بچه ها میاکه بلو 186 تومن خوبه؟؟؟؟ارزونتر پیدا نکردم.
(شهرستانم)
بچه ها میاکه بلو 186 تومن خوبه؟؟؟؟ارزونتر پیدا نکردم.
(شهرستانم)
بنده رایحه ی شاگیا رو بو کردم. ولی با بقیه آشنایی ندارم. به این دلیل نظرم رو در خصوص شاگیا بیان می نمایم.
از نظر من، شاگیا عطری تلخ و تند با نوت های چوب (مخصوصاً چوب سدر) عود، گیاهان معطّر، ادویّه و ... بدون داشتن نوتِ شیرین یا حداقل بدون داشتن نوت شیرین غالب.
این عطر، عطری خاص است که مورد پسند همه قرار نمی گیرد و افرادی با سلیقه ی خاص آن را می پسندند. رایحه ی آن بسیار ماندگار امّا علی رغم انتشار مناسب، به میزان ماندگاری اش، منتشر شونده نیست.
بنظرم این عطر مخصوص مجالس و جلسات رسمی مخصوصاً برای افراد میان سال و سالمند مناسب است. هرچند جوانان اقبال بیشتری به این عطر نشان می دهند.
به نظر می رسد تِمِ اصلی این عطر، تِمِ عربی است و توسّط عطّار چیره دستی طرّاحی گردیده چرا که دارای نهایت ظرافت و بدون غلبه ی نوتی بر نوت های دیگر است.در کل اگر بدنبال متفاوت بودن از بقیه هستید و اگر عطرهای عربی ماندگار را می پسندید. خرید آن را به شما پیشنهاد می نمایم.
اطّلاعات بیشتر را می توانید از لینک ذیل دریافت نمایید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by sharif.1.attar; 21-02-2013 at 18:53.
75 میلش ؟
والا قیمت که خوب نیست ولی خب همه جا گرونه - فکر کنم منم قیمت کردم 170-80 بود
---------------------------------------------------------------------------------------
راستی دوستان بالاخره تستر azzaro legend رو پیدا کردم خیلی خوب بود بوش
آره 75 میلش رو می ده 186
سایت لیلیوم هزینه ی پست رو خودش قبول می کنه؟مثل عطر افشان؟
قیمت هاش چی؟به روزن یا خیر؟
ممنون![]()
هر دو عطر مذکور شیرین نیستند...
گدلفین ترکیب چرم و زعفران میباشد...بسیار شبیه به توسکان لدر هستش ..فرقش با توسکان در نوت میوه ای توسکان هست که کمی کار رو شیرین میکنه ولی در گدلفین خبری از این نوت نیست و عطر کاملا تلخ هستش...
پخش بو و ماندگاری بالایی دارد شبیه به توسکان لدر...و البته خیلی به صرفه تر هستش نسبت به توسکان (320 تومن برای 120 میل <<<<700 تومن برای 50 میل)
شاگیا یک کار خوب شرقی هستش...شباهت هایی به M7 داره ولی نوت عود در این کار ملایم تر هستش...یه کار حرفه ای و خاص هستش همونطور که دوستان گفتند...به شخصه از این کار بیشتر خوشم میاد تا گدولفین و توسکان لدر...پخش بوی خوب و ماندگاری بسیار بالایی داره....اگر از M7 خوشت میاد به احتمال زیاد این کارم پسند میکنی...
نمیدونم والا خودتون باهاشون تماس بگیرین
آره فکر کنم به روزن
بله تهران
متوجه منظورت نشدم
بشنو و باور نکن
شوخی نکن :| پرفیوم شاپینگ قیمت 125میل رو زده 188
هزینه ی ارسال لیلیوم رایگان هست، قیمت هاش هم به روز
Last edited by sheeablo; 22-02-2013 at 02:03.
دوستان این پست بی جواب موند
![]()
ممنون دوست عزیز
پرفوم شاپینگ چی؟اونم مثل لیلیوم و عطر افشانه؟(از نظر پست)
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
BEST MEN'S FRAGRANCES 2012
BEST NATURAL FRAGRANCES 2012
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)