تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 844 از 923 اولاول ... 344744794834840841842843844845846847848854894 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,431 به 8,440 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

آخر فروم باز jedivssith's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

درود

عبارت Did you know را که در زمان گذشته ساده است را در خیلی موارد در سایتها, مجلات و محاوره دیده و شنیده اید که خوب معنی بسیار ساده آیا می دانستی...؟ را می دهد. خب چرا از زمان حال کامل یا Present Perfect استفاده نمی شود؟ مثلا من نمی دانم شما فیلم ترمیناتور را دیده اید یا نه و می پرسم Have you watched Terminator? سوال من این است که چرا با حال کامل پرسیده و مطرح نمی شود چون من نمی دانم طرف مقابلم آیا می داند یا نه اما سوال در زمان گذشته ساده است نه حال کامل مانند مثال بالا که گفتم.

سپاس

2. این کاربر از jedivssith بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

درود

عبارت Did you know را که در زمان گذشته ساده است را در خیلی موارد در سایتها, مجلات و محاوره دیده و شنیده اید که خوب معنی بسیار ساده آیا می دانستی...؟ را می دهد. خب چرا از زمان حال کامل یا Present Perfect استفاده نمی شود؟ مثلا من نمی دانم شما فیلم ترمیناتور را دیده اید یا نه و می پرسم Have you watched Terminator? سوال من این است که چرا با حال کامل پرسیده و مطرح نمی شود چون من نمی دانم طرف مقابلم آیا می داند یا نه اما سوال در زمان گذشته ساده است نه حال کامل مانند مثال بالا که گفتم.

سپاس

4. این کاربر از jedivssith بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amin.P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام.
    این متن رو لطفا به انگلیسی برگردونید طوری که خیلی مودبانه جلوه بده :

با سلام خدمت کاربران گرامی .
    با توجه به گسترش روز افزون سایت تصمیم بر این گرفتیم که اعضای سایت نیز بتوانند پست ارسال کنند .
    برای تشویق هر چه بیشتر شما عزیزان پست هایی که در سایت ما زده میشود توسط تیم ما در انجمن های بزرگ پخش خواهد شد
    لطفا چند نمونه از تاپیک یا پست خود در سایت های دیگر را برای ما ارسال کنید تا دسترسی شما ارتقا پیدا کند .
    کافیست امتحان کنید !

داره خودمونی میشه intellectual2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Halfway House

پيش فرض

با سلام.

دوستان در مورد واژه ی Termic ( ترمیک-مثال: دوره های ترمیک و فشرده زبان) ، به کار بردن این واژه آیا صحیحه؟ من سرچ کردم و دیدم که اصلا همچین کلمه ای در زبان انگلیسی وجود نداره و در زبان رومانیایی معادل کلمه Thermal هست. نظر شما؟

متشکرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام.

دوستان در مورد واژه ی Termic ( ترمیک-مثال: دوره های ترمیک و فشرده زبان) ، به کار بردن این واژه آیا صحیحه؟ من سرچ کردم و دیدم که اصلا همچین کلمه ای در زبان انگلیسی وجود نداره و در زبان رومانیایی معادل کلمه Thermal هست. نظر شما؟

متشکرم

ترمیک به فارسی جا افتاده همه هم میگن.....ولی اگه بگی Termic courses باید به اون موسسه بگی که آب قطعه.....اگه منظور کلاسهایی که ترم به ترم برگزار میشه باید بگن Termly Courses که باز هم جالب نیست چوت هر دوره ای Term داره واسه خودش دیگه.......5 days per week courses, intensive courses....اینها بهتره...

8. این کاربر از ballboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

درود

متن پایین مربوط به سایت بود که در مقاله ای از اون استفاده می کنم می خواستم بدونم اون are که به رنگ قرمز متمایز کردم اضافی و از لحاظ گرامری غلط است یا نه؟ من بهش مشکوک هستم و اگر هم درست به کار رفته باشه من نکته گرامری و جای اون رو بعد از and و قبل از therefore نفهمیدم.

Given their individualism, they rarely bear the authority of other people, and are therefore more often self-made people, free-thinkers and entrepreneurs, rather than conventional academics or professionals employed by a company.
    بدرود

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام
    عبارت mac که اول بعضی از اسما میاد ، با mc از لحاظ تلفظ فرق داره؟
    مثلاً تلفظ McLachlan با MacLachlan فرق داره؟

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

سلام
    عبارت mac که اول بعضی از اسما میاد ، با mc از لحاظ تلفظ فرق داره؟
    مثلاً تلفظ McLachlan با MacLachlan فرق داره؟
    خیر فرقی ندارن

12. 2 کاربر از saeed_136915 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

عزیزان مثلا "شرکت بازرگانی نوین پارسیان فردا " یک اسم همین جوری نوشتیم.
    این چطوری به انگلیسی باید نوشت؟ کلا قانونش چطوری هست؟ کدام کلمه ها ترجمه مشن و کدام نمیشن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود

متن پایین مربوط به سایت بود که در مقاله ای از اون استفاده می کنم می خواستم بدونم اون are که به رنگ قرمز متمایز کردم اضافی و از لحاظ گرامری غلط است یا نه؟ من بهش مشکوک هستم و اگر هم درست به کار رفته باشه من نکته گرامری و جای اون رو بعد از and و قبل از therefore نفهمیدم.

Given their individualism, they rarely bear the authority of other people, and are therefore more often self-made people, free-thinkers and entrepreneurs, rather than conventional academics or professionals employed by a company.
    بدرود
    باید باشه ولی therefore باید بره تو کاما چون مثل یک disjunct عمل میکنه

15. این کاربر از ballboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •