سلام
شماره مشتری با شماره تلفن فرق داره :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو پایین صفحه زده شماره مشتری رو :
تغيير رمز شماره مشتري
شماره مشتري شما: *****
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سلام
شماره مشتری با شماره تلفن فرق داره :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو پایین صفحه زده شماره مشتری رو :
تغيير رمز شماره مشتري
شماره مشتري شما: *****
سلام
آسیاتک وقتی که ثبتنام کردم همون موقع پنلم فعال میشه یا وقتی پورتم رو وصل کردن؟
چون مخابرات همون موقعی که پول رو واریز کردی فعال میشه و 2 هفته زمان میبره تا بیان برات نصب کنن میخواستم بدونم آسیاتک هم همینجوری هست؟
سلام
من سال 86 که ثبت نام کردم اسیاتک اون موقع پنلی در کار نبود برای همین دقیق در جریان نیستم
البته 8 ماه پیش چون نقل مکان کردیم برای مدتی به یه جای دیگه شماره خونه قبلی رو رزرو کردم برای خط خونه جدید هم ثبت نام کردم زنگ زدن چون دیدن من شماره مشتری دارم از طریق همون شماره مشتری خط قبلی یه فاکتور ایجاد کردن و پرداخت کردم و دیگه مراحل ثبت نام از طریق وارد کردن شماره مشتری میدیدم ولی نمیتونستم از طریق quick task کانکت شدم وقتی خط رانژه شد و اولین اتصال برقرار شد زنگ زدن و یوزر پسورد فعال کردن
سلام بچه های تهرانی لطفا می تونن بهم بگن
سرعت 512 و 1مگ و 2 مگ شون رو چنده؟
شب که 100% افتضاح باید باشه چون رایگان روزش چطوره؟
می ارزه ادم نا محدود بگیره مثلا تو یه 24 ساعت باهاش میشه 4-5 گیگ دانلود کرد یا نه؟
سلام
من هم 512 داشتم هم یک هم دو مگ
روزانه همه سرعتشون یکیه تا 4 مگ
شبانه واقعی میشه
من که الان یک مگ دارم شبا تقریبا 2-2/5 گیگ و حتی بعضی مواقع 3 گیگ میدانلودم 2 مگ داشتم 3/5 4 گیگ
البته بستگی به مرکز مخابراتی داره
خود نمایندگی هم گفت وقتی اولین اتصال رو بر قرار کردی پنلت فعال میشه ولی من شک داشتم.چون بیشتر شرکت ها همون موقع فعال میشه ولی برای نصب طول میدن.
برای من 6 روزم نشد رانژه شد
اگه مسئول مرکزمون بود همون روز برام رانژه میکرد چون مرخصی داشت برای فردا میوفته.فقط میخواست همین و بدونم که با اولین اتصال پنلم فعال میشه یا نه/
واسه من نوشته "نام کاربری "که جلوش شماره تلفنم رو نوشته همین
پس شماره مشتری کدومه؟اگه همینه پس چرا نمیتونم با پسوردم وارد شم؟فقط میتونم از طریق Quick Task وارد بشم
نکنه واسه ما شهرستانیا فرق میکنه؟
احتمالا فرق داره یا اصلا شاید نداره
زنگ بزن بپرس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)