والا 4230 بد هم نیست . فکر کنم تو این قیمت همین بهتر پیدا نشه ولی تو مارکای دیگه هم دوستان باید نظر بدن تا ببینیم. قیمتش هم 465000 تومن.
آره هیچ مشکلی نداره میتونی خودت ویندوز نصب کنی روش .
والا 4230 بد هم نیست . فکر کنم تو این قیمت همین بهتر پیدا نشه ولی تو مارکای دیگه هم دوستان باید نظر بدن تا ببینیم. قیمتش هم 465000 تومن.
آره هیچ مشکلی نداره میتونی خودت ویندوز نصب کنی روش .
راستی میدونم بزور جور کرده ولی 525 بده این مدل acer eme e725 هم خوبه . یکم بهتره کانفیگش .
زیگورات مودم اکسترنال نمیده ؟؟؟
آخه میگن بعضی گارانتی ها مودم روی دستگاه میدن
اگه بخوام جدا بگیرم چنده؟
Last edited by shervin206; 18-07-2009 at 18:50.
مرسي pami_wega جان و يه چند تاسوال ديگه
اولا از لحاظ كنترل دماييe6500 چطوره زود كه داغ نميكنه؟
و بعدش به نظر شما تفاوت مانيتور wxga و +wxga اونقدر هست كه بخوام بابتش 80 90 تومان زيادتر بدم
مرسي از راهنماييتون
سلام به همه دوستان و عزیزان عضو سایت . شما رو به خدا من رو راهنمایی کنید خواهش میکنم. من به دنبال یک لپ تاپ با قیمت زیر 1میلیون میگردم و بین مدل های موجود در برند های سونی.اچ پی.ایسوز.دل.اپل.ایسر.فوجیتس � زیمنس. واقعا ماندم چی کار کنم .میخواهم مثل پی سی ازش کار بکشم 12ساعتی روشن باشه .واسه بازی نمیخوام.وبیشتر اینترنت وکارایه معمولی
حالا من نمیدونم چی بگیرم حتی کل بازار ها رو هم زیر و رو کردم ولی میخوام یک حرفه ایی کمکم کنه و حد اقل چند تا مدل توپ پیشنهاد بده
البته من بدنبال قيمت 500-700هزار تومان هستم.ودر ايران بدنبال برندهاي asus.hp.dell.fujitsusiemens.هستم ونظر خودم ايسوز و دل ميباشد.
در ضمن همون طور كه گفتم من كلي دنبالش گشتم ولي ميخوام يه حرفه ايي كه از همه چيش سر در مياره چند مدل خوب از دل وايسوز با قيمت500-700بهم معرفي كنه.
مگه اينكه شما مدل هايي از برند هاي ديگه بدونيد كه از دل و ايسوز بهتر باشن.
ممنون
همچنين من خودم تمامي مدل هاي زير يك ميليون برندهاي ذكر شده را با تمامي مشخصات دارم ولي نميتوانم به راحتي تشخيص دهم كه كدام بهتر است به هممين دليل به كمك يه متخصص كه آشنا ييت زيادي با انواع لپ تاپ ها دارد نيازمندم
با تشکراز همه. من دنبال یه حرفه ایی هستم که زیر و بم لپ تاپ ها رو بخوبی بدونه.مثلا فرق و مزیت و بدی های سی پی یو ها و وی جی ای ها و... رو بدونه .
مثلا بین سی پی یو های
core2duo /dual core /celeron /amd /atom /intel ulv 1.4 /turion /core solo /amd x2 /centreon /intel quad core /intel core2quad و...
فرق و مزیت و بدی های شونو بدونه و به من مدلی رو معرفی کنه که از سی پی یو خوبی برخورداره
(وهمچنین در مورد وی جی ای . مثلا آن برد نباشه)وبا نگاه کلی به جزییاتو مشخصات لپ تاپ مدلیو بهم معرفی کنه که مورد نیاز من باشه
-------------------------------------------------------------------
کسی میدونه قیمت لپتاپ تو دوبی یا اروپا چقدر با ایران فرق مینکه؟
اگه تا 200.000تومان باشه ارزش داره بگم از اون وربیاد.
اگه قرار باشه از اونجا واسم بیاد دنبال مدل های ایسوز/سونی/اپل/آی بی ام هستم با قیمت$ 500-700اونجا
شنیدم اگه یه نفر بخواد 1دونه لپ تاپ واسه خودشم بیاره باید باطری و سیم برق شو قایم کنه وگرنه گمرک میگیره درسته؟
حالا موندم ما تو ایتالیا و المان فامیل داریم ولی چیزه زیادی از لپ تاپ نمیدونن میتونم یه مدل از (ایسوز/سونی/اپل/آی بی ام )از ایران انتخاب کنم و به اونا بگم با قیمت کمتری برام بیارن؟
کسی در مورد پست
DHL
چیزی میدونه؟
چقدر قیمتشه؟ ایا لپ تاپ میشه باهاش سند کرد؟گمرکی ازت میگیرن؟
لیست کامل مدل های اپل/ دل/سونی/آی بی ام/ایسوز/اچ پی/فوجیتسو زیمنس در چه سایتی میشه پیدا کرد؟ بهتر از لینک زیر
کد:
www.locopoc.com/
البته این سایت ای بی ام هاش تکمیل ترهsazgar.com
میخواستم بدونم لپتاپ زیر 1میلیونی اپل داره؟
و اینکه اگه داره در چه حدی خوبه در مقایسه با سونی وایسوز.
-------------------
شنیدم بهترین باطری لپتاپ
li+ لیتیم پلاس
هستش درسته؟
ایا در لپتاپی هم اکنون استفاده میشه؟
جریان 6 سل چیه؟باطری خوبیه؟
------------------------------------------
اقا جریان کامپک چیه بالاخره ؟اچ پی به تنهایی بهتره یا همراه کامپک ؟
شنیدم اچ پی بهتره و کامپک زیر شاخشه واشغاله کامپک
جایه دیگه ایی هم خوندم که کامپک یه شرکت بزرگ و معروف و قدیمیه .
حالا اچ پی به تنهایی بهتره یا همراه کامپک ؟
نمی دونم زیگورات می ده یا نه ولی اگر بخواهید بخرید هم 15 تا 25 تومان هست توی بازار.
سلام
دوستان لپ تاپ خوب تا یک وصد چی پیشنهاد میکنید؟؟
ممنون
Dell Vostro 1510
CPU: Intel Core 2 Duo 2.0 GHz (2M Cache)
RAM: 2GB
HDD: 320GB+
LCD: 15.4 WXGA
VGA: GeForce 8400 256MB Dedicated
Battery: 6Cell
Price: 1,030.000 Tomans
HP Pavilion DV6-1115
CPU: Intel Core 2 Duo P7450 2.13 GHz , Level 2 cache 3 MB
OS: Windows Vista Home Premium with Service Pack 1 (32-bit)
RAM: 3GB
HDD: 320 GB
LCD: 15.6" Diagonal High Definition
VGA: ATI Mobility Radeon 4530 512 MB dedicated
Price: 1,140,000 Tomans
HP Pavilion dv6-1105
CPU: Intel Core 2 Duo T6400 2GHz, 2 MB Cache
RAM: 3GB
HDD: 250GB
LCD: 15.6" Diagonal High Definition HP Brightview Display
VGA: ATI Mobility Radeon 4530 512 MB dedicated
Price: 1,030,000 Tomans
دومی و سومی گرافیکشون قوی تر از اولیه.
از بين اين دو لبتاپ كدومو بيشنهاد مي كنيد؟(از لحاظ كارت گرافيك و صفحه نمايش)
HP Pavilion DV6-1199کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدor
HP HDX X16-1140
آياگزينه بهتر در رنج قيمت اين لپ تب ها هست؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by start2stop; 18-07-2009 at 23:37.
اگه این آشناتون قبول کنه....با این بودجه میتونه یه دستگاه خوب استوک بگیره... .
البته ممکنه به خاطر اسمش قبول نکنه....ولی واقعا خوبه...نه ماه گارانتی هم میدن....دیگه دستگاه هر بلایی
داشته باشه تو این مدت نشون میده دیگه...نه ؟؟
یکی از آشناهام از همین گرفته بود...بعد یک هفته باتریش مشکل پیدا کرد....برد سه سوت براش عوض کردن... .
اینو گفتم که خیالت راحت باشه از این جهت ها.....ولی در هر صورت شرکت هم با شرکت فرق داره دیگه....حالا نری شما از
یه شرکت دیگه بگیری...بعد باهات را نیان از دست من ناراحت شی
در کل اگه یه 250 تومن بتونه بیاره رو بودجش یه Dell 1545 مشتی میتونه بگیره و یه سه سالی راحت باهاش بگذرونه...
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)