ممنون دوست عزيز
من خودم قبلا با نامحدود اينکارو کردم
مشکلي پيش نيومد.
حالا ميخاستم بدونم با محدود هم ميشه اين کارو کرد ؟
ممنون دوست عزيز
من خودم قبلا با نامحدود اينکارو کردم
مشکلي پيش نيومد.
حالا ميخاستم بدونم با محدود هم ميشه اين کارو کرد ؟
میثم جان مخابرات هزینه راه اندازی نمی خواد.
قیمتاش از شرکتهای خصوصی خیلی بهتره.
سرعت هاش چند وقتیه که خوب شده و نسبتاً شب و روزش ثابته. در ضمن:
پارس انلاین رو باید از صحنه روزگار محو کرد.
---------- Post added at 05:15 AM ---------- Previous post was at 05:13 AM ----------
ای کاش این مسئولین نسباتا محترم شرکت مخابرات وقتی میری پیششون یه ج.اب درست و حسابی به سوالای ادم می دادن. درسته چیزی بلد نیستن ولی زیر بار نمی رن که چیزی بلد نیستن.
---------- Post added at 05:17 AM ---------- Previous post was at 05:15 AM ----------
سلام
تاپیک زیر هم بد نیست. تست پینگ نداره ولی سرعت داره
حامدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم از adsl 256 ما:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفقا من یه سوال دارم. منطقه ما فقط شاتل و داتک adsl پشتیبانی می کنن تهران. به نظرتون کدوم بهتره؟ شاتل eco هم پشتیبانی نمیشه اینجا. با داتک موافقید؟
سلام یه چی میخواستم پینگ پایینی داشته باشه سرعت 50 هم واسم کافیه ! واسه بازی آنلاین میگم
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
دوستان در منطقه ی پاسداران و همچنین تهران پارس بالاترین سرعت رو کدوم شرکت ارائه می ده ؟ (البته نسبت به حجم)
کلن برای این نقطه می خوام اینترنت بگیرم دنبال یه شرکت خوب تو هر کدومش هستم .
با سپاس
یه سر به تاپیک زیر بزن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حامد
---------- Post added at 09:18 PM ---------- Previous post was at 09:14 PM ----------
من یه دوره پارس داشتم پینگش بدک نیست. شاتل هم بد نبود. البته من بیش از یک سال پیش از این شرکتها سرویس میگرفتم.
آمار الانشون رو دقیق ندارم!
حامد
دوستان عزیز.
بر طبق قانون جدید هیچ شرکتی حق ارائه محدودیت حجمی به مشترکان خودش رو نداره مگر اینکه نوع سرویس هاش مورد تایید سازمان تنظیم مقررات باشه.
و همچنین جدول تعیین نرخ خدمات ADSL توسط سازمان تعیین شده که مشاهده میکنید.
از روز ابلاغ این قانون یعنی مورخه 24 مرداد سال 90 این قانون به تمام 11 شرکت PAP ابلاغ شده و لازم الجراست.
هرگونه تخطی از این قانون به کاربر حق شکایت رو داده است.
همونطور که میدونید تا کنون هیچ شرکتی حاصر به زیر بار رفتن به این قانون نشده و ازش سر باز زدن.
این وظیفه تک تک ماهایی هست که ADSL داریم که این قاونو را تا زمانی که اجرایی بشه پیگیری کنیم!
دوستان ما هم اکنون در برنامه چهارو توسعه هستیم و قانون محدودیت 128 ابلاغ شده. شایان ذکر هست که برای برنامه پنجم توسعه نیز قرار بود محدودیت 512 کیلوبیت تصویب بشه که نشد! و بنا به دلایلی محدودیت 128 کیلوبیت باز هم برای چند سال آینده تصویب شد.
پس!
اگر ما یه کاری رو انجام ندیم اون روز رو میبینید که تمام کشورهای همسایه از 1 تا 3 گیگابیت اینترنت برای منرل اساتفاده میکنن و ما کماکان درگیر 128 کیلوبیت و پینگ های فضایی خواهیم بود.
این وظیفه همه ماست که این قانون رو پیگیری کنیم و برای این کار:
1. به هیچ وجه به ISP خودتون زنگ نزنید! چون اونها نمیخوان قانون رو اجرا کنن.
2. طرف مخاطب شما سازمان تنظیم مقررات هست که مجری قانون در این زمینه هست. با این سازمان فقط مکاتبه کنید.
3. شماره تماس سازمان:
آقای سهرابی - سازمان تنظیم مقررات.
021-88113770
بعد از تماس میگین که شرکت ما قانون جدید رو رعایت نمیکنه و میخواهیم که شما پیگیری کنید.
دوستان از طریق لینک زیر شکایت کنید
فقط دقت کنید که باید شکایت از سازمان تنظیم مقررات باشه
کد:
http://shekayat.bazrasi.ir/Portal/Home/Default.aspx?CategoryID=f0e6f38a-4177-4dff-aabd-7e17bae8416a
این سایت سازمان بازرسی کل کشوره
یکی دیگه از راههای اعتراض هم ارسال پیام عدم اجرای این قانون برای بخش خبری " وبگردی " و " صرفا جهت اطلاع " 20:30 هست
اینا نشون دادن خوب می تونن این مسائل رو پیگیری کنند
من لینک صفحاتشون رو میذارم :
صرفا جهت اطلاع : کد:http://serfan.iribnews.ir/
وبگردی : کد:http://www.webgardi2030.ir/
به امید حذف محدودیت ترافیک ....
دوستان یک سوال
من وقتی که کامپیوتر رو خاموش میکنم مودم رو هم باید از پشت خاموش کنم ؟چون وقتی کامپیتور رو خاموش میکنم مودم روشن میمونه اون چراغ های power و lan ـش
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
این قانون لزوما به نفع مشترکین اینترنت تموم نمیشه، چون ممکنه باعث بشه سرویس دهنده ها سرعت اسمیه انترنت(128kbit) رو که در حال حاضر اعمال نمی شه و سرعت بالاتری ارائه می شرو، اعمال کنن و این خیلی بدتر از محدودیت حجمیه!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)