اینترنت منم امروز از ساعت 4تا6 دقیقا 2ساعت قطع بود ولی تلفن نه
الانم که وصل شده پینگ با سرورهای آمریکا زیر 140msست
![]()
اینترنت منم امروز از ساعت 4تا6 دقیقا 2ساعت قطع بود ولی تلفن نه
الانم که وصل شده پینگ با سرورهای آمریکا زیر 140msست
![]()
Last edited by urumchi; 04-03-2015 at 18:23.
پینگ آنا اینترنت فوق العاده شده! امروز تست کردم با گوگل حدودا 70 بود و با سرورهای اروپا هم زیر 90ms بود. کسایی که گیمر هستن براشون عالیه
لطفا اگر براتون امکان داره یک تست تککانکشن از سایت testmy.net سرور آمریکا قرار بدید!![]()
فکر نکنم که بشه. مغازه یکی از آشناها بود اونجا تست کردم ( به این زودیا هم نمیرم) سرعت لود صفحات که خوب بود
پارسال زمستون که از آنا داشتم همین وضعیتو داشت ولی بدبختانه ثبات نداشت وگرنه عمرا تخلیه نمی کردم چون من 90% مواقع فقط وبگردی می کنم و بعضی وقتام گیم میزنم
دوستان من هم بعد مدت ها اومدم تو تاپیک
سرویس 128 نامحدود 3 ماهه مکس نت رو دارم. میخوام یه محدود بگیرم که شبانه دانلود بکنم
اولین سوالم این هست که سرویس هایی در حد 2 تا 8 مگ رو تو منطقه ما میدن؟ ( مرکز مخابراتی چهارراه ولی عصر )
بعد این که کدوم سرویس و از چه شرکتی رو پیشنهاد میدید؟
این پارس آنلاین سرویس هایی داره که نوشته این جریانش رو کسی میدونه؟ ( به جز مخابرات )
سرویس هایی رو که تاحالا نگاه کردم:
سرویس های ترکانت رو نگاه می کردم 2 مگ، 3 گیگ رو 22.5 هزار تومن میدن ( 1 تا 9 دانلود شبانه و ضریب 1به 1)، همین سرویس و همین سرویس رو آنانت 24 تومن میده ( 1 تا 8.5 دانلود رایگان )، های وب هم سرویس 1 به 2 مگ با ضریب اشتراک 1 به 8 و با حجم 2 گیگ رو 17 تومن میده ( که با هزینه 1 گیگ اضافی میشه 20.5 هزار تومن )
تقریبا میشه گفت همشون در یک رنج قیمت هستند ولی کیفیت کدوم یکی بهتره؟ ( از لحاظ سرعت تو ساعات رایگان + عدم قطعی دقیقه به دقیقه )
با تشکر...
آقا دو سه روزه میخام اینترنتمو شارژ کنم میگه پذیرنده نامعتبر هس. به کجا باید شکایت کنیم ؟؟
![]()
اتفاقا الان میخواستم بیان تو تاپیک همینو بپرسم.ماله منم 3 روزه اینجوریه.واقعا شورشو دراوردن دیگه.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
منم همین مشکلو دارم
چرا رسیدگی نمیکنن
کسی راه حلی نداره واسه این موضوع ؟
الان اين رو زده رو سايتش :
مراجعه کننده عزیز ، با عرض پوزش به دلیل به روز رسانی فعالیت این سامانه تا اتمام این عملیات در حالت تعلیق می باشد. مشترکین پیش دریافت می توانند با مراجعه به امورمشترکین نسبت به ثبت نام یا شارژ اقدام کنند و مشترکین پس دریافت علاوه بر مراجعه به امورد مشترکین می توانند از طریق سامانه 2020 اقدام به شارژ نمایند.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)