منظورت چیه آپ نمی کنم ، فریم ور رو اگه می گی آخریش رو نصب کردم دیگه آخریش نباشه که نمی ذاره بیای PSN اون که گفتم 3.60 مثال بود !در ضمن این سه بعدی که شما می گی به نظر من جذابیت بازی رو می گرفت ... اگه بازی FPS بود که به نظر من مزخرف می شد ...
منظورت چیه آپ نمی کنم ، فریم ور رو اگه می گی آخریش رو نصب کردم دیگه آخریش نباشه که نمی ذاره بیای PSN اون که گفتم 3.60 مثال بود !در ضمن این سه بعدی که شما می گی به نظر من جذابیت بازی رو می گرفت ... اگه بازی FPS بود که به نظر من مزخرف می شد ...
منم به خاطر همین PSN شک کردم دیگه..............
آخه پستت یه خورده گنگ بود.........
خوب منم گفتم که جذابیت بازی به خاطر 2D بودنش هستش ولی دوست دارم 3D رو هم بازی کنم...............
بازیش فکر نکنم طولانی باشه ، حداقل اینطور به نظر می آد ، کسی شخصیت اضافه کامبت رو نخریه می خوام ببینم حجمش چقدره ... !
روی کدوم قسمت مثلث بزنم؟ آیا برنامه خاصی مثل media player نمیخواد؟ همینطور روی صفحه home میاد؟
Last edited by HO3IN-Life; 07-07-2011 at 20:42.
مثلا اگه میخوای فیلم های داخل فلش رو ببینی برو قسمت فیلم ها و روی فلش مثلث رو بزن و باقی قضایا..............
Last edited by Alex Fera; 07-07-2011 at 21:03.
PSN Download Manager 3.97 is Now Ad-Free with Improved Code
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی جاوید،دنبال کدوم شخصیت MK هستی؟؟؟
Kenshi یا همون که با اون DLC اولی اضافه شد((اسکارلت))؟؟؟
درست شد داداش مرسی![]()
خوب پس داداش بگو همون سگا رو یه خورده تغییر میدادن حل بود دیگه اینقدر تکنولوژی و گرافیک برا چی بردن بالا؟
kenshi رو می گم ...
اینقدر تکنلوژی و گرافیک برای این بود که علاوه بر بازی های دو بعدی خوش ساخت بشه بازی سه بعدی خوش ساخت هم درست کرد ......خوب پس داداش بگو همون سگا رو یه خورده تغییر میدادن حل بود دیگه اینقدر تکنولوژی و گرافیک برا چی بردن بالا؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)