تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 843 از 1049 اولاول ... 343743793833839840841842843844845846847853893943 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,421 به 8,430 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه saeed330's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

متشکر-- اما led 58000 ال جی خروجی هدفون ندارد
    این کابل رو نگاه کنید ببینید مشکلتون رو حل نمیکنه؟
    یک طرف اپتیک هست یک طرفش رو هم میتونی بزنی به ورودی ظبط
    البته سوکتهای اپتیک دو نوع داره ببینید این یکی به تی وی شما میخوره؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از saeed330 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

این کابل دو طرفش اپتیکال هست با این شرایطی که توضیح دادند بدردشون نمی خوره. برای تبدیل اپتیکال (دیجیتال) به آنالوگ نیاز به آداپتور/مبدل هست

4. این کاربر از amin_g_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اخهيه ال اي دي ٣. ميليوني خروجي هدفون نداره..واقعا مسخرس.واسه ما اپل بازي در مياره الجي

6. 2 کاربر از soheilnouri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من از بين بايونير و باناسونيك موندم.٤٢٤ بايونير رو بكيرم يا ٢٢٢ بايونير؟ممنون ميشم.چون ٢٢٢ بايونير رو كه ميبينم درسته دو تا بلند گو داره ولي دو تا ابيمر موجولو هم تو عكسش هست.اتاق منم ١٠ متر بيشتر نيست.فك كنم ٢٢٢ مناسبتره نه؟

در آغاز فعالیت mehrshad890's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

من از بين بايونير و باناسونيك موندم.٤٢٤ بايونير رو بكيرم يا ٢٢٢ بايونير؟ممنون ميشم.چون ٢٢٢ بايونير رو كه ميبينم درسته دو تا بلند گو داره ولي دو تا ابيمر موجولو هم تو عكسش هست.اتاق منم ١٠ متر بيشتر نيست.فك كنم ٢٢٢ مناسبتره نه؟
    صفحه قبل ببین در مورد 222 توضیح دادم

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

متشکر-- اما این یک سر ان اپتیکال دارد وسر دیگر فقط یک فیش دارد امامال من در پشت ظبطم سه فیش aux داره دو سر صوت ویک سر تصویر است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام من این سوال رو تو تاپیک بلو ری پلیر مطرح کردم ولی کسی پاسخی نداد.من ست اسپیکر جامو با راهنمایی دوستان خریدم می خوام بلو ری پلیر با کیفیت پخش خوب که همه فرمت هارو ساپورت کنه و با زیر نویس فارسی هم مشکل نداشته باشه بخرم چی پیشنهاد میکنید.سامسونگ 5900- BD یا پایونیر BDP-150 چطورند؟ میخوام یه جوری باشه که بعد از یکسال کار کردن با دستگاه یک دیسک که یک کم خط و خش داره رو بخونه و با کیفیت اولش پخش کنه. ممنون

پروفشنال saeidsmxo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام دوستان. کسی هست بدونه چه طوری میشه با کابلهای hdmi ورژن 4 که قابلیت برگشت صدا دارن (return channel ) صدا رو از tv به سینما انتقال داد؟
    بنده با کابل اپتیک وصل کردم منتها متاسفانه کابل اپتیک صداش ضعیفه و صداش 2 کاناله هست.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام دوستان. کسی هست بدونه چه طوری میشه با کابلهای hdmi ورژن 4 که قابلیت برگشت صدا دارن (return channel ) صدا رو از tv به سینما انتقال داد؟
    بنده با کابل اپتیک وصل کردم منتها متاسفانه کابل اپتیک صداش ضعیفه و صداش 2 کاناله هست.
    همون طور که قبلا هم گفتم ARC با اپتیکال تفاوتی ندارد و در واقع ARC حذف کننده سیم اضافی اپتیکال می باشد.
    توضیحی راجع به مدل تلویزیون یا سینما ندادید ولی روش کلی بدین شرح است:
    سینما با HDMI 1.4 به پورت HDMI ARC تلویزیون وصل می کنید و در تنظیمات تلویزیون و سینما گزینه مربوطه* را فعال کنید. (* با توجه به مدل تلویزون و سینما باید دنبال گزینه به یکی از نام های Anynet, CEC, HDMI Control, SimpLink, EZ-Sync, VIERA باشید) معمولا وقتی سینما روشن باشه و سورس تلویزون یا usb را انتخاب کنید سینما اتوماتیک روی حالت ARC می ره یا باید به صورت دستی این حالت را در سینما انتخاب کنید.

صدای سایر دستگاه های متصل به تلویزیون استریو انتقال پیدا می کنه (چه ARC چه اپتیکالِ متصل به تلویزیون) صدای فیلم از روی فلش به شرط 5.1 بودن فایل و انتخاب صدای DTS یا Dolby از تنظیمات اپتیکال/SPDIF تلویزون 5.1 انتقال می یابد (البته با سامسونگ تست کردم).

13. این کاربر از amin_g_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام من این سوال رو تو تاپیک بلو ری پلیر مطرح کردم ولی کسی پاسخی نداد.من ست اسپیکر جامو با راهنمایی دوستان خریدم می خوام بلو ری پلیر با کیفیت پخش خوب که همه فرمت هارو ساپورت کنه و با زیر نویس فارسی هم مشکل نداشته باشه بخرم چی پیشنهاد میکنید.سامسونگ 5900- BD یا پایونیر BDP-150 چطورند؟ میخوام یه جوری باشه که بعد از یکسال کار کردن با دستگاه یک دیسک که یک کم خط و خش داره رو بخونه و با کیفیت اولش پخش کنه. ممنون
    معمولا بلوری پلیر برای پخش فایل دانلودی استفاده نمی کنند. برای این کار مدیا پلیر بخرید که زیرنویس بدون مشکل پخش میکنه.
    1 سال برای پلیر زمانی نیست که خراب بشه. دستگاه چینی که نیست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •