این کابل رو نگاه کنید ببینید مشکلتون رو حل نمیکنه؟
یک طرف اپتیک هست یک طرفش رو هم میتونی بزنی به ورودی ظبط
البته سوکتهای اپتیک دو نوع داره ببینید این یکی به تی وی شما میخوره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کابل رو نگاه کنید ببینید مشکلتون رو حل نمیکنه؟
یک طرف اپتیک هست یک طرفش رو هم میتونی بزنی به ورودی ظبط
البته سوکتهای اپتیک دو نوع داره ببینید این یکی به تی وی شما میخوره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کابل دو طرفش اپتیکال هست با این شرایطی که توضیح دادند بدردشون نمی خوره. برای تبدیل اپتیکال (دیجیتال) به آنالوگ نیاز به آداپتور/مبدل هست
اخهيه ال اي دي ٣. ميليوني خروجي هدفون نداره..واقعا مسخرس.واسه ما اپل بازي در مياره الجي
من از بين بايونير و باناسونيك موندم.٤٢٤ بايونير رو بكيرم يا ٢٢٢ بايونير؟ممنون ميشم.چون ٢٢٢ بايونير رو كه ميبينم درسته دو تا بلند گو داره ولي دو تا ابيمر موجولو هم تو عكسش هست.اتاق منم ١٠ متر بيشتر نيست.فك كنم ٢٢٢ مناسبتره نه؟
صفحه قبل ببین در مورد 222 توضیح دادم
متشکر-- اما این یک سر ان اپتیکال دارد وسر دیگر فقط یک فیش دارد امامال من در پشت ظبطم سه فیش aux داره دو سر صوت ویک سر تصویر است
سلام من این سوال رو تو تاپیک بلو ری پلیر مطرح کردم ولی کسی پاسخی نداد.من ست اسپیکر جامو با راهنمایی دوستان خریدم می خوام بلو ری پلیر با کیفیت پخش خوب که همه فرمت هارو ساپورت کنه و با زیر نویس فارسی هم مشکل نداشته باشه بخرم چی پیشنهاد میکنید.سامسونگ 5900- BD یا پایونیر BDP-150 چطورند؟ میخوام یه جوری باشه که بعد از یکسال کار کردن با دستگاه یک دیسک که یک کم خط و خش داره رو بخونه و با کیفیت اولش پخش کنه. ممنون
سلام دوستان. کسی هست بدونه چه طوری میشه با کابلهای hdmi ورژن 4 که قابلیت برگشت صدا دارن (return channel ) صدا رو از tv به سینما انتقال داد؟
بنده با کابل اپتیک وصل کردم منتها متاسفانه کابل اپتیک صداش ضعیفه و صداش 2 کاناله هست.
همون طور که قبلا هم گفتم ARC با اپتیکال تفاوتی ندارد و در واقع ARC حذف کننده سیم اضافی اپتیکال می باشد.
توضیحی راجع به مدل تلویزیون یا سینما ندادید ولی روش کلی بدین شرح است:
سینما با HDMI 1.4 به پورت HDMI ARC تلویزیون وصل می کنید و در تنظیمات تلویزیون و سینما گزینه مربوطه* را فعال کنید. (* با توجه به مدل تلویزون و سینما باید دنبال گزینه به یکی از نام های Anynet, CEC, HDMI Control, SimpLink, EZ-Sync, VIERA باشید) معمولا وقتی سینما روشن باشه و سورس تلویزون یا usb را انتخاب کنید سینما اتوماتیک روی حالت ARC می ره یا باید به صورت دستی این حالت را در سینما انتخاب کنید.
صدای سایر دستگاه های متصل به تلویزیون استریو انتقال پیدا می کنه (چه ARC چه اپتیکالِ متصل به تلویزیون) صدای فیلم از روی فلش به شرط 5.1 بودن فایل و انتخاب صدای DTS یا Dolby از تنظیمات اپتیکال/SPDIF تلویزون 5.1 انتقال می یابد (البته با سامسونگ تست کردم).
معمولا بلوری پلیر برای پخش فایل دانلودی استفاده نمی کنند. برای این کار مدیا پلیر بخرید که زیرنویس بدون مشکل پخش میکنه.
1 سال برای پلیر زمانی نیست که خراب بشه. دستگاه چینی که نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)