تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 844 از 1042 اولاول ... 344744794834840841842843844845846847848854894944 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,431 به 8,440 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من در این مورد بعید می دونم که بشه. چون خودمم خواستم این کارو بکنم رفتم مخابرات سنگ قلابم کردن
    تا نظر دوستان دیگه چی باشه.

حامد

ممنون دوست عزيز

من خودم قبلا با نامحدود اينکارو کردم
    مشکلي پيش نيومد.

حالا ميخاستم بدونم با محدود هم ميشه اين کارو کرد ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

والا قضیه این پورت که میگید نمی دونم چیه ولی اخه حیفه این خطرو جمع کنم کلی واسم اب خورده میخوام نگهش دارم از طرفی مصرف اینترنت گردیم بالاست باید یه نامحدود مخابرات هم جور کنم...
    از طرفی خط رو جمع کنم بخوام دوباره فعالش کنم باید یه هزینه دوباره بدم

حالا مخابرات چطوره؟ هزینه اولیه میگیره؟ هزینه هر گیگ اضافه چقدره؟ من از پارس استفاده میکنم بخاطر burst ش. در واقع بین همه ی تعرفه ها فقط یکیش سفارشیه که تا 1.5 مگ میره و واقعا هم میره یعنی روز ها که میزنم دانلود یا میره روی 192 3 4 وایمیسته یا بعضی وقت ها تا بالاتر هم میره مثلا تا 240ک ولی شب هاش افتضاحه که رایگانه...

میثم جان مخابرات هزینه راه اندازی نمی خواد.
    قیمتاش از شرکتهای خصوصی خیلی بهتره.
    سرعت هاش چند وقتیه که خوب شده و نسبتاً شب و روزش ثابته. در ضمن:
    پارس انلاین رو باید از صحنه روزگار محو کرد.

---------- Post added at 05:15 AM ---------- Previous post was at 05:13 AM ----------

ممنون دوست عزيز

من خودم قبلا با نامحدود اينکارو کردم
    مشکلي پيش نيومد.

حالا ميخاستم بدونم با محدود هم ميشه اين کارو کرد ؟
    ای کاش این مسئولین نسباتا محترم شرکت مخابرات وقتی میری پیششون یه ج.اب درست و حسابی به سوالای ادم می دادن. درسته چیزی بلد نیستن ولی زیر بار نمی رن که چیزی بلد نیستن.

---------- Post added at 05:17 AM ---------- Previous post was at 05:15 AM ----------

دوستان من تو استان گلستان هستم از مخابرات سرویس میگیرم . الان 2 هفتس که وضعیتش خیلی افتضاحه ! هر چی بهشون میگم میگن مشکل از تهرانه ! میخواستم یه ISP معرفی کنید که پینگ خیلی خوبی داشته باشه !

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

سلام
    تاپیک زیر هم بد نیست. تست پینگ نداره ولی سرعت داره
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حامد

3. این کاربر از NirvanaH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

5. این کاربر از amirhoseinmehri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

رفقا من یه سوال دارم. منطقه ما فقط شاتل و داتک adsl پشتیبانی می کنن تهران. به نظرتون کدوم بهتره؟ شاتل eco هم پشتیبانی نمیشه اینجا. با داتک موافقید؟

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

میثم جان مخابرات هزینه راه اندازی نمی خواد.
    قیمتاش از شرکتهای خصوصی خیلی بهتره.
    سرعت هاش چند وقتیه که خوب شده و نسبتاً شب و روزش ثابته. در ضمن:
    پارس انلاین رو باید از صحنه روزگار محو کرد.

---------- Post added at 05:15 AM ---------- Previous post was at 05:13 AM ----------

ای کاش این مسئولین نسباتا محترم شرکت مخابرات وقتی میری پیششون یه ج.اب درست و حسابی به سوالای ادم می دادن. درسته چیزی بلد نیستن ولی زیر بار نمی رن که چیزی بلد نیستن.

