من هم تو سربازی خیانت از دوستان زیاد دیدم.
مخصوصا دوستایی که میگفتن نرید کسری بیارید ولی روزای اخر طرف 4 ماه میاورد.البته ما که کسری نداشتیم ولی این دورویی ها به ما ضربه میزد.
بیخیال اصلا.
من هم تو سربازی خیانت از دوستان زیاد دیدم.
مخصوصا دوستایی که میگفتن نرید کسری بیارید ولی روزای اخر طرف 4 ماه میاورد.البته ما که کسری نداشتیم ولی این دورویی ها به ما ضربه میزد.
بیخیال اصلا.
من نمیگم کسی از این کارا نمیکنه ! خیلیا میکنه ولی اگه ما هممون بخوایم این شکلی فک کنیم تا 100 سال دیگه باید همین بدبختی که تو این کشور میکشیم رو بکشیم !
تازه شخصیت خودت رو خورد کنی که مثلا 2-4 ماه کسری بخوریم !
No way dude !
اتفاقا منم میخواستم در مورد این قضیه دو کلوم حرف برنم
واقعا اگه فکر الان رو چند سال پیش داشتم هم فعالم رو میگرفتم هم دوره تکمیلی !
بذار هر کی هر چی میخواد بگه !
تو شرایطی که هر کس به فکر پیش بردن کار خودشه دیگه حرف زدن از خیانت به مردم و این چیزا واقعا مسخره اس !
با یه گل هم هیچ موقع بهار نمیشه !
بهتره آدم یکم منطقی فکر کنه تا بفهمه تو جایی که همه چی غلطه درست بودن هم غلطه
وسلام
اقا من برای گرفتن مدرک موقت لیسانسم باید چه کار کنم
من امریه ام مثل اینکه باید از ارتش نامه ببریم کسی میدونه ؟
موقت رو همین جوری بهت میدن.
اصل رو به این راحتی نمیدن.![]()
با سلام خدمت دوستان. من 5 ماه از خدمتم را با مدرک لیسانس در نیرو زمینی ارتش خدمت کردم و در حال حاضر به دلیل قبولی در کارشناسی ارشد معافیت تحصیلی دارم. میخواستم بدونم آیا برای ادامه خدمتم که از چند ماه آینده آغاز میشه میتونم امریه وزارت دفاع یا مکان های مشابه را بگیرم یا باید باز هم برگردم یگان نیرو زمینی؟
با سلام
سوال بسیار بسیار مهم
پایه خدمتی 1/6/90 هستم. کارت ایثار جبهه پدرم هم هنوز مراحل اداری خود را در لویزان سپری می کنه و هنوز ثبت سیستم نشده؟ آیا این راسته که تا 15 اردیبهشت وقت داشتیم ثبت کنیم؟
آخه تو بخشنامه چیز دیگه ای خورده این متن کاملش هست:
همچنین سربازانی که در سال 1390 به خدمت اعزام شده و تاکنون به هر دلیل کسر خدمت آنان صادر نشده است، همچنان در شمول مصوبه سال 1390 قرار داشته و صدور کسر خدمت آنان تا پایان خدمت بلامانع است.
مگه این معنیش ایتن نیست که هنوز فرصت داریم تا ثبت کنیم؟ آخه یه عده از دوستان میگین دیگه نمیشه کاری کرد.
لطفاً راهنماییم کنید.
متشکرم
درسته فرصت دارید. قضیه 15 اردیبهشت برای کسایی بود که قبل از عید اقدام کرده بودن برای کسری ولی اعزامشون 91 هست.
عزیز دوباره میوفتی نیروزمینی.
ولی اگر پارتی کت کلفتی داری میتونه برات کاری کنه.زیر درجه امیر هم حساب نکن.
اینم داستان امروز ما :
صبح کله ی سحر با کله کچل کرده رفتم نظام وظیفه (همون میدون سپاه)
طرفای 5:35 اونجا بودم
رفتم دیدم چند نفر دم دژبانی جلو در وایسادن که معلوم بود واسه اعزام اومدن
از دژبانی پرسیدم وسئول اعزام کیه و کی در باز میشه
گفت امروز اصلا اعزام نداریم و فقط تا ماه قبل بوده که 18 ام اعزام دیپلمه ها بوده و 19 ام عادی ها !
گفتم پس باید چکار کنیم ؟
اونم گفت کلا دیپلم و زیر دیپلم رو انداختن 19 ام
حالا به چه دلیلی نمیدونست اونم
و جالب تر اینکه هیچ جایی هم اعلام نکرده این قضیه رو (داشته باشید اطلاع رسانی رو)
خلاصه گفتم یک صبر کنم شاید کسی پاسخگو بود و جواب درست درمون تری داد
دیگه کم کم ساعت 6 شد و به تعداد کچل ها (و البته بعضی ها که هنوز کچل نکرده بودن) اضافه میشد
همه هم این سوال رو داشتن که تو برگ سبز زده اعزام 18 ام
ولی تو برگ سفید زده 19 ام
خلاصه بعد اینکه جمعیت جلوی در اصلی نظام وظیفه داشت زیاد میشد و البته هوا هم روشن تر میشد یه سرباز اومد گفت برید تو کوچه جلو در اونجا (درب ورودی مراجعین) که البته بسته بود و گفتن الان باز میشه، وایسید
حدود چهل پنجاه دقیقه بعد اینکه سربازه گفت الان در باز میشه بود که دیدیم در رو باز کردن
خلاصه همه ریختن تو و رفتیم تو خود سالن تا سوال کنیم
جالب اینکه تمام پرسنل خواب بودن انگار
و بعد هر سوالی که ازشون میشد با تاخیر 20-30 ثانیه ای جواب میدادن
بالاخره فهمیدیم که اعزام همون روز 19 ام هست که تو برگ سفید زده
و گفتن کسایی که تو برگ سفید براشون نوشته محل اعزام پادگان فلـان باید برن همونجا (یعنی کسایی که شهر خودشون افتادن)
بقیه هم که شهرستان افتادن تو خود برگ سفید تو محل اعزام زده مثلا نظام وظیفه میدون سپاه
خلاصه اینو عرض کردم خدمت دوستان که در جریان امر باشن
و لااقل اینطوری جای خالی این اطلاع رسانی ضعیف پر بشه
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)