تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 843 از 966 اولاول ... 343743793833839840841842843844845846847853893943 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,421 به 8,430 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام. دوستان مگه ثبت نام بدون آزمون دانشگاه آزاد برای کارشناسی پیوسته و ناپیوسته تموم نشده؟ تو سایت azmoon.org که ثبت نام باز فعاله! بعضی از دانشگاه های شهرهای بزرگ تو بعضی از رشته ها هم حتی اضافه شده..
    دارن ظرفیتشون رو تکمیل میکنن تو اطلاعیه سایت روابط عمومی دانشگاه آزاد هم هست. کاش همیشه بدون کنکور بشن یعنی باید بی کنکور بشن چون 1 - آزاااااااده،2-قانون حذف کنکور باید جرا بشه.

2. این کاربر از Iranian boy10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

دارن ظرفیتشون رو تکمیل میکنن تو اطلاعیه سایت روابط عمومی دانشگاه آزاد هم هست. کاش همیشه بدون کنکور بشن یعنی باید بی کنکور بشن چون 1 - آزاااااااده،2-قانون حذف کنکور باید جرا بشه.
    خوب شد من اینو دیدم.. زمانش معلوم نیست کیه؟ جوابشو رو سایت میزنن؟ کی اعلام میکنن؟ اوه! ترم هم که شروع شده و فکر کنم زمان حذف و اضافه هم گذشته، پس اگه قبول بشیم چه خاکی میریزیم به سرمون؟

4. این کاربر از paranoid_android بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

عجب... منم الان دیدم.... مث اینکه در نهایت یک انتخاب رشته ی تکمیل ظرفیت هم داره که باز چند روز دیگه اعلام میشه !...

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

ثبت نام تكميل ظرفيت بدون آزمون رشته هاي جديد دانشگاه آزاد اسلامي در مقاطع كارشناسي پيوسته و ناپيوسته امروز مورخ 31/06/92 از ساعت 14:00 براي تهران و برخي از مراكز استان ها آغاز مي شود. دكتر ناصر اقبالي با اعلام اين خبر به روابط عمومي مركز آزمون گفت: ثبت نام براي تكميل ظرفيت بدون آزمون رشته هاي جديد دانشگاه آزاد اسلامي در مقاطع كارشناسي پيوسته و ناپيوسته از امروز مورخ 31/06/92 از ساعت 14:00 آغاز مي شود، لذا داوطلبان مي توانند با مراجعه به سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسبت به ثبت نام خود اقدام كنند. دكتر ناصر اقبالي درخصوص تعداد گزينه هاي انتخاب گفت: هر داوطلب مي تواند يك رشته را انتخاب و در سايت مركز آزمون ثبت نام كند. رئيس مركز آزمون در مورد زمان ثبت نام و مراجعه به واحدهاي دانشگاهي گفت: ثبت نام شوندگان با در دست داشتن پرينت 24 ساعت بعد از ثبت نام به واحد دانشگاهي مربوطه مراجعه و نسبت به ثبت نام قطعي خود اقدام كنند. اقبالي به داوطلبان توصيه كرد: متقاضيان قبل از تهيه كارت از رشته/محل هاي موجود در سايت اطلاع حاصل نموده و بعد براي ثبت نام قطعي اقدام كنند. اقبالي در ادامه گفت: زمان آغاز به تحصيل اين دسته از ثبت نام شدگان از مهرماه سال جاري خواهد بود.
    این قسمتی که قرمز کردم چی میگه؟ یعنی نتایج رو تو سایت نمیذارن و باید مستقیم بریم به اون واحد دانشگاهی که تو سایت ثبت نام کردیم؟ من که گیج شدم!

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

دوست عزیز من سال اولی هستم . رشته ی معماری تهران جنوب قبول شدم . امسال انگار دانشکده معماریو از فنی ها جدا کردن بردن 1 جای دیگه ولی ثبت نام تو قسمت فنی ها انجام میشد . حالا من فردا چکار کنم؟ برم دانشکده فنی ها؟ یا دانشکده خودمون؟ دقیقا باید با کی صحبت کنم؟ یعنی امکانش هست که باز کنن لیستو برام؟ چون از اون 6 واحدی که گفتم فقط 3 واحدش تایید شد .

اگه نشه یعنی 1 سال عقب افتادم ؟

متاسفانه شانس نداشتین امسال : ))

این همه سال پیش ما فنی ها تو خود تی جی اصلی بودین امسال جدا شدین رفتین جمال زاده بلوار کشاورز برا ورودیای قبلیتون ک دروس عمومی میخاستن اخذ کنن کلی مشکل پیش اومد

اگه زیر 8 واحد هم باشی خودشون معمولا برات انقدر واحد اضافه میکنن ک ب حداقل واحد ک 12تاس برسی
    1سال هم عقب نمیفتی، ترم بعد همه درسا دوباره ارائه میشه
    اون دولتی ک معمولا درسا بر اساس ترم زوج و فرد ارائه میشه
    تو تهران جنوبش برا اون ریاضی1 هر ترم بیشتر از 45 50تا کلاس ارائه میشه بقیه درسا هم نسبت ب دانشجوایی ک باید اخذ کنن و پاسش کنن کمتر بیشتر ...
    مدیر گروهتون هم اگه اشتباه نکنم از ترم پیش ک قدوسی فر بود چند وقته شده مهندس کریمی

ی نکته هم در مورد ثبت نام بگم ترم بعد تعجب نکنی موقع ثبت نام

ما ب خاطر اینکه سیستم ثبت نامی ک داریم با بقیه آزادای کل کشور فرق میکنه ی محدودیتایی توی ثبت ناممون هست
    برا ی ثبت نام خوب تو تی جی بعضا پیش میاد تا 7 8 ساعت پای سایت میشینی تا استادایی ک میخوای افزایش ظرفیت بخورن یا کلاس باز شه یا .... ک برداری

در کل به تهران جنوب خوش اومدی

پروفشنال irainian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    persia

پيش فرض

سلام ببخشید در مورد این شنیدید که اگر من معدلم بالای 17 باشه 8 ترم هم تموم کرده باشم واحد اضافی هم نگرفته باشم میتونم توی دانشگاه خودم بدون کنکور برای مقطع کارشناسی ارشد رشتم رو ادامه بدم خیلی فوریه لطفا اگر کسی میدونه بگه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

این قسمتی که قرمز کردم چی میگه؟ یعنی نتایج رو تو سایت نمیذارن و باید مستقیم بریم به اون واحد دانشگاهی که تو سایت ثبت نام کردیم؟ من که گیج شدم!
    از واحد دانشگاهی که انتخاب کردید باید بپرسید که چه باید بکنید...

10. این کاربر از Iranian boy10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

از واحد دانشگاهی که انتخاب کردید باید بپرسید که چه باید بکنید...
    چطوری همشهری؟ دانشگاه آزاد تبریزه.. به نظرت میشه قبول شد تو تکمیل ظرفیت کارشناسی ناپیوسته مهندسی نرم افزار؟ صبح امروز هرچی زنگ زدم به شماره های مختلف دانشگاه، یک نفر هم به عنوان نمونه جواب نداد! البته برای خودم نمیپرسم، برای یکی دیگه ست.. تو کنکور آزاد شرکت نکرده، یه بارم تو بدون کنکور آزاد ثبت نام کرد که اون موقع تبریز تو لیست دانشگاه ها نبود و رفت اسکو ثبت نام کرد و انصراف داد از اونجا.. چند درصد شانس داره به نظر شما که آزاد تبریز برش دارن؟ معدل کاردانیش 14 ه..

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

چطوری همشهری؟ دانشگاه آزاد تبریزه.. به نظرت میشه قبول شد تو تکمیل ظرفیت کارشناسی ناپیوسته مهندسی نرم افزار؟ صبح امروز هرچی زنگ زدم به شماره های مختلف دانشگاه، یک نفر هم به عنوان نمونه جواب نداد! البته برای خودم نمیپرسم، برای یکی دیگه ست.. تو کنکور آزاد شرکت نکرده، یه بارم تو بدون کنکور آزاد ثبت نام کرد که اون موقع تبریز تو لیست دانشگاه ها نبود و رفت اسکو ثبت نام کرد و انصراف داد از اونجا.. چند درصد شانس داره به نظر شما که آزاد تبریز برش دارن؟ معدل کاردانیش 14 ه..
    تکمیل ظرفیت کارشناسی ناپیوسته با آزمون دانشگاه آزاد معلوم نیس کی بیاد الان که کارشناسی ناپیوسته بدون آزمون نرم افزار آزاد تبریز برای این ترم هست اصلا هم معدل نمیخواد تو اطلاعیه ای که روایط عمومی زده :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میتونه 24 ساعت بعد ثبت نام به دانشگاه بره و ثبت نام قطعی کنه. همشهری شنبه به شماره هایی که تو لینک زیر هست قسمت آموزش تماس بگیر بپرس کی باید بیاد ثبت نام:

نتیجه رو به من هم بگو...
    برای خودت نمیخوای پس برای کی میخوای کلک

13. 2 کاربر از Iranian boy10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

تکمیل ظرفیت کارشناسی ناپیوسته با آزمون دانشگاه آزاد معلوم نیس کی بیاد الان که کارشناسی ناپیوسته بدون آزمون نرم افزار آزاد تبریز برای این ترم هست اصلا هم معدل نمیخواد تو اطلاعیه ای که روایط عمومی زده :

میتونه 24 ساعت بعد ثبت نام به دانشگاه بره و ثبت نام قطعی کنه. همشهری شنبه به شماره هایی که تو لینک زیر هست قسمت آموزش تماس بگیر بپرس کی باید بیاد ثبت نام:

نتیجه رو به من هم بگو...
    برای خودت نمیخوای پس برای کی میخوای کلک
    اتفاقا امروز و دیروز صبح تقریبا به تمام شماره های مربوط به آموزش و گروه کامپیوتر هر نیم ساعت یه بار زنگ زدم، هیچ احدی گوشی رو بر نداشت!
    آخه به نظرت متقاضی برای ثبت نام آزاد تبریز زیاد نمیشه؟ یعنی همه کسایی که تو سایت ثبت نام کردن رو بر می دارن؟ تبریز با شهرهای اطراف فرق داره ها.. یعنی اینقدر این ترم ثبت نامی کم داشتن که اینجوری دانشجو بر میدارن..؟!
    //
    والا خودم درسم خیلی وقته تموم شده.. برای یکی دیگه میخوام.. اوستون ویرما

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •