تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 844 از 1049 اولاول ... 344744794834840841842843844845846847848854894944 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,431 به 8,440 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    من یه پایونر 727 گرفتم
    متاسفانه همون روزه اول یه خورده که صداشو زیاد کردم زدو یکی از اسپیکراش سوخت
    فرستادم فروشگاه راستین باند رو عوض کرد یه دونه نو بهم داد
    امروز تو خونه تنها شدم باز یه خورده که ولوم دادم از یکی از باندا فقط صدای باد میاد
    جای 2تا باند عقب رو عوض کردم دیدم باند سالمه ایراد از همون خروجیه که سری قبل زدو باندو سوزوند
    با راستین صحبت کردم گفت ایراد سخت افزاری نیست باید دستگاتو آپدیت کنی
    کسی لینک آخرین آپدیت 727 رو اگه لطف کنه ممنون میشم
    بعدشم به نظر شما با آپدیت مشکل رفع میشه عایا ؟؟؟

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این کابل دو طرفش اپتیکال هست با این شرایطی که توضیح دادند بدردشون نمی خوره. برای تبدیل اپتیکال (دیجیتال) به آنالوگ نیاز به آداپتور/مبدل هست
    سلام-- حالا این امکانش است که پشت ضبطم کهopical out هست کسی بتواند optical out را تبدیل به optical in کند مثلا با تعویض پورت یا هم چیزی می شود؟؟؟/

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام-- حالا این امکانش است که پشت ضبطم کهopical out هست کسی بتواند optical out را تبدیل به optical in کند مثلا با تعویض پورت یا هم چیزی می شود؟؟؟/
    امکانش نیست. یک ضبط از همین قدیمیا پیشمه اینم اپتیکال اوت داره من از ورودی AUX استفاده می کنم (استریو .برای موسیقی بد نیست) تنها راه حل میشه تبدیل دیجیتال به آنالوگ.

4. این کاربر از amin_g_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    من یه پایونر 727 گرفتم
    متاسفانه همون روزه اول یه خورده که صداشو زیاد کردم زدو یکی از اسپیکراش سوخت
    فرستادم فروشگاه راستین باند رو عوض کرد یه دونه نو بهم داد
    امروز تو خونه تنها شدم باز یه خورده که ولوم دادم از یکی از باندا فقط صدای باد میاد
    جای 2تا باند عقب رو عوض کردم دیدم باند سالمه ایراد از همون خروجیه که سری قبل زدو باندو سوزوند
    با راستین صحبت کردم گفت ایراد سخت افزاری نیست باید دستگاتو آپدیت کنی
    کسی لینک آخرین آپدیت 727 رو اگه لطف کنه ممنون میشم
    بعدشم به نظر شما با آپدیت مشکل رفع میشه عایا ؟؟؟
    2 صفحه قبل لینک داده بودم من از این آپدیت استفاده کردم برای 727 نسخه 59.59.06
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مثل اینکه خرابی های سری 727 زیاده!

6. این کاربر از amin_g_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

آقا دمت گرم آپدیت کردم درست شد

8. این کاربر از hs1366 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت mehrshad890's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

من از بين بايونير و باناسونيك موندم.٤٢٤ بايونير رو بكيرم يا ٢٢٢ بايونير؟ممنون ميشم.چون ٢٢٢ بايونير رو كه ميبينم درسته دو تا بلند گو داره ولي دو تا ابيمر موجولو هم تو عكسش هست.اتاق منم ١٠ متر بيشتر نيست.فك كنم ٢٢٢ مناسبتره نه؟
    سلام سهیل جان تعداد پست کمه نتونستم تو پیغام خصوصی جوابتون بدم رو دوتا سوراند 222 حساب باز نکن به حدی ضعیفه که وقتی صدا رو میبرم بالا به راحتی گم میشه صدای جفت سورانداش البته 5 وات بیشتر نیست از اینم بیشتر نباید توقع داشت منم قبل خریدش میدونستم همینطور باید باشه ولی من چون همیشه با صدای کم موسیقی گوش میدم برا من قدرتش مهم نبود ولی چیزی که هست با توجه به خواسته های شما 424 فکر کنم پاسخگوی نیاز شما باشه از لحاظ تفکیک صدا واقعا راضی هستم پاناسونیک ول کنی بهتره

10. این کاربر از mehrshad890 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال saeidsmxo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

همون طور که قبلا هم گفتم ARC با اپتیکال تفاوتی ندارد و در واقع ARC حذف کننده سیم اضافی اپتیکال می باشد.
    توضیحی راجع به مدل تلویزیون یا سینما ندادید ولی روش کلی بدین شرح است:
    سینما با HDMI 1.4 به پورت HDMI ARC تلویزیون وصل می کنید و در تنظیمات تلویزیون و سینما گزینه مربوطه* را فعال کنید. (* با توجه به مدل تلویزون و سینما باید دنبال گزینه به یکی از نام های Anynet, CEC, HDMI Control, SimpLink, EZ-Sync, VIERA باشید) معمولا وقتی سینما روشن باشه و سورس تلویزون یا usb را انتخاب کنید سینما اتوماتیک روی حالت ARC می ره یا باید به صورت دستی این حالت را در سینما انتخاب کنید.

