سلام
پست زیر رو ببینید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
پست زیر رو ببینید.
Last edited by Dew Drop; 07-04-2013 at 07:02.
لطفا به این فایل ورد نگاه کنید
1. چطور میتونم اون خطوط ممتد افقی رو ضخیم تر کنم؟
2. چطور میتونم این خطوط رو به دو سمت صفحه امتداد بدم بدین صورت که از سمت چپ و راست، خط به گوشه ها متصل باشه. دقت کنید که میخوام این اتفاق فقط برای خطوط بیوفته، اما متون Margin خودشونو حفظ کنند.
3. Header صفحه اول با دوم باید فرق کنه، اما تغییر هر کدوم باعث تغییر اون یکی میشه. چطوری این مشکل رو رفع کنم؟ ایا راهی وجود داره که Header کم رنگ نباشه و عین بقیه متن به چشم بیاد؟
4. چطوری میتونم شفافیت یک عکس رو که Watermark کردم تعییر بدم؟
متشکرم
سلام خسته نباشید.
من وقتی توی wordpad متنی رو پیست می کنم که فارسی هم هست علائم نگارشی اول جمله همگی پا میشن میرن آخر جمله! چه کنیم تا درست شود؟
سپاسگزارم![]()
سلام
در تب Page Layout قسمت Page setup رو باز کنید
و در منوی Multiple pages گزینهی Reverse book fold رو انتخاب کنید.[/QUOTE]
بزرگوار ممنون از جوابنان
منوی Multiple pages گزینهی Reverse book fold رو که فرمودید نتونستم تو قسمتLayout پیدا کنم میشه راهنمایی فرمایید
در ضمن میشه تو قسمتsetting (پرینت) این کارو انجام داد ممنونم
سلام
میشه word2013یا 2010را جدا برای دانلود بزارید؟
سلام دوستان
من یه فایل ورد دارم که بیش از 1300 صفحه است. مشکل بنده این است که بعد هر سطر، یه سطر خالی هستش که می خوام حذف بشن ولی دستی چندین ساعت وقت می بره. می خواستم راهنماییم کنین که روشی هست که بشه سریع اینکارو کرد؟ راهی مثل Replace
تو عکس اون سطرهایی که ضربدر زدم باید حذف بشن (سطرها خالی ان). صفحات خیلی زیاده و دستی نمیشه.
سلام دوستان
یه سوال!
تو ورد 2013 چطور فاصله رو تنظیم کنیم؟تو وردای قبلی یه منو داره که مثلا دو سانت از راست یا بالا تنظیم می کنیم.تو 2013 موندم این گزینش کجاست؟!![]()
سلام ببخشید اگه من بخوان اینارو تو word 2013 درست کنم تو کجا باید برم ؟
![]()
سلام
من مثلا سه تا جدول کوچیک کشیدم تو 2007 هر سه جدول هم پایین همدیگه هست. بعد بردم 2003 جدول آخری یکم میره سمت راست و قشنگیش رو به هم میزنه. چرا؟![]()
سلام
Ctrl + Shift سمت راست کیبورد رو بزنید و بعد Paste کنید.
تو صفحه ورد Ctrl + H رو بزنید.
تو قسمت Find waht بنویسید p^p^ و تو قسمت replace with بنویسید p^ و Replace all رو بزنید.
در ازای هر سطری که Enter خورده و سطرهای خالی ایجاد شده, برای هر Enter یه p^ قرار بدید.
Page layout>Paragraph
Insert>Shapes
Last edited by Dew Drop; 12-04-2013 at 00:37.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)