ماله من باید 128 باشه ولی روی 96 ثابته نه بیشتر نه کمتر حتی یه کیوبایت.این نشون میده سرعت منو رو 96 کیلوبایت بستن.فک کنم بشه 768 کیلوبیت
ماله من باید 128 باشه ولی روی 96 ثابته نه بیشتر نه کمتر حتی یه کیوبایت.این نشون میده سرعت منو رو 96 کیلوبایت بستن.فک کنم بشه 768 کیلوبیت
(max سرعت 20 کیلو که اون هم اصلا ثبات نداره)
برداشت تصویری از وضعیت نت مخابرات
Last edited by Milad_Sky; 02-12-2013 at 01:32.
امشب نسبت به شب های قبل سرعت کمه.
دقیقا 120 تا کم ـه .
سلام
چرا تو گزارش كاركرد دانلود رايگان ها رو برده تو ستون محاسبه شده؟
میانگین تا الان 60 ساعت 2:23
چون دارن مثلا سیستمشون رو توسعه می دنو به قول خودشون این مشکلات طبیعیه
زور زدن یه تم عوض کردن 10 جای دیگرو خراب کردناونم بعد دو هفته که کلا سایت باز نمی شد
یعنی کد نویسی سایت از این ساده تر دیگه وجود نداره هااا تو همینش موندن شما باقیشو دیگه خودت حدس بزن
هر خط کدنویسی شون یه هفته زمان می بره
دیشب گذاشتم واسه دانلود صبح که بیدار شدم ساعت 5 میبینم از ساییت دانلودها با سرعت 5 کیلوبایت داره دانلود میکنه طرح طلایی
چند بار دیس کردم شد 120کیلوبایت
آقای مهندس
رسما از شما توقع داریم به جبران این چند وقتی که مشکلات وجود داشت و داره برای کاربران کاری انجام بدید
وگرنه دیگه توقع هیچ درک متقابلی رو از ما نداشته باشین . من به شخصه توی اینمدت واقعا کارم لنگ شده
دیگه اوضاع بحرانی شده یعنی منه 256 چند شبه سرعت دانلودم بین 5 و 10 هست و این واقعا انصاف نیست
بازم تاکید میکنم : به جبران خرابی های اخیر و مشکلات بعدش از شما توقع انجام کاری برای کاربران رو داریم
دوستانی که تمام دردشون این بود چرا طلایی بالاست خوشحال باشن این طرحم ازدیشب رو یک مگ محدود شده
عملا ازدیشب بالای یک مگ نداریم تو شبانه
طلایی یک مگ
نقره ایی و بعثت رو 90
بقیه هم باید بیان گزارش بدن طرح های پایین ترچه جوری شدن افزایش پیدا کردن یا نه یا فقط ازطرح های بالا زدن بدون اینکه به طرح های پایین تراضافه کنند
ديــشب خيلي سرعتــ پايين بود . نهايتــــ ش به 140 ميرسيد . ( تك لينك نهايتآ 65 kb/s )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)