صدای سایر دستگاه های متصل به تلویزیون استریو انتقال پیدا می کنه (چه ARC چه اپتیکالِ متصل به تلویزیون) صدای فیلم از روی فلش به شرط 5.1 بودن فایل و انتخاب صدای DTS یا Dolby از تنظیمات اپتیکال/SPDIF تلویزون 5.1 انتقال می یابد (البته با سامسونگ تست کردم).
    ممنون از راهنماییتون دوست عزیز. هر دو سیستم سامسونگ ( TV مدل c7770 , سینما هم Ht-c455n ) هست . تی وی رو گزینه HDMI-CEC رو فعال کردم. ولی سینما رو همچین چیزیش رو نتونستم پیدا کنم. ببینم anynet ربطی به این قضیه داره؟ یعنی سینما از ARC پشتیبانی نمیکنه؟
    و الان هم با اپتیکال وصل شده. تنها مشکلش ضعیف بودن صداست. طبق فرمایشات شما ARC هم آیا دارای این ضعف صدا هست؟
    شما که از این سیستم استفاده میکنین آیا موقع فعال کردنش خودتون باید به صورت دستی صدای تلویزیون رو off بکنین یا خودش به صورت اتومات صدای تی وی رو قطع میکنه؟
    ممنونم سوال زیاد شد...
    Last edited by saeidsmxo; 01-08-2013 at 13:29.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

من 4 سال پیش مدیا پلیر وسترن خریدم.میدونم بلوری برا پخش فایل دانلودی نیست ولی میخوام بلو ری بخرم که تا حدی کاره مدیا پلیر رو هم انجام بده.به سامسونگ خیلی اعتماد ندارم.بین پایونیر 150 یا 450 کدوم رو پیشنهاد میکنید. کیفیت پخش و عمر دستگاه برام مهمه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

آقا دمت گرم آپدیت کردم درست شد
    خوشحالم درست شد.
    ممنون از راهنماییتون دوست عزیز. هر دو سیستم سامسونگ ( TV مدل c7770 , سینما هم Ht-c455n ) هست . تی وی رو گزینه HDMI-CEC رو فعال کردم. ولی سینما رو همچین چیزیش رو نتونستم پیدا کنم. ببینم anynet ربطی به این قضیه داره؟ یعنی سینما از ARC پشتیبانی نمیکنه؟
    و الان هم با اپتیکال وصل شده. تنها مشکلش ضعیف بودن صداست. طبق فرمایشات شما ARC هم آیا دارای این ضعف صدا هست؟
    شما که از این سیستم استفاده میکنین آیا موقع فعال کردنش خودتون باید به صورت دستی صدای تلویزیون رو off بکنین یا خودش به صورت اتومات صدای تی وی رو قطع میکنه؟
    ممنونم سوال زیاد شد...
    سینما هم باید داشته باشه توی مشخصاتش که گفته Anynet+ (HDMI-CEC) داره. هر دو هم سامسونگ هستند و هر دو anynet را پشتیبانی می کنند نباید مشکلی باشه. به دفترچه مراجعه کن. معمولا به صورت خودکار وقتی سینما روشن باشه و روی شبکه تلویزیون باشید باید صدا از روی باند بیاد اگر هم اوتو نباشه باید دستی سورس ورودی سینما روی ARC یا Anynet یا مشابه تنظیم بشه (من با سینمای سامسونگ زیاد کار نکردم در حد پخش فایل و دیسک کار کردم)
    من 4 سال پیش مدیا پلیر وسترن خریدم.میدونم بلوری برا پخش فایل دانلودی نیست ولی میخوام بلو ری بخرم که تا حدی کاره مدیا پلیر رو هم انجام بده.به سامسونگ خیلی اعتماد ندارم.بین پایونیر 150 یا 450 کدوم رو پیشنهاد میکنید. کیفیت پخش و عمر دستگاه برام مهمه.
    پایونیر کیفیتش خوبه فقط با زیرنویس فارسی مخصوصا srt احتمالا به مشکل می خوری. نظر من با شرایط زیر روی 450 هست (اگر 440 نباشه)
    من داشتم مشخصاتشون را مقایسه می کردم که دیدم این سایت فروشگاه پایونیر مشخصات 440 را برای 450 گذاشته!
    قیمت 450 با 150 خیلی اختلاف داره ولی اینجا کمه! (بیشتر از 100 دلار بعضی فروشگاه ها بیشتر از 100 پوند!)
    چندتا ریویو: (البته اگر همین مدل ها باشند)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. این کاربر از amin_g_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال saeidsmxo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سینما هم باید داشته باشه توی مشخصاتش که گفته Anynet+ (HDMI-CEC) داره. هر دو هم سامسونگ هستند و هر دو anynet را پشتیبانی می کنند نباید مشکلی باشه. به دفترچه مراجعه کن. معمولا به صورت خودکار وقتی سینما روشن باشه و روی شبکه تلویزیون باشید باید صدا از روی باند بیاد اگر هم اوتو نباشه باید دستی سورس ورودی سینما روی ARC یا Anynet یا مشابه تنظیم بشه (من با سینمای سامسونگ زیاد کار نکردم در حد پخش فایل و دیسک کار کردم)
    امین جان برگشت صدا از طریق کابل hdmi هم ضعف صدا داره مثل اپتیکال. یعنی 2 کاناله هست؟
    شما مشخصاتشو از کجا دیدین؟ من hdmi-cec برای این مدل تو مشخصات پیدا نکردم!!
    ببینم آیا فقط از شبکه تلویزیون صدا برگشت داده میشه؟ مثلا" از usb یا رسیوری که متصل به tv باشه صدا برگشت نمیکنه؟
    شما که از این سیستم استفاده میکنین آیا موقع فعال کردنش خودتون باید به صورت دستی صدای تلویزیون رو off بکنین یا خودش به صورت اوتو صدای تی وی رو قطع میکنه؟
    ببخشیدا اذیتت میکنم بازم ممنون. چون خیلی برام مهمه

16. این کاربر از saeidsmxo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •