تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 844 از 2376 اولاول ... 34474479483484084184284384484584684784885489494413441844 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,431 به 8,440 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

استقلال 2 -0 فجر

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

استقلال2-0مقاومت

آخر فروم باز vahid_vaezinia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    In Your Mind ツ

پيش فرض

الو سلام بچه ها کجایید ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

کوشکی رو دیدین تو نود............دی:نیکبخت رو هم که دیدین جلوی دهنشو شطرنجی کردن. قلعه نوعی رو هم که دیدین با زبان اشاره یه چیزی گقت دی:

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

با انجام تمرين در ورزشگاه آزادي استقلال براي ديدار با مقاومت سپاسي آماده شد خبرگزاري فارس: تمرين بعد از ظهر تيم فوتبال استقلال بدون هيچ مسئله حاشيه اي در زمين شماره 2 ورزشگاه آزادي برگزار شد. به گزارش خبرگزاري فارس ،قبل از رويارويي با تيم مقاومت سپاسي تمرين بعد از ظهر استقلال ساعت 16 در ورزشگاه شماره 2 آزادي انجام شد. به دليل آنكه استقلال فردا در ورزشگاه آزادي بايد با تيم مقاومت سپاسي مسابقه هفته دهم ليگ برتر را برگزار كند،‌امروز تمرين سبكي را به مدت 40 دقيقه برگزار كردند و به غير از ابراهيم تقي پور ساير نفرات حضور داشتند. بازيكنان اين تيم ابتدا به مدت 10 دقيقه به صحبت هاي قلعه نويي گوش دادند و سپس تمرينات هميشگي خود را برگزار كردند . آرش برهاني پس از 20 دقيقه تمرين اختصاصي با ساير بازيكنان تمرين كرد. از سوي ديگر يدا... اكبري براي دقايقي با قلعه نويي به صورت خصوصي به صحبت پرداخت . انتهاي پيام/

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

روانشناس استقلال در گفت و گو با فارس: اتفاقات دربي نتيجه نيامدن به كلاس‌هاي روانشناسي بود خبرگزاري فارس: روانشناس تيم فوتبال استقلال گفت: نتيجه نيامدن‌ به جلسات روانشناسي اين مي‌شود كه با وجود پشت سر گذاشتن جلسات مفيد و قوي، اتفاقات دربي رخ مي‌دهد. منتظري در گفت و گو با خبرنگار فارس، درباره وضعيت روحي بازيكنان استقلال بعد از اتفاقاتي كه در دربي رخ داد، اظهار داشت: از اوضاع آنها راضي نيستم. قبلا هم گفته بودم كه براي نتيجه دادن اين جلسات، نبايد آنها را متوقف كرد؛ اما تا ديدند كار از كار گذشته، اين روند را متوقف كردند. وي در پاسخ به اينكه براي فعاليت با اين تيم قرارداد دارد، عنوان كرد: در پنج سالي كه با اين تيم در حال كار كردن هستم، قراردادي نداشتم. به دليل تعلق خاطري كه دارم، با آنها همكاري مي كنم. از سوي قلعه نويي به اين كار دعوت شدم؛ اما اكنون مجموعه به درجاتي از شناخت رسيده و من با آنها همكاري مي كنم. وي در مورد اينكه برخي بازيكنان بعد از دربي گفته بودند ديگر نمي‌خواهند در جلسات روانشناسي شركت كنند، اظهار داشت: حق دارند اين حرف را بزنند. با علاقه مندي زياد در اين كلاس ها شركت مي كنند؛ اما وقتي در اين جلسات متوجه مي شوند كه بايد رفتار بالغانه‌تري را از خود نشان دهند؛ اما مربي آن را رعايت نمي كند، تحت تاثير قرار مي گيرند. وي با اشاره به اينكه به مسئولان تيم برنامه 60 صفحه اي داده و تاكيد كرده كه كادر فني هم در اين جلسات حضور داشته باشد، ادامه داد: در حالي كه بارها خواسته ام جلسات خصوصي يا گاهي داشته باشم، نيامده‌اند. نتيجه اين نيامدن‌ها اين مي شود كه با وجود پشت سر گذاشتن جلسات مفيد و قوي، اين اتفاق بيفتد. منتظري با بيان اينكه بازيكنان اين تيم هميشه براي حضور در جلسات وي استقبال كرده اند، گفت: اين نشان مي دهد كه از جاماندگي فرهنگي فاصله گرفته و مي خواهند از اين پديده علمي استفاده كنند. اين روانشناس درباره رفتار امير قلعه نويي به خصوص عصبانيت او بعد از دربي، اظهار داشت: رفتارهاي او ريشه اي است. البته به امير تبريك مي گويم چون پيشرفت محسوسي در رفتار خود داشته است. ديگر از پرخاشگري هاي او در كنار زمين خبري نيست. وي اضافه كرد: البته يك ماه قبل هم به او اين را گفتم كه بعد از جام ملت هاي آسيا و اتفاقاتي كه رخ داد، نتوانسته خود را به لحاظ روحي كنترل كند و قرار بود نزد من بيايد كه تا امروز فرصت نشده است. رفتارهاي او بعد از دربي طبيعي نبود و به شدت به آن نقد دارم. منتظري كه حاضر نيست جلسات او با بي نظمي برگزار شود، عنوان كرد: تا حدي اعتبار خودم را مي توانم خرج تيم كنم. برخي مي خواهند اين پديده علمي را سلاخي كنند و نمي توانم اين مسئله را قبول كنم. اگر قرار بر همكاري است، بايد چارچوب ها مشخص شود. اين روانشناس خاطر نشان ساخت: آنهايي كه از مشاوره هاي غير علمي در كارهاي خود استفاده مي كنند، بايد فايل هاي ديگري هم براي استفاده از مشاوره داشته باشند تا ضعف مشاوره هاي غلط را پوشش دهد. انتهاي پيام/

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

این فردوسی پور خیلی جنسش خرابه.........

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

بلیت هارو میگرفتن دوباره از اونور میفروختن.بچها کجایین .

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

استقلال 2-0 فجر

گویا قبلا به جای فجر نوشته بودم برق
    اینا از عوارض پیریه آقا علیرضا.
    ممنون از وقتی که میزارین

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

مردیم از بس چرت گفتیم.خوب مسئولان ورزشگاه ازادی بازار سیاه راه انداخته بودن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •