جاسک با اون جمعیت یعنی چی!!!
برو شهر های شمال رو ببین براشون 4G راه انداختن، اونوقت شما به همین 3G که هنوز راه نیفتاده گیر دادی!!!!
واقعاکه از شما بعید بود همچین حرفی!!![]()
جاسک با اون جمعیت یعنی چی!!!
برو شهر های شمال رو ببین براشون 4G راه انداختن، اونوقت شما به همین 3G که هنوز راه نیفتاده گیر دادی!!!!
واقعاکه از شما بعید بود همچین حرفی!!![]()
فکر کنم تا اخر بهمن برسه. بله. به دلایل امنیتی از ارایه ادرس معذورم. سعی میکنم پیغام خصوصی بدهم.
گیر ندادم که
آخه هرروز یه حرف میزنن!
یه روز میگن بر اساس جمعیته...
یه روز بر اساس استفاده کنندگان سرویسه..
یه روز دیگه..[emoji58]
الانم دیگه کلا متوقف شده دیگه و من الله توفیق[emoji53]
فرستاده شده از P8ِ من با Tapatalk
دوست عزیز دست ما نیست. همراه اول هم اجازه نمیدهند.
خب این که نمیشه!! همیشه این قسمت های کشور هر بار واسه هر چیزی یه بهونه میارن.. حالا توی این تاپیک نمیشه گفت ولی دست های پشت پرده ای در کار هست که این قسمت های کشور توی هیچ چیزی پیشرفت نداشته باشن مخصوصا بلوچستان و جنوب شرق هرمزگان. جدیدا هم توی مجلس اسم بلوچستان نمیارن و میگنن سیستان خالی!!! دیگه تا این حد ..
دوستان همرا ه اولی در تبریز خبر خوشی دارم. نصب rru های نسل 4 از دیروز در مراکز مخابراتی بهار و زعفرانیه شروع شد. تا اخر دی پوشش نسل 3 همراه اول به 98 در صد میرسد. با تشکر از دوستان در زیر ساخت تبریز
این بدون پاسخ موند
تا اواسط اسفند یا شاید زودتر.
دوست عزیز . ناراحت نباشید. تجهیزات در زاهدان و 2 شهر دیگه نصب شده است ولی اجازه وصل شدن نمیدهند. شما خودتان درست حدس زدید.
اقای حسنی از سرعین مشکلت حل شد. پنل راست در ولتاژ پایین کار میکرد. ممنون از یاد اوری.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)