وضعیت کاملا داغون شده سرعت از 20 کیلیوبایت بیشتر نمیره... بخاطره این اتفاقات اخیر در اصفهان هر وسیله ارتباطی هم درچار قطعی یا افت سرعت شده...
وضعیت کاملا داغون شده سرعت از 20 کیلیوبایت بیشتر نمیره... بخاطره این اتفاقات اخیر در اصفهان هر وسیله ارتباطی هم درچار قطعی یا افت سرعت شده...
اقا این قضیه کم شدن گاه و بیگاه حجم ها تو مخابرات درست شد؟؟؟کسی مشکلی داره باهاش؟؟؟
سرعت دانلود شبانه به 100 میرسه؟؟
مهمتر از همه برای اتصاال به اینترنت شبانه از همون کانکشن روزانه استفاده میکنید یا یوزر و \سورد مخصوص داره؟؟؟
ممنون
فکر نمیکردم محدودیت اینترنت مخابرات روی سرورهای خارجی از جمله سرورهای بازی اروپایی یا ف.ـیـ.لـ.ر شـ.ک.ـن
تا این حد باشه. پورت ما رو که زیاد نکردن همون سه مگه. پینگ ایران هم که بالای 50 و 60 ـه. پینگ خارجیش خدایی به طور عددی پایینه ولی
تو بازی مثل فیفا لگ داره چه ایرانی چه اروپایی. در کل اکانتهای رفع محدودیت هم که بسیار بد کار میکنه.
ما قید این 4~5 گیگ شبانه رایگانش رو میزنیم و تخلیه ش میکنیم. بازم شکر خدا که رانژه و اینهاش رایگان بود.
برای پشتیبانی مخابرات هم حرفی نزنم بهتره. ؛) ggbb
سلام
این سامانه پلوتون چش شده؟
برای من دو سه روزی هست بالا نمیاد
مگه آدرسش این نیست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از طریق خود سایت مخابرات هم میرم بالا نمیاد
سلام دوستان من dlc یه طرح کمپین 1 مگ ماهانه 4 گیگ با شبانه رایگان ماهی 17500 دارم. چند روز دیگه میخام برم باسه یه سال دیگه تمدیدش کنم. چند ماهی نبودم از طرح های جدیدم هیچی اطلاعات ندارم. به نظرتون همین کمپینو یه سال دیگه تمدیدش کنم یا برم یه طرح دیگه بردارم؟؟؟
برای من هم باز نمیشه.
سامانه برای منم باز نمیشه
دوستان عزیز متاسفانه سامانه مشکل داره و فعلا قطعه
Sent from my HTC One
سلام دوستان
1- چطور میشه در طرح ها ثبت نام کرد؟
2- برای استفاده از طرح ها یوزر و پسورد جدید نیاز است یا نه و اگر هست چطور باید دریافت کرد (حضوری یا ...)؟
سلام
متاسفانه دیشب حدود ساعت 7 تا 9 شب pppoe ما قطع بود.
طبق تماس با 2020 اعلام کردن کل شهرستان لنجان مشکل داره و در حال پیگیری هستند.
بعد از وصل شدن متاسفانه پینگ داخلی قاط زده و پینگ از سرورهای داخلی که حدود 50 میلی ثانیه بود گاهی تا 120 میرسه و بعضی اوقات تایم اوت میشه.
طبعا سرعت هم کاهش بسیار زیادی داشته ...
کسی از دوستان این مشکل رو داره احیانا یا فقط مربوط به شهرستان لنجان میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)