lux
و ezre هم داره میبینه و غیرتی شده (میدوننید که عیال ez هستش)![]()
چه اسکینهای باحالی،
به هر حال ما که rp نداریم بخریم،
یه نکته جالبی که تو عکس اولی هست یکی از چمپ ها (دقیقاً نمیدونم کیه) افتاده دنبال lux
و ezre هم داره میبینه و غیرتی شده (میدوننید که عیال ez هستش)![]()
lee sin شبیه افغانیا هست تو این اسکین جدیدهاونی که دنباله lux میکنه taric هست
اگه برای zac اسکین می دادن خیلی قشنگ می شد پشت renekton هست اسکین zac
Last edited by XxScorpionxX; 07-09-2013 at 00:02.
تو اون عکس آخری چمپ خیلی زیاده...
renekton , zac , ziggs , ahri , lulu , grages , khazix , ryze...
فقط نمیدونم اونی که بالای ahri هست کیه؟!
پشت ryze هم دو نفر هستن که من نفهمیدم کیان!
تا حالا کسی از سرویس کاهش پینگ سیستک استفاده کرده ارزشش رو داره که بخریم یا نه؟؟
اگر کسی استفاده کرده پینگش رو چقدر پایین اورده؟؟
یک اسکین corki داره نمی دونم اسمش چیه ولی هواپیما corki به احتمال زیادفقط نمیدونم اونی که بالای ahri هست کیه؟!
ryze کجاست ! اگه منظورت اونجایی هست که khazix پریده یکیش teemo هست اون یکی هم منم نشناختمپشت ryze هم دو نفر هستن که من نفهمیدم کیان!![]()
راستش زمانی که من داشتم دنبال راه حل این مشکل میگشتم آپدیت برادرم تموم شد و من فایل uncompresش رو از کامپوترش گرفتم و متوجه شدم که حجمش 20مگی بیشتره نسبت به حالت فشردش.آخرین جوابی هم که خودم بهش رسیده بودم همین نرم افزار fsb extractor بود که خودم به شخصه امتحانش نکردم متاسفانه.فکر کردم که این برنامه بتونه این کار رو بکنه.حالا که اینو گفتی خودم میگردم ببینم میتونم چیز دیگه ای پیدا کنم.
در ضمن یه پیام هم در این مورد(نحوه decopresse کردن این فایل)به ساپورت ریوت دادم تا شاید برنامه نویساشون بتونن کمک کنن.
با عرض پوزش از اینکه قبل امتحان کردن برنامه fsb extractor اون مطلبو نوشتم.![]()
من الان دارم ازش استفاده میکنم(اکانت یه ماهه 2 گیگ) و پینگ 4.2.2.4 رو حدود 145 فیکس میکنه حتی زمانی که پینگ من 400 500 بود روی 145 فیکس میکرد ولییییی برا تایم اوت ها خیلی تاثیر نداره و نمیتونه کمشون کنه.
قبل همه تو این پینگو بگیر ping ssgs.systec-co.com -t ببین اگر تایم اوت نداری به خریدنش فک کن در صورتی که تایم اوتت خیلی زیاده فایده ای نداره.
در ضمن اونا خودشون یه کانکشن تست دارن که میتونی باهاش فقط پینگ بگیری و وضعیت پینگتو بررسی کنی.از لینک زیر بگیر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یادت باشه یوزر و پسو بنویسی نه اینکه کپی پیست کنی.
Last edited by mey123; 07-09-2013 at 00:31.
راستی چرا کسی اسکین Graves نمی زارهاونم اسکین براش امده بیچاره گناه داره الان من میزارم
![]()
این اسکینا هنوز وارد بازی نشدن؟ یا قراره بشن ؟![]()
هم اکنون 23 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 23 مهمان)