---------- Post added at 05:17 AM ---------- Previous post was at 05:15 AM ----------

سلام
    تاپیک زیر هم بد نیست. تست پینگ نداره ولی سرعت داره
    کد:
    حامد
    سلام یه چی میخواستم پینگ پایینی داشته باشه سرعت 50 هم واسم کافیه ! واسه بازی آنلاین میگم

پروفشنال cell_phone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان در منطقه ی پاسداران و همچنین تهران پارس بالاترین سرعت رو کدوم شرکت ارائه می ده ؟ (البته نسبت به حجم)
    کلن برای این نقطه می خوام اینترنت بگیرم دنبال یه شرکت خوب تو هر کدومش هستم .
    با سپاس

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

رفقا من یه سوال دارم. منطقه ما فقط شاتل و داتک adsl پشتیبانی می کنن تهران. به نظرتون کدوم بهتره؟ شاتل eco هم پشتیبانی نمیشه اینجا. با داتک موافقید؟

یه سر به تاپیک زیر بزن:
    کد:

حامد

---------- Post added at 09:18 PM ---------- Previous post was at 09:14 PM ----------

سلام یه چی میخواستم پینگ پایینی داشته باشه سرعت 50 هم واسم کافیه ! واسه بازی آنلاین میگم

من یه دوره پارس داشتم پینگش بدک نیست. شاتل هم بد نبود. البته من بیش از یک سال پیش از این شرکتها سرویس میگرفتم.
    آمار الانشون رو دقیق ندارم!

حامد

داره خودمونی میشه absa2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض قانون منع محدودیت ترافیک

دوستان عزیز.
    بر طبق قانون جدید هیچ شرکتی حق ارائه محدودیت حجمی به مشترکان خودش رو نداره مگر اینکه نوع سرویس هاش مورد تایید سازمان تنظیم مقررات باشه.
    و همچنین جدول تعیین نرخ خدمات ADSL توسط سازمان تعیین شده که مشاهده میکنید.
    از روز ابلاغ این قانون یعنی مورخه 24 مرداد سال 90 این قانون به تمام 11 شرکت PAP ابلاغ شده و لازم الجراست.
    هرگونه تخطی از این قانون به کاربر حق شکایت رو داده است.
    همونطور که میدونید تا کنون هیچ شرکتی حاصر به زیر بار رفتن به این قانون نشده و ازش سر باز زدن.
    این وظیفه تک تک ماهایی هست که ADSL داریم که این قاونو را تا زمانی که اجرایی بشه پیگیری کنیم!
    دوستان ما هم اکنون در برنامه چهارو توسعه هستیم و قانون محدودیت 128 ابلاغ شده. شایان ذکر هست که برای برنامه پنجم توسعه نیز قرار بود محدودیت 512 کیلوبیت تصویب بشه که نشد! و بنا به دلایلی محدودیت 128 کیلوبیت باز هم برای چند سال آینده تصویب شد.
    پس!
    اگر ما یه کاری رو انجام ندیم اون روز رو میبینید که تمام کشورهای همسایه از 1 تا 3 گیگابیت اینترنت برای منرل اساتفاده میکنن و ما کماکان درگیر 128 کیلوبیت و پینگ های فضایی خواهیم بود.
    این وظیفه همه ماست که این قانون رو پیگیری کنیم و برای این کار:
    1. به هیچ وجه به ISP خودتون زنگ نزنید! چون اونها نمیخوان قانون رو اجرا کنن.
    2. طرف مخاطب شما سازمان تنظیم مقررات هست که مجری قانون در این زمینه هست. با این سازمان فقط مکاتبه کنید.
    3. شماره تماس سازمان:
    آقای سهرابی - سازمان تنظیم مقررات.
    021-88113770
    بعد از تماس میگین که شرکت ما قانون جدید رو رعایت نمیکنه و میخواهیم که شما پیگیری کنید.

دوستان از طریق لینک زیر شکایت کنید

فقط دقت کنید که باید شکایت از سازمان تنظیم مقررات باشه

کد:
    http://shekayat.bazrasi.ir/Portal/Home/Default.aspx?CategoryID=f0e6f38a-4177-4dff-aabd-7e17bae8416a
    این سایت سازمان بازرسی کل کشوره

یکی دیگه از راههای اعتراض هم ارسال پیام عدم اجرای این قانون برای بخش خبری " وبگردی " و " صرفا جهت اطلاع " 20:30 هست

اینا نشون دادن خوب می تونن این مسائل رو پیگیری کنند
    من لینک صفحاتشون رو میذارم :

صرفا جهت اطلاع : کد:http://serfan.iribnews.ir/

وبگردی : کد:http://www.webgardi2030.ir/

به امید حذف محدودیت ترافیک ....

11. این کاربر از absa2004 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز akharwarbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    terun

پيش فرض

دوستان یک سوال

من وقتی که کامپیوتر رو خاموش میکنم مودم رو هم باید از پشت خاموش کنم ؟چون وقتی کامپیتور رو خاموش میکنم مودم روشن میمونه اون چراغ های power و lan ـش

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان عزیز.
    بر طبق قانون جدید هیچ شرکتی حق ارائه محدودیت حجمی به مشترکان خودش رو نداره مگر اینکه نوع سرویس هاش مورد تایید سازمان تنظیم مقررات باشه.
    و همچنین جدول تعیین نرخ خدمات ADSL توسط سازمان تعیین شده که مشاهده میکنید.
    از روز ابلاغ این قانون یعنی مورخه 24 مرداد سال 90 این قانون به تمام 11 شرکت PAP ابلاغ شده و لازم الجراست.
    هرگونه تخطی از این قانون به کاربر حق شکایت رو داده است.
    همونطور که میدونید تا کنون هیچ شرکتی حاصر به زیر بار رفتن به این قانون نشده و ازش سر باز زدن.
    این وظیفه تک تک ماهایی هست که ADSL داریم که این قاونو را تا زمانی که اجرایی بشه پیگیری کنیم!
    دوستان ما هم اکنون در برنامه چهارو توسعه هستیم و قانون محدودیت 128 ابلاغ شده. شایان ذکر هست که برای برنامه پنجم توسعه نیز قرار بود محدودیت 512 کیلوبیت تصویب بشه که نشد! و بنا به دلایلی محدودیت 128 کیلوبیت باز هم برای چند سال آینده تصویب شد.
    پس!
    اگر ما یه کاری رو انجام ندیم اون روز رو میبینید که تمام کشورهای همسایه از 1 تا 3 گیگابیت اینترنت برای منرل اساتفاده میکنن و ما کماکان درگیر 128 کیلوبیت و پینگ های فضایی خواهیم بود.
    این وظیفه همه ماست که این قانون رو پیگیری کنیم و برای این کار:
    1. به هیچ وجه به ISP خودتون زنگ نزنید! چون اونها نمیخوان قانون رو اجرا کنن.
    2. طرف مخاطب شما سازمان تنظیم مقررات هست که مجری قانون در این زمینه هست. با این سازمان فقط مکاتبه کنید.
    3. شماره تماس سازمان:
    آقای سهرابی - سازمان تنظیم مقررات.
    021-88113770
    بعد از تماس میگین که شرکت ما قانون جدید رو رعایت نمیکنه و میخواهیم که شما پیگیری کنید.

دوستان از طریق لینک زیر شکایت کنید

فقط دقت کنید که باید شکایت از سازمان تنظیم مقررات باشه

کد:
    http://shekayat.bazrasi.ir/Portal/Home/Default.aspx?CategoryID=f0e6f38a-4177-4dff-aabd-7e17bae8416a
    این سایت سازمان بازرسی کل کشوره

یکی دیگه از راههای اعتراض هم ارسال پیام عدم اجرای این قانون برای بخش خبری " وبگردی " و " صرفا جهت اطلاع " 20:30 هست

اینا نشون دادن خوب می تونن این مسائل رو پیگیری کنند
    من لینک صفحاتشون رو میذارم :

صرفا جهت اطلاع : کد:http://serfan.iribnews.ir/

وبگردی : کد:http://www.webgardi2030.ir/

به امید حذف محدودیت ترافیک ....
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

این قانون لزوما به نفع مشترکین اینترنت تموم نمیشه، چون ممکنه باعث بشه سرویس دهنده ها سرعت اسمیه انترنت(128kbit) رو که در حال حاضر اعمال نمی شه و سرعت بالاتری ارائه می شرو، اعمال کنن و این خیلی بدتر از محدودیت حجمیه!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •