قطبی خوب بلده اگه فردا گواتمالارو متوقف کرد میگن کار قطبی بود علی که مظلومه اونم کارنامشه!
بله
خير
قطبی خوب بلده اگه فردا گواتمالارو متوقف کرد میگن کار قطبی بود علی که مظلومه اونم کارنامشه!
با 20 سال سابقه فوتبالي در تيم ملي موثر خواهم بود
چطور شد به عنوان مربي تيم ملي فوتبال انتخاب شديد؟
در چند هفته گذشته ميدانستم كه از سوي سرمربي تيم ملي يكي از گزينههاي مربيگري معرفي شدهام، اما همانند ساير كارهايم دوست نداشتم اين موضوع پر سر و صدا باشد. ميخواستم اين كار روال عادي خود را طي كند و تا آنجا كه بحث حضور من در كميته فني تيم ملي مطرح و امروز قطعي شد.
حدس من اين بود كه افشين قطبي به دنبال يك مربي ايراني است كه هم بتواند به او اعتماد كند و هم شرايط سنياش با بازيكنان اختلاف زيادي نداشته باشد كه سرانجام من انتخاب شدم.
قرارداد شما با تيم ملي به چه صورت خواهد بود؟
قرارداد من يك ساله است.
برخي معتقدند با توجه به شرايط سني شما، بتوانيد ارتباط خوبي با مليپوشان داشته باشيد؟
بله، خوشبختانه از نسل سابقي كه در گذشته در تيم ملي بازي ميكردند علي كريمي و نكونام باقي ماندهاند و ساير بازيكنان نيز يا به عنوان رقيب يا همبازي در تيم استقلال در كنارم حضور داشتهاند و ارتباط بسيار خوبي نيز با آنها دارم.
حضور در تيم ملي تا چه اندازه به آينده مربيگري شما كمك خواهد كرد؟
اميدوارم اين حضور بتواند شرايط خوبي را در آينده مربيگري براي من داشته باشد و بتوانم به عنوان يك سرباز در خدمت تيم ملي باشم و تفاوتي ندارد در چه شرايطي باشد.
پس از بركناري از پاس همدان هميشه دوست داشتم در كنار چند سرمربي كه يكي از آنان افشين قطبي بود كار كرده و به تجربياتم و دانش مربيگريام اضافه كنم.
حضور در كادر فني پاس همدان چه اندازه به شما در تيم ملي كمك ميكند؟
در تيم پاس بيشترين تجربهاي كه افزودم متاسفانه منفي بود و از اين تيم تجربياتي دارم كه شايد اگر در تيم ديگري بودم نميتوانستم آنها را در 5 سال كسب كنم. به نظرم با 20 سال بازي فوتبال و يك دوره مربيگري در تيم پاس و حضور در كلاس هاي بينالمللي ميتوانم در تيم ملي موثر باشم و اميدوارم با حضورم فضاي بين سرمربي بازيكن را كاهش دهم و ارتباط 2 طرفه را تقويت كنم.
در مورد انتقادهايي كه به شما ميشود چه صحبتي داريد؟
به اين موضوع اعتقاد دارم كه اگر در كاري صد در صد با شما موافق بودند و تشويقت كردند، بايد بيشتر مراقب كار خود باشيد. من مربياي هستم كه كاملاً انتقاد پذيرم و اگر اين موضوع فني باشد با كمال ميل آن را ميپذيرم، اما اگر شخصي باشد با آن برخورد خواهم كرد و در تيم پاس هم اين موضوع را شاهد بوديد. بهترين پاسخ براي انتقاد گذشت زمان است.
در كلاسهاي بينالمللي تا چه سطحي پيش رفتهايد؟
هفته گذشته رفتن به آلمان و حضور در كلاسهاي بينالمللي را به دليل اينكه يكي از گزينههاي مربيگري تيم ملي بودم را لغو كردم. كلاسهاي مربيگري C ، B، A را در ايران گذراندهام و در اولين فرصتي كه در تيم ملي به وجود بيايد به يكي از تيمهاي هلندي ميروم و از نزديك تمرينات اين تيم كه به شخصه دوست دارم آژاكس باشد را از نزديك دنبال و شايد 2 هفته كاملاً با آنها زندگي كنم.
وضعيت تيم ملي را براي حضور در جام ملتهاي آسيا چطور ارزيابي ميكنيد؟
اساسي ترين موضوعي كه پيش از جام ملتهاي آسيا اتفاق بيفتد اين است كه تيم ملي در مسير موفقيت قرار بگيرد و اين كار تنها در گرو همكاري همه از جمله اهالي رسانه است كه به عنوان يار دوازدهم در كنار تيم ملي باشند و همانند بازي با بحرين كه به صعود ايران به جام جهاني 2006 منجر شد اكنون نيز تيم ملي را همراهي كنند.
حرف پاياني؟
حضور در كادرفني تيم ملي 2 تجربه جديد برايم است. يكي بالا بردن دانش مربيگريام است و ديگري اينكه خوشحالم دستيار يك ايراني در تيم ملي هستم.
انتخاب قطبي زير سؤال است، صحبت از دستيارش محلي از اعراب ندارد
جلال چراغپور در مورد انتخاب عليرضا منصوريان به عنوان دستيار افشين قطبي اظهار داشت: ديدگاه من نسبت به تيم ملي و اتفاقاتش ثابت است زيرا ورودي سيستم تغييري نكرده، بنابراين ديدگاه من نيز تغييري نميكند. معتقدم نوع نگاه به تيم ملي بايد به گونهاي باشد كه معماري جديدي را براي تيم ملي تدارك ببينند. نميگويم معماري مدرن بلكه معماري تازه كه با توجه به تغيير مؤلفههاي تيم ملي بايد در نظر گرفته شود.
وي عنوان كرد: در تيم ملي در درجه اول نحوه گلزني ما تغيير كرده است. در گذشته به دليل برتري قد و فيزيك بدني با ارسال توپهاي هوايي گل ميزديم اما اكنون با حضور بازيكناني نظير آرش برهاني، محمد رضا خلعتبري، مهرزاد معدنچي و... نحوه گلزني تيم ملي تغيير كرده است. همانطور كه معماري ميانه زمين فوتبال ايران تغيير كرده است. در گذشته يك نسل كاملا فني در خط مياني تيم ملي حضور داشتند كه حتي مشتري اروپايي هم داشتند اما اكنون فقط نكونام و شجاعي بازيكنان اروپايي ما هستند كه شجاعي نيز كمتر بازي ميكند.
چراغپور با اشاره به خط دفاعي تصريح كرد: در خط دفاع نيز مكانيزم دفاعي تغيير كرد. در گذشته رحمان رضايي را داشتيم كه در فوتبال ايتاليا حضور داشت و يا يحيي گلمحمدي كه يكي از خوشفكرترين مدافعان ايران بود. اين نسل همزمان به وجود آمدند و همزمان محو شدند. بنابراين بايد كميته تيمهاي ملي ساختار نگر باشند نه آنكه بازيكن محور يا مقطعينگر باشيم.
وي با اشاره به نظر مشورتي گفت: اگر اين افراد نظرات ديگران را قبول ندارند حداقل در مورد نظرات خود با چند نفر ديگر مشورت كنند. سؤال روز و اساسي اين است كه آيا كساني كه در اين فوتبال حضور نداشتهاند و در يك تيم دسته اولي نيز مربيگري نكردهاند و در مقاطع كوتاه يك يا دو تيم در اختيارشان بوده و مدارج مربيگري را به طور اصولي طي نكردهاند ميتوانند در تيم ملي ما موفق باشند؟ افرادي كه حتي در اين فوتبال بازي نكردهاند.
چراغپور افزود: بنابراين انتخاب خود افشين قطبي در تيم ملي زير سؤال است و اينكه ستون اصلي را در جاي درست بنا نكردهايم كه حالا ميخواهيم برايش زيرمجموعه و مشاور و... انتخاب كنيم بنابر ين صحبت در مورد دستياري افشين قطبي محلي از اعراب ندارد.
وي در پايان گفتوگو با اشاره به عدم غرضورزي خود با افشين قطبي گفت: هيچ منافع مشتركي با اين مربي ندارم. من بحثم خود قطبي نيست بلكه ميگويم اين فرايند غلط است. حالا نام او افشين قطبي است يا هر كس ديگر. من با اين فرآيند مخالفم.
و اما واکنش دولت![]()
تهران شنبه و يكشنبه آينده تعطيل است
به گزارش خبرنگار حوزه دولت ، هيئت دولت عصر امروز يكشنبه تشكيل جلسه داد.
بر اساس اين گزارش، اعضاي هيئت دولت روزهاي شنبه و يكشنبه هفته آينده را در پايتخت تعطيل اعلام كردند.
اين تعطيلات شامل مراكز دولتي و مدارس و دانشگاههاي تهران مي شود.
يادآور ميشود، دوشنبه هفته آينده نيز به مناسبت شهادت حضرت زهرا (س) تعطيل رسمي است.
تائید میشه
من نظرم روی استاد اسدی بود
ایران: در فدراســيون فوتبال چه خبر است؟ اين همه اختلاف نظر براي چيست؟ حتماً اين پرسشهاي عمومي تاكنون دستكم براي يك مرتبه هم كه شده به ذهن هر علاقهمند به فوتبال خطور كرده است. آنها كه حرفهايتر اين رشته را پي ميگيرند، كنجكاويهايشان نيز بيشتر است.
بعد از جرياني كه مهدي تاج، نايبرئيس اول و رئيس سابق كميته تيمهاي ملي پيرامون انتخاب يك مربي نامدار خارجي به جاي افشين قطبي به راه انداخت و عاقبت هم علي كفاشيان آن را وتو كرد، موضوع رفت و آمدهاي غلام پيرواني در تيم اميد و بلاتكليفي اين تيم به سوژهاي بيپايان بدل شده است. چنددستگي مسئولان عاليرتبه فدراسيون در بازگرداندن پيرواني يا انتخاب يك سرمربي جديد (خارجي يا داخلي) نيز ابهامات بسياري را بهوجود آورده و انتقادهاي فراواني را به دنبال داشته است. آنچه مسلم است، اختلافات شديدي است كه بين هيأت رئيسه و رئيس فدراسيون فوتبال بهوجود آمده و در چنين شرايطي نه تنها نگرانيها براي سرنوشت تيم اميد بيشتر ميشود كه نميتوان به ادعاها و حرف هيچ گروهي اعتماد كرد.
بعد از مصوبه اخير هيأت رئيسه فدراسيون فوتبال مبني بر بازگرداندن پيرواني به تيم اميد، علي كفاشيان توجهي به اين موضوع نشان نداده و در پي به كرسي نشاندن تصميم خود باقيماند. اين در حالي است كه طبق اساسنامه فدراسيون، وي ملزم به اجراي آن است، نكته جالب اينكه كفاشيان در توجيه عملكرد خود گفته است هيأت رئيسه تنها يك پيشنهاد را مطرح كرده است، ولي اعضاي هيأت رئيسه آن را انكار ميكنند.
امضاي هيأت رئيسه
فتحاللهزاده مدعي است كه امضاي همه اعضاي هيأت رئيسه موجود است. بهروان هم ميگويد مطمئن باشيد به خاطر يك پيشنهاد به تاج مأموريت نداديم كه پيرواني را بازگرداند و عزيز محمدي هم عنوان ميكند: «مهم اين است كه همه اعضاي هيأت رئيسه خواستار بازگرداندن پيرواني هستند.» بيتوجهيهاي كفاشيان باعث شده است تا يحييزاده رئيس فراكسيون ورزش مجلس وي را به تكروي متهم كند.
در اينكه چرا كفاشيان مقابل خواسته هيأت رئيسه ايستادگي ميكند، كسي پاسخ درستي پيدا نكرده است و رئيس فدراسيون هم ظاهراً در اينباره چندان روراست نيست. برخيها فشارهاي پشتپرده افشارزاده، دبيركل كميته ملي المپيك را عامل اين موضوع ميدانند كه مخالف اصلي پيرواني است و خواستار انتخاب مربي خارجي يا داخلي (مظلومي يا پيوس) شده است.
افشارزاده تأكيد كرده است در صورت بازگرداندن پيرواني هزينه تيم اميد را تقبل نميكند. جالب اينكه حالا افشارزاده كاملاً خود را از ماجرا كنار كشيده و مدعي است به تصميمهاي فدراسيون احترام ميگذارد و عواقب هر تصميمي را بايد خود فدراسيون بپردازد. اين تصميم دبيركل كميته المپيك قابل تأمل است. افشارزاده چرا در روزهايي كه بايد حمايت ميكرد، با انتقادهاي مخربش آرامش را از تيم اميد گرفته بود و حالا كه همه چيز از هم گسسته است، خود را كنار ميكشد؟
ديروز كفاشيان مخالفت كميته تيمهاي ملي با شرايط پيرواني را دليلي براي مذاكره با گزينههاي ديگر عنوان كرد و فريدون معيني سرپرست اين كميته هم از انتخاب سرمربي جديد در روزهاي آتي خبر داده است. واضح است دليل رئيس فدراسيون توجيه خوبي نيست. وي حتي بيتوجه به اساسنامه فدراسيون مذاكره با سيموئز را به محصص و معيني سپرده است. اين در حالي است كه كميته بينالملل فدراسيون فوتبال بايد چنين كاري را انجام دهد و عباس ترابيان هم از اين موضوع گلهمند است. واقعاً در فدراسيون فوتبال چه خبر است؟
خبرگزاری ایسنا در یاداشتی به شدت از افشین قطبی انتقاد کرد.
مدیر برنامههای افشین قطبی از رسانهها خواسته "عینک قطبی را بزرگ نکنید"، فدراسیون فوتبال از روزنامهها و خبرگزاریها میخواهد "کاری به سفرهای شخصی سرمربی تیم ملی نداشته باشند" و حتما این بار هم رسانهها نباید کاری داشته باشند که "چرا کنفرانس مطبوعاتی قطبی باید در رستوران دایی سرمربی تیم ملی برگزار شود؟!"
برچسبی که از ابتدا و در نخستین روزهای حضور قطبی در فوتبال ایران بر روی او خورد این بود که "قطبی تربیت شده در مکتب فوتبال حرفهای" است و رفتار و منش این "بزرگ شده در فوتبال حرفهای" میتواند درسی برای مربیان آماتور و غیر حرفهای(!) فوتبال ایران باشد اما هرچه میگذرد نتیجه عکس به دست میآید.
قطبی در دومین سال حضورش در پرسپولیس شبانه از ایران میرود و به بهانه قطع شدن مداوم اینترنت و دور بودن دوش حمام از محل تمرین (به استناد حرفهای مدیرعامل سابق پرسپولیس) ترجیح میدهد "هواداران بزرگ پرسپولیس" را بدون خداحافظی ترک کند و حتی یادش میرود که همین باشگاه برای همسرش نمایشگاه بزرگ نقاشی برپا کرد!
پس از بازگشت به ایران هم وقتی سرمربی تیم ملی شد سفرهای گاه و بیگاهش به خارج از کشور داشت دردسرساز میشد و اگر ورود فدراسیون فوتبال نبود شاید این دردسر به مشکلی بزرگ برای او و فدراسیون فوتبال تبدیل میشد.
این اواخر هم که پس از انجام مراسم قرعهکشی رقابتهای جام ملتهای آسیا در قطر، تا چند روز کسی از سرمربی تیم ملی بیخبر بود و حتی علی کفاشیان هم به رسانهها گفت که از قطبی خبری ندارد و نمیداند او در کجای دنیاست.
