آقا از وضعیت پینگش هم میشه بگی
آقا از وضعیت پینگش هم میشه بگی
فردا احتمالا وصل شه تازه باید زنگ بزنم مخابرات وگرنه 3روز دیگه وصل میشه ....
دوستان یه پینگ از ایران و خارج میدید؟
ساعت دانلودش چند تا میره ؟ هم روزانه هم شبانه
![]()
سرعت شبانه جنده؟
سایت 195 حتما شکایت کن یعنی چی دو هفته طول میکشه!
هنوز وصل نشده گفتم تو پست قبلی .
اها آره اشتباه من بود
خب آخه بحث اینکه من سرعت بالا میخوام ولی اونقد نمیخوام هزینه کنم
50 تومن مثلا بدم که 8 مگ بگیرم اخه؟!
جالبه طرحشون، اساس قرار بوده سرعت باشه، حالا دارن سرعت رو محدود میکنن به سرعت های اسمی و باز نمیزارن
اگه اینجوری باشه که خب خوبه
آخه خود جهرمی گفته "سرعتهایی که به مشترکین عرضه میشود باید دقیقا همان سرعت ذکر شده باشد و دست شرکتها برای سرعت بالاتر باز نیست چرا که این کار منطقی نیست."
بحثم سر اینه
با سلام
دوستانی که در مورد سرعت تک کانکشن پرسیده بودند، به عنوان مشترک سابق فناوا (تا سه ماه پیش)که فعلا پارس آنلاین هستم، سرعت تک کانکشن اون اصلا خوب نیست. با دانلود منیجر سرعت بالا میره و تک کانکشن نوسان شدید داره برخلاف پارس آنلاین.
حسن بزرگش اینه که اولا سیستم محاسبه حجمشون واقعا درست کارمیکنه و تنها شرکتی هست که من باهاش مشکل حجم خوری نداشتم. با تمام شرکتهایی که بودم این مشکل بود که بدترینش آسیاتک بود. الان توی پارس هم دارم ولی با نسبت خیلی کمتر.
در مورد ساعت رایگانش هم با 1 دقیقه اختلاف اوکی بود واز حجم کم نمی کرد. من سرعت تک کانکشن برام مهم بود و یک مقدار هم این اواخر (بعد از 3 سال) مدام لینک میپرید در صورتی همون مودم الان در پارس آنلاین 2 مگ بالا تر بسته شده و مشکلی هم نداره.
در کل من غیر از این اواخر ازشون راضی بودم. فعلا هم که جشنواره حجم بالای پارس رو دارم تا یکی دو ماه دیگه ببینیم وضع چی میشه.
Sent from my E2333 using Tapatalk
Last edited by mrm2007; 04-12-2017 at 20:19.
سلام
من الان پارس دارم و می خوام فن آوا بگیرم
میشه بگید پینگ و پکت لاستش در چه حد هست؟
سرعت شبانه چی؟
سرعت تک لینک در چه حدی هست مثلا اگه خط روی 4مگابیت بسته بشه(512کیلوبایت) ، سرعت "تک لینک" چقدر میشه؟
در مورد پارس هم یه موقعی برای من شدیدا حجم خوری داشت. الان بهتر شده ولی تعرفه هاشون خیلی بده. معمولا وقتی حجم اشتباه حساب میکرد که ترافیک خود سرویس تموم میشد و من خودم ترافیک می گرفتم.
الان پسره تو اینستا فن اوا گفت 512 گرفته ریت دانلودش رو 140 هست در حالی که باید 64 باشه ..
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)