سلام خدمت شما دوست خوبم که نامتون رو نمیدونم و همه عزیزان.امروز چند بار سرم خلوت شد گفتم یه سر بیام تو مجلس ولی فروم مشکل داشت.برای شما هم همینطور بود؟چرا جدیدا اینقدر قطعی داریم. به قول ما بابا برقی ها چقدر خاموشی داره سایت.
.gif)
بنده در حد توانم در خدمتتون هستم.
1-DLS اگه بخواهی بگیری باید بالای 600- 700 پول بدید که اغلب دوستان توانائیه خرید آمپهای تو این رنج رو ندارن.متاسفانه آمپ 4 کانال قوی و قیمت مناسب دیگه کم پیدا میشه.JVC AR 8004 ود که نمیدونم الان قیمتش تغییر کرده یا نه.
مناسب ترین آمپ برای درایو 9*6 های بازار یا 5500 پایونره یا 7205 کن وود.کن وود از امروز شنیدم قراره گرون کنه. من قیمت قبل برای یکی از دوستان گرفتم 265 تومن.ممکنه فردا این قیمت نباشه.
2-dls 1072 بعد از 1070 اومد.1070 مشکل کراس اوور داشت.اگه اشتباه نکنم تیوترهاش میسوخت. در مورد 1072 من تست نکردم ولی 1073 با طرالحی کراس اور 6/12dB/Oct جدید و تولید مگنت بسیار قدرتمند و متور بسیار قوی به نظر من سری اسپیکرهای سایز 10*7 اینچش رو کامل کرد.
در مورد ساخت سوئدش چیزی نمیدونم.ولی بعید میدونم بتونه با 1073 رقابت کنه.
3-لایتنینگ یه برند آمریکائی درجه دو هستش. من چیزه جالبی تو محصولاتش (البته خیلی کم تو ایران هست) ندیدم.ارزش پول دادن نداره. ممفیس هم همسنطور.برند مطرحی نسیت.
قهرمانی جان با اهم متر ولتاژ دو سر دینام و ورودی آمپلیفایر رو اندازه بگیر.عددش رو بهم بگو
خوبه.برای جلو سمند خیلی هزینه نکن. چون 13 هم شنیدم جا نمیشه. دیگه 10 که بدرد نمیخوره.
کدوم مدلش؟دقیق بفرمائید
بله 24 قراره مسابقه SQL بر گزار بشه.وحید(مدیر سایت) از دوستان بنده هستن و سایت بسیار خوبی رو راه اندازی کردن.اغلب بچه ها هم از tt آمدن اونجا.حیف از tt
ببخشید خارج زدم.
آمپهای ساند به نظر من کیفیت مناسبی ندارن.من که هیچ وقت هزینه براشون نمیکنم.
1073 موتور خیلی قوی داره. 150 وات میخواد تا خوب بکوبه چه برسه به 80 تای ساند استریم.
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
کمتر آمپلیفایری تولید شده که در حالت بریج، حالت خروجی استریو داشته باشه. همه مونو هستن.
من دوتا آمپ رو دیدم یکی GM-944 پایونیر رویائی و یکی هم سری پانچ راکفورد فازگیت مدل p8004 که الان حدود 1 میلیون قیمته آکبندشه اگه موجود باشه.
شما چیا داشتی؟من پیرمد رو ببخش.کم حواس شدیم رفت بابا
.gif)