پنجشنبه قبل هم که کلاه و عینک مارکدار قطبی سوژه رسانهها شده بود و رسانهها مدام به این "مربی تربیت شده در مکتب فوتبال حرفهای" یادآور میشدند که استفاده مربی تحت قرارداد فدراسیون با برندهایی که با فدراسیون فوتبال قراردادی ندارد خلاف حرفهایگری است و پاسخ مدیر برنامههای قطبی که همسایه سرمربی تیم ملی هم به حساب میآید این بود: "عینک قطبی را بزرگ نکنید". ای به چشم آقای مدیر برنامه، اما این حق را به رسانهها و افکار عمومی بدهید که بپرسند "چرا باید کنفرانس مطبوعاتی سرمربی تیم ملی در رستوران دایی سرمربی تیم ملی برگزار شود؟" آیا این حرفهایگری است؟
آیا این توجیه که "میخواهم به خبرنگاران ناهار بدهم" توجیه منطقی است؟ آیا اصلا وظیفه سرمربی تیم ملی است که به خبرنگاران ناهار بدهد؟ آیا نمیشد نشست مطبوعاتی سرمربی تیم ملی در کمپ تیمهای ملی که با هزینه چند صد میلیونی توسط فدراسیون ساخته شده برگزار میشد و برای تلطیف فضا خبرنگاران در کنار کادر فنی ناهار میخوردند؟ آیا این وظیفه مسوول رسانهای تیم ملی است که با رسانهها تماس بگیرد و اعلام کند که کنفرانس مطبوعاتی قطبی در رستوران فلانی برگزار میشود؟ آیا دلیلی دارد که در رسانه ملی اعلام شود که سرمربی تیم ملی در رستوران ... کنفرانس مطبوعاتی دارد؟ آیا برگزاری نشستهای مطبوعاتی وظیفه روابط عمومی فدراسیون نیست و آیا مگر کنفرانسهای قبلی که در فدراسیون برگزار میشد ایرادی داشت؟
راستی آقای قطبی یک سوال دیگر، پیم فربیک و گاس هیدینک هم به خبرنگاران در رستوران اقوامشان ناهار میدهند؟!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مهر: در حالیکه مسئولان دو باشگاه ذوب آهن و مس کرمان خواستار نصب بنر "خلیج همیشگی فارس" در ورزشگاه فولادشهر شدند، ناظران اردنی و بحرینی بار دیگر با این مسئله مخالفت کردند.
در پایان نشست هماهنگی دیدار تیمهای فوتبال ذوب آهن اصفهان و مس کرمان، آیمان محمد سعود هارون ناظر اردنی و عبدالرحمان عبدالخالق ناظر داوری بحرینی بار دیگر مخالفت خود را با نصب بنرهایی که روی آنها واژه "خلیج همیشگی فارس" نوشته شده باشد، اعلام کردند.
این درشرایطی بود که در نشست خبری صبح امروز سه شنبه دو تیم هم مسئولان باشگاه ذوب آهن اصفهان با بیان اینکه خلیج فارس منطقه ای جغرافیایی است و در بنرهای FIFA هم به این نام ثبت شده و طبق قوانین فیفا استفاده از این واژه اشکالی ندارد، بازهم این ناظران عرب با نصب پارچه نوشتههایی با چنین مضمونی در ورزشگاه فولاد شهر مخالفت کردند.
البته مسئولان دو باشگاه ذوب آهن اصفهان میزبان مسابقه و مس کرمان میهمان این دیدار بر نصب این بنرها تاکید داشته و همچنان رایزیهای خود را برای نصب پارچه نوشتههای "خلیج همیشگی فارس" در ورزشگاه فولادشهر ادامه می دهند اما به نظر می رسد همانند دیدار ذوب آهن اصفهان برابر الاتحاد عربستان، باز هم باید شاهد کارشکنی نمایندگان عرب AFC در این دیدار باشیم.
دیدار تیمهای ذوب آهن اصفهان و مس کرمان در مرحله حذفی رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا ساعت 19 عصر چهارشنبه در ورزشگاه فولادشهر اصفهان برگزار خواهد شد.
غلط کردند این عربها.دست من بود بلایی سرشون میاوردم که خودشون بگن خلیج فارس
اگه ایرانی ها اسم استادیوم هاشون رو بزارن خلیج فارس (خیلی تخیلیه!)، بالاخره یه جوری خوده عرب ها هم مجبور میشن اسم استادیوم رو بگن...
![]()
چقدر بی عرضه هستیم که تو کشور خودمون نمی تونیم تو ورزشگاه اسم خلیج فارس رو بزنیم.
در کل....این عرب ها. بزار بگن خلیج..... .
با آب خوردن شغال ، اب دریا نجس نمیشه.
با آب خوردن شغال ، اب دریا نجس نمیشه.گل گفتی!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)