خواهشا اگه کسی میدونه بگه . سرویس شدم تا این پچ 26 مگی رو دانلود کردم ولی نمیشه بزارمش تو بازی. اگه کسی میدونه بگه منتظرم نزارید![]()
خواهشا اگه کسی میدونه بگه . سرویس شدم تا این پچ 26 مگی رو دانلود کردم ولی نمیشه بزارمش تو بازی. اگه کسی میدونه بگه منتظرم نزارید![]()
با برنامه Artmoney ميشه كه يه برنامه حرفي ايه و كمي توضيح لازمه.اما يه برنامه هم مخصوص اينكار هست به اسم SponZor كه راحتتر هستش.
لينك دانلود SponZor با حجم 1.37 مگا:
--------------------------------------------------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما مشكل در نصب داري؟ اينكه مي گي نميشه بذارمش تو بازي منظورت چيه؟ اگه براي تغييرات ميگي كه بايد يه فايل به اسم cv0f.img در مسير C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download داشته باشي.اگه نداري بگو تا لينك بدم پچ 1.40 رو همراه با همين فايل هستش دانلود كن.زياد هم دنبال پچهاي نزديك هم نباش زياد تفاوتي ندارن.
درمورد كيت سرور هم بگم بعضي پچها قابليت نصب كيت سرور رو از بين مي برن يعني ديگه نميشه استفاده كرد.
Last edited by mohammad_87; 26-06-2009 at 04:33.
ممنون ... میشه بگید الان چه پچی با این ورژن 1.4 سازگاره ؟ و لینک GA patch 4 رو هم بذارین ...
محسن خان اگه 3 بازي متوالي ابتداي رو 8 بگيري توي هر پستي باشي بازي سوم به نيمكت ذخيره ها مي ري و بعدش همون نكست مچ مياد مشكل نمره هاي پايينت هست. در ضمن اگه روند نمرات 8 و 7.5 رو تا 7 -8 بازي اول ادامه بدي توي همون فته هشتم - نهم به تيم ملي كشورت دعوت ميشي.
و اما محمد جان وقتي با پرو اوو مليت رو تغيير ميدي تغيير داده ميشه فقط بايد اون فصل به پايان برسه تا به تيم ملي كشور جديد دعوت بشي فرض كن مثلا امسال قرار با تيم ملي اسپانيا توي جام جهاني بازي كني قبل اتمام فصل مليت رو تغيير بدي با اينكه مليتت مثلا به ايراني تغير مي كنه ولي باز هم اون جام جهاني رو واسه اسپانيا بازي مي كني فصل كه تموم شد درست فصل بعدش دعوت ميشي به تيم ملي كشور جديد. موفق باشي
ممنونمحسن خان اگه 3 بازي متوالي ابتداي رو 8 بگيري توي هر پستي باشي بازي سوم به نيمكت ذخيره ها مي ري و بعدش همون نكست مچ مياد مشكل نمره هاي پايينت هست. در ضمن اگه روند نمرات 8 و 7.5 رو تا 7 -8 بازي اول ادامه بدي توي همون فته هشتم - نهم به تيم ملي كشورت دعوت ميشي.
حالا این پست من توی نمره گرفتنم هم تاثیر داره؟
اگه توی یه بازی هر چی توپ بهم رسید پاس بدم و یا یه مقدار با به توپ حرکت کنم و پاس بدم نمره ی خوبی میگیرم؟
این سایته دانلودش کجاست؟ یه جاش نوشته : server full
توی مسترلیگ برای خریدن بازیکن و در هنگام سرچ چطوری باید بازیکن هایی انتخاب کنیم که پیشرفت بالایی دارند؟؟![]()
سلام محسن جان
همون طور که ارمین و محمد عزیز گفتن باید شما امتیاز هایی که می گیرید باید حداقل از 7.5 پایین تر نباشه با این و ضع می تونی توی هفته ی چهارم به عنوان بازیکن ذخبره و نیمکت نشین وارد بازی بشی .
دوست عزیز تنها پاس گل دادن نیست باید توی گل زدن هم سعی کنی با توجه به پست شما ... شما باید حداقل موقعی که کرنر میشه برید و یه گل بزنید در غیر این صورت پست شما طوری نیست که نقش حمله رو بازی کنید و گل بزنید ....
اما اگه تنها خواستید پاسور باشید باید اگثر پاس های شما درست باشه و به طرفی که پاس دادید باید یه حرکتی برای گل زدن انجام داده باشه مثلا رفته گل بزنه ولی به تیر خورده و باید تو حالت پاسور بیشترین پاس ها رو بدید و لی اگه نشد خودتون رو تو محوطه ی جریمه قرار بدید تا خودتون گل بزنید من مثلا تو همین پست خیلی تلاش کردم که یاس بدم گل بشه و لی نشده یا به بیرون رفته یا به تیر خورده یا دروازه بان گرفته خیلی کم شده که پاس من گل بشه به همین خاطر من پاس کاری زیادی کردم تا برسه به محوطه و بازیکنان رو دیریبل کردم و رفتم گل زدم ....
حتی شما می تونید به عنوان یه پاسور از کناره ها حمله کنید و از اونجا به محوطه ی جریمه سانتر کنید این احتمالش بیشتر هست که پاس شما گل بشه .
ببخشید که زیاد توضیح دادم و سرتون رو به درد اوردم .....
موفق باشید![]()
سلام كراسر جان
يادته يه مجموعه درست كرده بودي واسه اين بازي تازگي ها كه شامل اپشن فايل و اديت و پچ و تصحيح نام و تركيب و استاديم هاي جديد و ................ غيره بود و گفته بودي خيلي روش كار كردي و چندين هفته است روش كار كردي و زحمت كشيدي براش
من الان هر چه قدر ميگردم پيداش كنم واسه دانلود پيداش نميكنم اگه زحمتي نيست لطف كن اينجا دوباره لينك تست شده اش رو يا هر جايي كه اپلود كردي اينجا قرار بده تا دانلود كنم چون اون دفعه يادم رفت و...... تا اينكه الان دوباره يادم افتاد ولي پيدا نكردم اونو و اينم ميدونم كه چيزي كه تو درستش كرده باشي واقعا ميارزه واسه دانلود- پس منتظرم
راستي عزيز جون من تا حالا هيچ پچي دانلود نكردم اگه اينو كه ميخواي قرار بدي نياز به چيزه ديگه هم واسه دانلود داشت اونارو هم بذار اينجا -دستت هم پيشاپبش درد نكنه عزيز -
نميدونم چقدر باهات امروز حرف دارم من . دي دي دي
راستي چند تا استاديم توپ و قشنگ هم با چمن توپ مي خوام اگه شد كه اونم بذار واسه دانلود ..........
دوست جونم لفا لينك ها رو همين جا بذار و منو نفرست به تاپيك يا پست هاي ديگه واسه پيدا كردنشون
ممنونتم كه هميشه بهمون حال ميدي
راستي اگه واسه نصب اين مورد كه مي خواي بذاري نيازي به نصب پچ هاي قبلي ارائه شده هم بود لطف كن اونارو هم قرار بده ممنونتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)