شاید ping خوب نیست. برو تو سایت زیر و یه تست بگیر و نتیجه اش رو بذار ببینیم چطوره؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شاید ping خوب نیست. برو تو سایت زیر و یه تست بگیر و نتیجه اش رو بذار ببینیم چطوره؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
مودم adsl من d-link 2520U هست. ..هر کاری می کنم از طریق lan نمی تونه وصل شه به pc ...
یعنی وقتی کابل رو وصل می کنم چراغ lan روشن میشه اما اون آیکن دوتا کامپیوتر اون پایین نمیاد...الان هم با usb وصلم. اما من می خوام با lan وصل شم لطفا راهنماییم کنید
دوستان راه حلی برای ریست شدن مودم من نیست...؟؟؟؟؟
مودمت چی بود؟
سلام. دوستان من اولين بار ميخواستم مودممو خودم تنظيم كنم كه مراحل زير رو انجام دادم ولي زماني كه ميخواستم به اينترنت وصل بشم با ارور 678 مواجه شدم. حالا خواهشا با دقت مراحلو نگاه بكنين و ببينين ديگه بايد چيكار كنم . تمام تنظيماتو چك كنين. ip و ... در ضمن داخل تنظيمات مودم اون x داخل ip رو گفته از 3 تا253 بزارين.
عكس اول و دوم ip به كامپيوتر دادم به صورت زير. حالا ببينين ip و Default Gateway و Subnet Mask رو درست انجام دادم.
اين عكساهم تنظيمات مودم رو نشون ميده كه فقط كارايي كه در تصوير مشخصه رو انجام دادم و كار اضافي نكردم. راستي نام سرويس كه داخل تنظيمات اومده ربطي به شركت نداره ؟؟؟؟ نام سرويسم بايد بر حسب vpi و vci باشه؟؟؟ شركتم بهم گفت vpi و vci و 0و 59 بزار و اگر جواب نداد 35 بزار كه من هر دوشو امتحان كردم بازم وصل نشد. خواهشا بگين كار ديگه اي نبايد انجام بدم؟؟
لطفا با دقت نگاه كنين و راهنمايي كنين. ممنون.
داخل کانکشن آیپی و دی ان اس رو اتوماتیک کن.
مودم رو بزار رو ppoe llc یوزر پسوردتو بده vpi و vci هم بزن.
سیو کن.
اگه مودمو دستکاری نکرده باشی باید وصل شی.
سلام. من كارهاي زير رو انجام دادم. زماني هم كه سيوش كردم كامپيوترو ريست كردم ولي زماني كه بالا اومد اصلا وصل نشد. يه سوال. زماني كه بزاري رو اتوماتيك بايد كانكشن بسازي؟؟؟
راستي من قبلا مشترك صبا بودم و مودمم رو اونا تنظيم كردن اما حالا مشترك پارس شدم . اين مشكلي ايجاد نميكنه تو تنظيمات؟؟؟
منظورت از دستكاري مودم چيه؟؟؟ يعني چيكارش بايد كرده باشم؟؟؟
اصلا براي وصل شدن كدوم تنظيمات بايد درست باشه؟؟؟ شما بگين كه من ببينم دستكاري كردم يا نه؟؟؟
اينم عكس به ترتيب. اولي ip رو اتوماتيك گذاشتم بعديا هم تنظيمات مودمه.
![]()
تو شیراز احتمالاً
vpi=0
vci=59
سیو کنید.
بعد باید وصل شه.
کانکشنم نمیخواد مودم خودش به اینترنت وصل میشه. شما هم با همون local area network یا لن وصل میشید به مودم.
اگه نشد اون سوراخ رو مودم رو با یه چوب کبریت چند ثانیه نگه دارید مودم که ریست شد از اول تنظیم کنید تنظیمات دیگشم دستکاری نکنید.
Last edited by Exir; 21-07-2010 at 21:07.
کسی راه حلی واسه ما نداره ؟![]()
توی صفحه قبل نوشتم دیگه Mt882
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)