تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 844 از 940 اولاول ... 344744794834840841842843844845846847848854894 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,431 به 8,440 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

اگه نباشه جاش خالی می مونه samyar_red's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من این پچ و دانلود کردم و نصبشم کردم تو محل بازی (یعنی خودش اتوماتیک اونجا نصب شد)
    ولی هیچ تغییری تو بازی نمیبینم . لطفا بگید مشکل از کجاست؟ البته کیت سرور هم نصبه . یعنی بایدکیت سرور و بعد نصب این پچ غیر فعال کرد؟؟
    ممنون میشم کمک کنید
    بعد بگید ارزششو داره با وجود این پچی که دانلود کردم برم پچ 1.4 رو هم دانلود کنم؟ یا همین گیم اکسس خودش خوبه؟!
    خواهشا اگه کسی میدونه بگه . سرویس شدم تا این پچ 26 مگی رو دانلود کردم ولی نمیشه بزارمش تو بازی. اگه کسی میدونه بگه منتظرم نزارید

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

كسي ترينري نداره توي مسترليگ پول رو زياد كنم ؟
    با برنامه Artmoney ميشه كه يه برنامه حرفي ايه و كمي توضيح لازمه.اما يه برنامه هم مخصوص اينكار هست به اسم SponZor كه راحتتر هستش.
    لينك دانلود SponZor با حجم 1.37 مگا:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    --------------------------------------------------------------------------------------------

من این پچ و دانلود کردم و نصبشم کردم تو محل بازی (یعنی خودش اتوماتیک اونجا نصب شد)
    ولی هیچ تغییری تو بازی نمیبینم . لطفا بگید مشکل از کجاست؟ البته کیت سرور هم نصبه . یعنی بایدکیت سرور و بعد نصب این پچ غیر فعال کرد؟؟
    ممنون میشم کمک کنید
    بعد بگید ارزششو داره با وجود این پچی که دانلود کردم برم پچ 1.4 رو هم دانلود کنم؟ یا همین گیم اکسس خودش خوبه؟!

خواهشا اگه کسی میدونه بگه . سرویس شدم تا این پچ 26 مگی رو دانلود کردم ولی نمیشه بزارمش تو بازی. اگه کسی میدونه بگه منتظرم نزارید
    شما مشكل در نصب داري؟ اينكه مي گي نميشه بذارمش تو بازي منظورت چيه؟ اگه براي تغييرات ميگي كه بايد يه فايل به اسم cv0f.img در مسير C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download داشته باشي.اگه نداري بگو تا لينك بدم پچ 1.40 رو همراه با همين فايل هستش دانلود كن.زياد هم دنبال پچهاي نزديك هم نباش زياد تفاوتي ندارن.
    درمورد كيت سرور هم بگم بعضي پچها قابليت نصب كيت سرور رو از بين مي برن يعني ديگه نميشه استفاده كرد.
    Last edited by mohammad_87; 26-06-2009 at 04:33.

3. 4 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز linkin_park's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون ... میشه بگید الان چه پچی با این ورژن 1.4 سازگاره ؟ و لینک GA patch 4 رو هم بذارین ...

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

محسن خان اگه 3 بازي متوالي ابتداي رو 8 بگيري توي هر پستي باشي بازي سوم به نيمكت ذخيره ها مي ري و بعدش همون نكست مچ مياد مشكل نمره هاي پايينت هست. در ضمن اگه روند نمرات 8 و 7.5 رو تا 7 -8 بازي اول ادامه بدي توي همون فته هشتم - نهم به تيم ملي كشورت دعوت ميشي.

و اما محمد جان وقتي با پرو اوو مليت رو تغيير ميدي تغيير داده ميشه فقط بايد اون فصل به پايان برسه تا به تيم ملي كشور جديد دعوت بشي فرض كن مثلا امسال قرار با تيم ملي اسپانيا توي جام جهاني بازي كني قبل اتمام فصل مليت رو تغيير بدي با اينكه مليتت مثلا به ايراني تغير مي كنه ولي باز هم اون جام جهاني رو واسه اسپانيا بازي مي كني فصل كه تموم شد درست فصل بعدش دعوت ميشي به تيم ملي كشور جديد. موفق باشي

6. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

محسن خان اگه 3 بازي متوالي ابتداي رو 8 بگيري توي هر پستي باشي بازي سوم به نيمكت ذخيره ها مي ري و بعدش همون نكست مچ مياد مشكل نمره هاي پايينت هست. در ضمن اگه روند نمرات 8 و 7.5 رو تا 7 -8 بازي اول ادامه بدي توي همون فته هشتم - نهم به تيم ملي كشورت دعوت ميشي.
    ممنون
    حالا این پست من توی نمره گرفتنم هم تاثیر داره؟
    اگه توی یه بازی هر چی توپ بهم رسید پاس بدم و یا یه مقدار با به توپ حرکت کنم و پاس بدم نمره ی خوبی میگیرم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه gomnam23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    esfehan

پيش فرض

با برنامه Artmoney ميشه كه يه برنامه حرفي ايه و كمي توضيح لازمه.اما يه برنامه هم مخصوص اينكار هست به اسم SponZor كه راحتتر هستش.
    لينك دانلود SponZor با حجم 1.37 مگا:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    --------------------------------------------------------------------------------------------
    این سایته دانلودش کجاست؟ یه جاش نوشته : server full

اگه نباشه جاش خالی می مونه hessi19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    بــوشـــهــر

2 کمک

توی مسترلیگ برای خریدن بازیکن و در هنگام سرچ چطوری باید بازیکن هایی انتخاب کنیم که پیشرفت بالایی دارند؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه MORTAZA.2FUN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Azerbaycan

12

آقا من become a legend قبلیم پاک شد و تو این جدیده هر چی بازی میکنم next match نمیاد
    الان 7-8 تا باره دارم تمرین میکنم
    نمره هام هم اکثرا 6.5 هست
    مشکل از کجاست؟
    سلام محسن جان
    همون طور که ارمین و محمد عزیز گفتن باید شما امتیاز هایی که می گیرید باید حداقل از 7.5 پایین تر نباشه با این و ضع می تونی توی هفته ی چهارم به عنوان بازیکن ذخبره و نیمکت نشین وارد بازی بشی .

ممنون
    حالا این پست من توی نمره گرفتنم هم تاثیر داره؟
    اگه توی یه بازی هر چی توپ بهم رسید پاس بدم و یا یه مقدار با به توپ حرکت کنم و پاس بدم نمره ی خوبی میگیرم؟
    دوست عزیز تنها پاس گل دادن نیست باید توی گل زدن هم سعی کنی با توجه به پست شما ... شما باید حداقل موقعی که کرنر میشه برید و یه گل بزنید در غیر این صورت پست شما طوری نیست که نقش حمله رو بازی کنید و گل بزنید ....
    اما اگه تنها خواستید پاسور باشید باید اگثر پاس های شما درست باشه و به طرفی که پاس دادید باید یه حرکتی برای گل زدن انجام داده باشه مثلا رفته گل بزنه ولی به تیر خورده و باید تو حالت پاسور بیشترین پاس ها رو بدید و لی اگه نشد خودتون رو تو محوطه ی جریمه قرار بدید تا خودتون گل بزنید من مثلا تو همین پست خیلی تلاش کردم که یاس بدم گل بشه و لی نشده یا به بیرون رفته یا به تیر خورده یا دروازه بان گرفته خیلی کم شده که پاس من گل بشه به همین خاطر من پاس کاری زیادی کردم تا برسه به محوطه و بازیکنان رو دیریبل کردم و رفتم گل زدم ....
    حتی شما می تونید به عنوان یه پاسور از کناره ها حمله کنید و از اونجا به محوطه ی جریمه سانتر کنید این احتمالش بیشتر هست که پاس شما گل بشه .
    ببخشید که زیاد توضیح دادم و سرتون رو به درد اوردم .....
    موفق باشید

11. این کاربر از MORTAZA.2FUN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام كراسر جان
    يادته يه مجموعه درست كرده بودي واسه اين بازي تازگي ها كه شامل اپشن فايل و اديت و پچ و تصحيح نام و تركيب و استاديم هاي جديد و ................ غيره بود و گفته بودي خيلي روش كار كردي و چندين هفته است روش كار كردي و زحمت كشيدي براش

من الان هر چه قدر ميگردم پيداش كنم واسه دانلود پيداش نميكنم اگه زحمتي نيست لطف كن اينجا دوباره لينك تست شده اش رو يا هر جايي كه اپلود كردي اينجا قرار بده تا دانلود كنم چون اون دفعه يادم رفت و...... تا اينكه الان دوباره يادم افتاد ولي پيدا نكردم اونو و اينم ميدونم كه چيزي كه تو درستش كرده باشي واقعا ميارزه واسه دانلود- پس منتظرم

راستي عزيز جون من تا حالا هيچ پچي دانلود نكردم اگه اينو كه ميخواي قرار بدي نياز به چيزه ديگه هم واسه دانلود داشت اونارو هم بذار اينجا -دستت هم پيشاپبش درد نكنه عزيز -
    نميدونم چقدر باهات امروز حرف دارم من . دي دي دي
    راستي چند تا استاديم توپ و قشنگ هم با چمن توپ مي خوام اگه شد كه اونم بذار واسه دانلود ..........

دوست جونم لفا لينك ها رو همين جا بذار و منو نفرست به تاپيك يا پست هاي ديگه واسه پيدا كردنشون
    ممنونتم كه هميشه بهمون حال ميدي

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

راستي اگه واسه نصب اين مورد كه مي خواي بذاري نيازي به نصب پچ هاي قبلي ارائه شده هم بود لطف كن اونارو هم قرار بده ممنونتم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •